Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*
Raspunsuri - Pagina 12
dyana27 spune:
dau si eu un ness cu laptic 

stiti chestia aia ca orice minune tine 3 zile??? la noi a tinut 2

; de la 4,20 stau cu mutz mic in brate... si urla nene de ma stie tot cartierul

; da' urleteeeeeeeee!!!

; n-am mai rezistat, pe la 7 i-am pus supozitor... si acuma sta in fundulet si rade cu gura pana la urechi la tac'su', si-l capaceste cu o gargarita ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
; si tipa... da' de veselie

![]()
![]()
![]()
e asa de scumpic, ca de la atata plans are ochisorii umflati si rosii ca un broscoi

.. si i s-au carliontat genele de la atatea lacrimi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Na ca acum plang iar... in hohote ...da si mie pozele pe mail, te implore...luciapirlog@...ce vrei tu...Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
hai maaaaaaaaaaa, pai tocmai ca nu voiam sa plaaaaaaangi

; ia vezi tu ca ti-am trimis un mail... si neaparat vreau ce ti-am scris eu acolo, daaaaaaa?????? sper sa ajunga... e de la "ladydykitty"... nu rade, e facut de un coleg de la facultate (ne-am facut unii la altii cele mai tampite adrese si asa mi-a ramas); sigur ca am si 2 adrese de servici... dar pe asta personal stau

mutzunel la 7 luni

cum am venit pe lume
dyana27 spune:
o fi bine sa dormiti sambata dimineatza????????

pai daaaaaa, cum sa nu
; eu am culcat mutz mic, am culcat barbat.... si eu stau la panda, ca am baut un ness atat de concentrat ca n-am nici o sansa sa mai adorm
; si asta micu sigur doarme acuma vreo ora cel putin, ca dupa paracetamol s-a linistit ffffff bine

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
Dodo-pui spune:
Buna dimineata,
Asa frumos mirosea ness-u; Dyanei ca nu am rezistat![]()
Lucia

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
petrean spune:
neatza...
eu mi-am trimis iedul mare la soacra![]()
pana maine...da-l vizitam deseara..la decalotat
deja merge super usor..s-a vindecat...dr a zis ca e super ok si nu va mai avea probleme
Novus..sfecla rosie..ori o dai in suc..in stare cruda..ori o fierbi..si o dai rasa(pasata)depinde la ce faza a diversificarii sunteti..cu piure..de cartofi..legume..e foarte bine acceptata de copii
Cum e cu caciulitele?unde vad si eu modele?si cat costa?Scuze..dar sunt rau pe dinafara...nu am vazut nicaieri sa fi fost puse modele
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Ai ca dau si ![]() fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Multu'. Merg sa-l schimb pe Ian si revin. Sa pastrezi si mie un pic.

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
anamariame spune:
| citat din mesajul lui inapreda Floric, Ian maninca asa:-la trezire: lapte-10-11: fructe cu cereale SAU brinza sw vaci-13-14: legume cu carnitza SAU ou-inca 2 mese de lapte si un iaurt.Tufete, cam la cite ore maninca acum bebelusii vostri?Multu'.Gina lu' Ian (23 martie 2009)Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
provista spune:
| citat din mesajul lui novus Aici sunt modelele noastre fara manechin http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4120827002/ |
modelele de caciulitze la 25 ron.. c-da la novus
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Cuscra chiar este simplu. Eu il fac asa: tai maru' in doua ii curat samburii, il pun cu partea taiata in jos in tava(eu folosesc una de teflon si nu se lipeste - nu se arde). Bag la cuptor pt. 15 min. Si cam asta este tot. La final nu imi ramane decat sa scot pulpa coapta din coaja si sa bag la blender si papam cu biscuiti sau cereale. Sper ca te-am lamurit ![]() ![]() |
Cuscro, m-ai lamurit, chiar ca e simplu Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui petrean neatza... Novus..sfecla rosie..ori o dai in suc..in stare cruda..ori o fierbi..si o dai rasa(pasata)depinde la ce faza a diversificarii sunteti..cu piure..de cartofi..legume..e foarte bine acceptata de copii Cum e cu caciulitele?unde vad si eu modele?si cat costa?Scuze..dar sunt rau pe dinafara...nu am vazut nicaieri sa fi fost puse modele |
mersi de sfaturicaciulitele sunt pe adresa comuna de mail si la semnatura mea modelele cele mai solicitate
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
de 
30 martie 2009 
fericita
cu maru'n gand