Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Ne mai tineti minte? Am citit cateva pagini in urma si vad si persoane pe care nu le stiam.
Ne mai dezmeticim nitel si revenim.
Va pup pe toate!
Raluca, mami de Lena
http://community.webshots.com/user/Raaluca

Lume noua, lume noua!
Ai primit mesajele off-line pe mess?

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Florinela a ajuns acasa, spera sa ii mearga mai bine lui vic cu papa

Doamne ajuta!
Ma bucur ca au plecat la casuta lor, si sa fie bine Victoras, sa pape si sa se faca sanatos!

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Aaaa, tufete, mai e vreun pusti atat de ahtiat dupa jocul de-a macaraua? Adica el arunca chestii pe jos si urla daca nu i le dai? Ca al meu si la masa daca nu arunca ceva pe jos nu mananca.

Pai asta e placerea nebuna a tuturor bebelusilor, noi am avut mare baza in Clau, ca-si punea mintea cu sor-sa. Ea arunca jucariile, el i le dadea inapoi. asa se amuzau amandoi.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

salutare mamici

pe noi ne mai tineti minte? nu am mai intrat de multa vreme, din lipsa de timp, dispozitie.

noi suntem bine cu totii. ioana are 2 dinti cu care capseaza totul. merge de-a busilea prin toata casa. merge in picioare tinandu-se de canapea. tipa si vorbeste cu aaaa, pe diverse tonuri, cat e ziua de lunga. a inceput sa planga mai putin, cred ca s-a saturat si ea de atata repetat pt opera.
altfel tot grasa si frumoasa. are cam 9.5 kg. mananca relativ bine. piureul de legume nu o prea incanta. in schimb ii place mancarea noastra: supa de pui, pui cu smantana si branza cu mucegai. aici il mosteneste pe sot.

andrei merge la "serviciu". l-am dat la o gradinita langa casa. il tin pana la 5 acolo. e asa de incantat. cand merg sa-l iau de la gradinita mai tb sa ma rog de el sa vina acasa. el mai vrea sa se joace. cand vine andrei acasa, ioana e tare bucuroasa. tipa si rade cand il vede.

e minunat ca am doi copii. e si greu, dar am speranta ca in timp va fi usor. ai mei deja au inceput sa interactioneze. chiar sa se joace impreuna.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Wow, felicitari pt grasunica, si pt cei doi dintisori!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Ne mai tineti minte? Am citit cateva pagini in urma si vad si persoane pe care nu le stiam.
Ne mai dezmeticim nitel si revenim.
Va pup pe toate!
Raluca, mami de Lena
http://community.webshots.com/user/Raaluca

Lume noua, lume noua!
Ai primit mesajele off-line pe mess?

_

Da, am primit mesajele si multumim pentru ele.
Va salutam cu drag pe toate dar mai ales pe dragutzul nostru David
Salutari si pupaturi si pentru mami de David, Dyana

Mergi la inceput

Pisik, am facut cardurile pt Ana Bianca, le gasesti aici. Pana luni poate te decizi si ce poza doresti pt Frame, pana luni oricum nu voi avea cum sa fac nimanui nimic.
Suntem la mama, azi am iesit si noi fara copii . Novus, am fost la renumita Pizzerie Venetia.
Copiii sunt super rasfatati. L-am convins cu greu pe sot sa accepte sa ramanem aici pana maine. Am pus si noi cateva pozici. Mitzi meu merge tot mai bine tinuta de manute. Si a mai primit un premergator. Dar degeaba se doteaza ai mei cu toate cele necesare pt copii, ca tati lor nu i-ar lasa nici o ora singuri la bunici daca ar fi dupa el.
Imi cer scuze daca a mai dorit cineva frame de Craciun si am pierdut postarea, am incercat sa citesc din urma, va rog, daca am uitat pe cineva, reamintiti-mi. Cine mai doreste, sa-mi spuna, fata atatea scuze, ca de asta m-am oferit sa fac, pt ca am vrut, si imi place sa fac ceva pt voi. Nu mai raspund fiecareia in parte care si-ar dori dar se teme ca am atatea pe cap. Ma enervati.
Simina, am vazut printesa si pe mami si pe tati, am si comentat sa stii ca am fost acolo. Sunteti frumosi toti 3, Maya a crescut, este asa frumoasa.
Raaluca, am vazut-o pe Lena , ca si la alte fete ne-a fost dor de voi.

La multi ani ghioceilor sarbatoriti in aceste zile!
La multi ani sotului Mihaelei!

Pe fuga poate mai intru azi-maine, sa vad ce faceti voi, dar vad ca e slaba actiunea...deci nu voi avea mult de recuperat.
Va pup!

ps: am uitat. O rog pe Novus sa ia comanda la o caciulita din aceea, de la Dodo-pui pt Issabela (pt ca poate spune si ce preferinte are si dimensiunile necesare), pe care doresc sa o achit eu, si sa o primeasca Issabela cadou din partea mea. Novus, te rog spune-mi pe PM unde sa trimit banii.
Dodo, sper ca accepti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Dyana... Uaaauuu, ce frumusete de baiat este mutzunel!!!!
Acum nu ca e al nostru dar chiar e FRUMOS!
Tre sa ma mai retrag nitel si revin cam intr-o ora doua.
Poate o gasesc si pe Sasha ca ea era nocturna!
Pup, Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pardon, Mariana, ai ratat marile stiri din ziare despre cum si-a gasit Ian aleasa, i-a surprins niste paparazzi. Sophiphica s-a logodit cu titi Ian zilele trecute, l-ati ratat "la mustatza" cum se spune, dar stai ca mai sunt holtei pe-aici, si frumosi foc! Inclusiv gemenii Bogdanei!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Deci v-ati logodit,inseamna ca Bogdanel a lui Petra e al nostru

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Este!

Maine sau luni mai punem poze, ca nu cumva sa nu cumva sa-l uite Timi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am vazut ca intreba cineva de cadouri de craciun pt bb.

eu anul acesta le voi lua fiecaruia cate o jucarie. nu vreau mai multe pt ca deja am casa plina de jucarii.
ioanei i-am luat o jucarie cu butoane si animale, care o va primi de Craciun, si o jucarie cu un maner care se trage si bazaie, care o va primi de mos Nicolae.

spre deosebire de andrei, ioana e pasionata de jucarii. poate pt ca il vede pe andrei. cel mai tare o amuza un trenulet care merge pe sine si canta. andrei ii da drumul iar ioana tipa de bucurie. bineinteles ca ioana ia trenul in mana si incepe sa-l roada. atunci se supara andrei, si incepe circul.

in rest pe ioana o distreaza ruptul hartiilor, trasul hainelor de pe calorifer, rosul papucilor de casa ai lui andrei, rosul sosetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Monica, am vazut pozele cu Luana! Dar ea sta binisor singurica in picioare! Eu spun ca pana-n Craciun alergati dupa ea prin casa E o scumpa, oricum, si pe zi ce trece tot mai frumoasa! Si e asa fericita in poze, toata e un zambet Eu am scris mail, cand ai vreme sa le faci e ft bine, numai ca te-as ruga sa le trimiti tot pe mail, poate reusesc sa le printez. Sa am rezolutie mare, asta daca nu se poate cu Save as direct din link.Multumim inca o data pentru efort si daruire, iti dai seama ca cel putin jumatate din ghiocei asta fac cadou de Craciun lui tati, nu? Legat de cadouri pt ei, noi am fost zilele trecute in Real si am luat un centru de joaca, dar nu va ganditi ca am putut sta cu el in debara pana la Craciun, intr-o ora era asamblat si se juca cu el. Numai ca nu e prea incantata , si a si costat 200 lei. O sa aiba 8 luni la sarbatori, poate Catelusul vorbitor o sa o incante, daca nu o papusica asemanatoare cu a Luanei...ne mai gandim.Intrebarea mea e alta: pentru tatici ce luati?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput