Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*
Raspunsuri - Pagina 21
inapreda spune:
Simina, Ian e al lui Sophiphie 

dar mai sint ghiocei minunati si single: Gemenii lui Bogdana, Bogdanel de PetraTudor...

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
inapreda spune:
Ilinca
pentru ca...ai fost pe faza si ai clarificat starea civila a copiilor ![]()
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 ps: am uitat. O rog pe Novus sa ia comanda la o caciulita din aceea, de la Dodo-pui pt Issabela (pt ca poate spune si ce preferinte are si dimensiunile necesare), pe care doresc sa o achit eu, si sa o primeasca Issabela cadou din partea mea. Novus, te rog spune-mi pe PM unde sa trimit banii. ![]() Dodo, sper ca accepti. ![]() |
Monica
da accept,Isabella are 44cm la cap si pe roz/grena/rosu(nu apreciez exact ce culori zunt
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
m_monique spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Daca in est fu marea intalneala, in sud fu aia mica. Doar 2 mamici, eu si Oli, daaaar 5 copii Weekend placut in continuare! Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni |
pe unde v-ati intalnit?
si cine era al 5-lea copil?
millie spune:
Ayla pupam papusa plimbareata 
Monica mami de
Timeea Alexandra , avem 8 luni
Dodo-pui spune:
Deschid capitol nou...imediat....o sa revin cu link-ul respectiv...
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
millie spune:
| citat din mesajul lui novus Am aterizat pe acasa si noi, am fost la party de copii ![]() !! Alexandra s-a distrat ca de obicei cand e lume multa ![]() Sunt suparata ca i-au iesit niste bubite ca niste piscaturi de ... purice, sa zic asa ![]() sau e altceva ??? ce ziceti ??Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Monica mami de
Timeea Alexandra , avem 8 luni
inapreda spune:
m_monique, Anamariame, PetraTudor
pentru raspunsurile referitoare la cadouri.
Ian se joaca cu jucariile de mic si mie imi place pentru ca imi place sa i le cumpar 

Dar de Craciun as vrea sa-i iau ceva "wow" 
De fapt, "ceva-uri" ca nu cred ca ma pot abtine. Catelusul vorbitor e si pe lista noastra dar eu nu am cum sa-l vad pentru ca nu-l pot cumpara decit online. O fi oare chiar asa mishto sau e numai...povesti?
Astept si alte sugestii 
Petra, noi vom avea bradut artificial de 1.50 m. Nu stiu exact cum va fi impodobit si nici unde il voi pune, dat fiind faptul ca toata casa e la dispozitia lui Ian si nu mai avem nici un locsor disponibil.\O varianta ar fi in camera lui, unde nu sta decit cind doarme. Dar nu-mi prea suride aceasta optiune. 
m_monique spune:
ca o mamica cu experienta, va recomand papusile bebelusi. sunt instructiv-educative.
eu i-am cumparat lui andrei o papusa cand avea 1,5 ani. a fost tare incantat ca avea maini si picioare ca si el, zicea mama si tata.
cand am inceput operatiunea olita, stateau cu randul andrei si bebelusul. ca sa-l pregatim pt venirea ioanei, am folosit tot bebelusul.
stiu, suna ciudat papusa pt baiat. sotul s-a luat de cap cand am cumparat papusa "cum? papusa pt baiat?"
mart.apr09 spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Deschid capitol nou...imediat....o sa revin cu link-ul respectiv... |
Capitolul Nou*110*

Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 6 luni
sau e altceva ??? ce ziceti ??