Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Alina.n, uitasem sa-ti complimentez minunea

subscrim. o minunatie de fata

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

am auzit la meteo dimineata ca din 4 decembrie va ninge masiv in toata tara..si vom avea un Craciun alb

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetelor, o sa-mi spuneti candva cum se face marul copt ?? probabil e simplu, de-aia nu imi ziceti !!

Asa ca merg la cu maru'n gand !!!

il speli scoti miezul din mijloc il pui in cuptor si sub el o tava ... gata

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Dau si eu o cafea cu lapte !!si niste briose langa
Vad ca ati fost cuminti la scris, parc vad ca dupa ce revin din oras iar am de recuperat....

ca am treaba

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Ai ca dau si

mama mia da`ce buna e si ce bine prinde pe asa o vreme multumesc

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Buna seara fetele!

Si Giulia mea e "single"...daca e cineva interesat?Mai nou ne-am us si cercei, sa stiti!

Am fost si noi ieri la "revizia" de 8 luni si ne prezentam asa: 8,470kg,72.5cm,am crescut discret luna asta...in general totul bine!

frumoasa fata "single" .. da` unde`s cerceii? felicitari ptr "revizia" buna

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Aseara iar am avut sedinta foto.O sa ajung sa o pozez zilnic, ca asa schimbata imi pare de la o zi la alta
aaa...daca tot va uitati la poze sa-mi spuneti si mie daca eu arat "groaznic de slaba" fata de cum eram ,asa cum imi zice sotul....m-a innebunit cu "pune mana si mananca"....frateeee da eu vreau sa slabesc nu sa ma ingras

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

novus..eu uneori fac merele la steamer..le pun scobite de cotor..pur si simplu inauntru..si le las 10 minute
novus..felicitari pentru premiu(lenor parfumelle)

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza! Mama , da' ce "umane" ati fost zilele astea la scris (hai sa zicem, am fostca am mai scris si eu vreo 2 vorbe).

Programul lui Rares este:
ora 8-9 tzatza, care din pacate este din ce in ce mai slab productiva, adica dintr-una curg doar cateva picaturi dar eu tot i-o dau poate, poate. Apoi, SOMN.
11-12 legume cu ceva, unde ceva este ou, carne de pui (cunoscut), peste, ficat (mai rar, fff rar). apoi, joaca, plimbare, somn.
In fucntie de ora de culcare avem ora de trezire, care poate fi 18, 19 chiar 20, ca aseara. Dupa amiaza doarme cam 3 ore legate.
Masa de seara e una usoara branza cu fructe, fructe cu biscutiti, cereale (atunci i le bag la bibe, mai comod pt mine si mai distractiv pt el ca isi scoate tetina din gura si se stropeste cu ea), . Apoi, joaca, si chinuiala sa il obosim pt un somn cat de curand. Caci, de exemplu aseara era ora 12 si mos |Ene venise la toti din casa mai putin la el. LA culcare tzatzi. Peste noapte doar o data tzatzi.

Bine-nteles, mesele pot fi schimbate functie de orele de trezire. Adica, nu mai insist sa ii dau fructele dimineata dupa ce se trezea ca ma apuca si ora 2 si eu tot fructe ii dadeam.

Sfecla rosie (si eu o consum doar cu hrean) o dau fie cruda, rasa in fructe, fie fiarta in legume pasate. De mancat...cam stramba din ans cand e in stare cruda, cand e fiarta nu se simte.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

ce dulce e Maya...si ce schimbata e la fizionomie..acum pe zi ce tree isi schimba infatisarea

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput