Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*
Raspunsuri - Pagina 20
millie spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui PetraTudor
Este! ![]() Maine sau luni mai punem poze, ca nu cumva sa nu cumva sa-l uite Timi! Bogdan (09.03.2009) |

Monica mami de
Timeea Alexandra , avem 8 luni
m_monique spune:
anamariame eu pt sotul meu ma gandesc la: boxeri cu mos craciun, o camasa.
anul trecut i-am cumparat surubelnita electrica.
PetraTudor spune:
Inapreda, noi nu ne gandim inca la cadou, ci la cat de mare va fi bradul, cu ce va fi ornat, cine o va face pe-a Mos Craciun
Copiii evolueaza de la o zi la alta si degeaba zic eu acum ca-i iau ceva, ca poate baiatul meu la 10 luni va vrea deja un ... perete de alpinism
- asta mi-a venit in cap sub influenta inaugurarii a nu-stiu-ce perete de alpinism
Sigur vom face alegeri inspirate, noi si cand era in burtica i-am facut cadouri de Mos Nicolae, de Craciun, sa nu razi, acum ne jucam cu ce am cumparat atunci si eu ii explic ca au fost cadourile lui de cand era mic-mic 
Am vazut poze frumoase cu Luana mergareata
Bravo! Monica, ce culoare au ochisorii ei?
Si poze cu Naty 
Lucia
, ce dispozitie mai ai? Vrei un desen? ![]()
m_monique spune:
anamariame la varsta asta nu sunt interesati de nici o jucarie. ii distreaza lingurile, farfuriile, sertarele in care cotrobaie, hainele pe care le trag de pe calorifer.
cu jucarii incep sa se joace abia spre 2 ani.
ei la varsta asta voi sa-i imite pe cei din jurul lor. andrei vroia linguri, cani... ioana pt ca il vede pe andrei jucandu-se cu jucarii, pune si ea mana pe ele si le roade.
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Pisik, am facut cardurile pt Ana Bianca, le gasesti aici. Pana luni poate te decizi si ce poza doresti pt Frame, pana luni oricum nu voi avea cum sa fac nimanui nimic. Suntem la mama, azi am iesit si noi fara copii . Novus, am fost la renumita Pizzerie Venetia.![]() ps: am uitat. O rog pe Novus sa ia comanda la o caciulita din aceea, de la Dodo-pui pt Issabela (pt ca poate spune si ce preferinte are si dimensiunile necesare), pe care doresc sa o achit eu, si sa o primeasca Issabela cadou din partea mea. Novus, te rog spune-mi pe PM unde sa trimit banii. ![]() Dodo, sper ca accepti. ![]() _ |
Sunteti in zona si nu zici nimic ????!!!!
Maine obligatoriu va invit la o cafea in oras sau la noi acasa !!!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
PetraTudor spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui millie
Superrr!!! ![]() Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni |
Millie, sa stii ca Bogdan e mult mai inteligent decat mamica lui - chiar si acum la 8 luni

Acum am vazut
novus spune:
Am aterizat pe acasa si noi, am fost la party de copii 
!! Alexandra s-a distrat ca de obicei cand e lume multa 
Sunt suparata ca i-au iesit niste bubite ca niste piscaturi de ... purice, sa zic asa
si nu-mi dau seama daca chiar avem un purice 
sau e altceva ??? ce ziceti ??
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Buna seara! Am am fost la marea intalneala de est. Pana ma culc pun si pozele. A fost tare minunat.
Revin mai tarziu dupa ce culc copchilu'
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
m_monique spune:
noi vom avea un bradut mic, natural, ornat cu globuri de plastic.
ma tot gandesc unde sa-l amplasez, ca de ancorat nu prea am cum sa-l ancorez. si deja stiu 2 persoane care-l vor da jos.
cand andrei a avut 1 an, am pus bradul in tarc, iar el din afara tarcului tot tragea de el.
acum vorbeam cu sotul, ca daca teroristii vor da jos bradul, desfacem patutul pliant care-l avem de rezerva si punem bradul acolo.
anca_nicolae spune:
Daca in est fu marea intalneala, in sud fu aia mica. Doar 2 mamici, eu si Oli, daaaar 5 copii
.
Weekend placut in continuare!
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni

(09.03.2009)
. Novus, am fost la renumita Pizzerie Venetia.