Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
Fetelor, o sa-mi spuneti candva cum se face marul copt
?? probabil e simplu, de-aia nu imi ziceti
!!
Asa ca merg la
cu maru'n gand
!!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Merg la nani; de fapt, sper sa gasesc ceva interesant la Tv. Sasha bine ai venit, predam legatura Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
INA
multumesc! Doar ca astazi m-am multumit sa va citesc mai mult. Am o durere de cap si o stare tareIri
Teo
PetruNew Life Is Born
gigelica20 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui PetraTudor
Lucia , te rog sa nu faci din astea, da?! Ca acusica fac eu un desen si vei rade o saptamana! ![]() La Multi si Frumosi Ani! Bogdan (09.03.2009) |
...Ti pup

Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
shasa spune:
| citat din mesajul lui novus Fetelor, o sa-mi spuneti candva cum se face marul copt Asa ca merg la cu maru'n gand ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Cuscra chiar este simplu. Eu il fac asa: tai maru' in doua ii curat samburii, il pun cu partea taiata in jos in tava(eu folosesc una de teflon si nu se lipeste - nu se arde). Bag la cuptor pt. 15 min. Si cam asta este tot. La final nu imi ramane decat sa scot pulpa coapta din coaja si sa bag la blender si papam cu biscuiti sau cereale. Sper ca te-am lamurit

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui gigelica20
...Ti pup ![]() ![]() Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Da de ce esti asa de suparata tocmai de ziua ta? Nu te putem ajuta nici cu suport moral?

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
ia inveseleste-te tu cu asta, si asta, si asta!!!! pai cu asa minune langa tine...... nu ai voie sa fii trista de ziua ta ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni ![]() cum am venit pe lume |
Na ca acum plang iar...
in hohote
...da si mie pozele pe mail, te implore...luciapirlog@...ce vrei tu...Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui shasa![]() LUCIA![]() ![]() Iri Teo PetruNew Life Is Born |

Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
simina_kin spune:
La multi ani draga mea!!!!!!

fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui simina_kin La multi ani draga mea!!!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |

Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
simina_kin spune:
Ai ca dau si 
![]()
![]()
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

si vei rade o saptamana! 
(09.03.2009)