Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *109*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Aseara iar am avut sedinta foto.O sa ajung sa o pozez zilnic,

asa si trebuie ... zilnic , zilnic sa vedem si noi ghiocelul de octombrie cum creste

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Vin si eu la o cafeluta-doua
La multi ani Delia Ioana ,Victor Andrei ,Maria Teodora,Vicenzo Stelian,Costin

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Simina mie nu mi se pare ca arati groaznic de slaba..esti doar "trasa "la fatza..si e normal..nah..de la oboseala..in rest mie-mi pari ok..eu sunt schelet ambulant..dc tu esti groaznic de slaba

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Simina, da ce falcutze are Maya. E super bine, ca dezvoltare. Pai daca ti=l arat pe rares la 2-3 luni....te lasi de meserie. Si ce bine se tine. Sigur e Maya?????????

Cat despre tine, arati taman bine. . Sotul tau te vede ca te obosesti toata ziua si, probabil, se gandeste la starea ta generala, dar e ok. Sau poate inca mai are imaginea ta de gravi cand erai, un pic mai plinutza.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

am auzit la meteo dimineata ca din 4 decembrie va ninge masiv in toata tara..si vom avea un Craciun alb

Andrei Luca -15.12.2006

Oare si pe la noi, la campie????????

Bogdana, ai PM.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Au zis ca in toata tara..mai ales in sud..S-E. Floric..nu-mi apare niciun pm nou

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

floric ne intalnim azi in parc pe la ora 14?

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

MULTUMIM PT COMPLIMENTE
Acum a mancat , si pt ca nu mai are chef de somn, are ochii cat cepele si senini si face precum capritele....caprita lu mama!!!

Ieri am fost la biserica si mi-a facut molifta.
Tot ieri a fost prima zi in care am scos-o in carucior, si-am stat cam 2 ore afara (cu Zaizac si Anutza, care stiu ca citeste tot da nu scrie!!....na fata ca te-am spus) , si a dormit fata bustean

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Acum va spun si eu buna dimineata si multumesc pentru cafea.Lucia, La Multi Ani si de la mine si un , sper ca ai avut o zi frumoasa, in ciuda starilor sufletesti mai aparte. Am vrut sa iti spun si ieri, insa la mine in casa se intampla numai lucruri ciudate cand vine vorba de net, eram pe laptopul sotului si scriam de zor, cand s-a inchis din senin si nu a mai vrut sub nicio forma sa se mai deschida Exact asa patisem cu o seara inainte pe laptopul meu...Anyway, noi ne pregatim acum de tura a doua de nani, asa ca va pup.Aaaa, era sa uit. Am admirat pozele, alina, si sunt superbe! Cresc ghioceii nostri de la o zi la alta.Simina, si gazuta ta ne ajunge acusica din urma, e o frmusete draguta de ea. De tine nu pot sa spun dc esti slaba sau nu, ca nu prea apari cu totul in foto (ai un tricou larg pe tine), dar pot spune sigur ca nu esti grasa.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

floric ne intalnim azi in parc pe la ora 14?

dragos tea mea

Sigur. Sigur. SA vin oare cu caruciorul dupa mine?????? Adica, daca vin cu masina, hai ca il iau. Abia astept. Si uimitor pt mine. abia asteapta tati.

Cu gandul al intalnirea de azi, aseara am visat ca "Mititica" este un oras din jud. Galati. Si punete si cauta pe harta

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput