Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

DYANA pai si daca nu ii da cu lingurita sa pape pana la doi ani cu ce sa i dea cu degetu'?
Succes cu mutzu mic si in noaptea asta

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
punctul 2 - nici eu nu stiu ce scor, dar parca m-am prins ca mihaelacg s-a plans ca are un record negativ in domeniul tabacitului
noi nu cred ca suntem chiar de cartea recordurilor dar se pare ca nici bine nu stam

25 martie 2009

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Mihaelacg esri o dragutza, multumesc de invitatie dar ramane pe altadata (in seara asta a murit bunica de pe tata si voi merge la inmormantare)

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

RAMONA hai ca am ras cu lacrimi Sunt sigura ca tie la miezul noptii nu iti venea a rade dar mi se pare foarte haioasa intamplarea cap-coada

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Dyana, mi se pare tare greu sa ma "organizez" cu Montignacul Poate, poate, cind va fi Ian mai independent. Mie IMI PLACE sa maninc, motiv pentru care, daca tot renunt la paste si cartofi, apoi sa fie ceva

asa am tot zis si eu, pana cand mi s-a pus pata intr-o vineri dimineatza, am deschis frigiderul si am zis.... sa incepem!!!!!!!!!! si aia a fost, o decizie de moment absolut bestiala; nu zic ca e usor, si mie-mi place sa manac, nu mult, dar le degustam; acuma dupa 7 saptamani nu mai stiu gustul zaharului, orez, paste, cartofi... sunt vise urate; dar rezultatul merita, si daca ma rezistat 7 saptamani.... acuma e deja obisnuinta, n-as putea sa zic ca simt cura; oriicum, nu am in casa "tentatii", decat ce am mai primit: o cutie cu bombonici si o cioco imensaaaaaaaa adusa din polonia.... da' le-am dat "ignore", si restul lumii nu are voie sa manace dulciuri in fata mea;
iar la cumparaturi... dupa vreo 2-3 saptamani o sa le visezi ce sa iei; bine... pe mine ma ajuta mult si faptul ca nu merg eu la cumparaturi, decat fac listuta si se duce cristi .. deci nu sunt in pericol sa ma asez in fata raftului in fund si sa ma jelesc cu vorbe

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Mihaelacg esri o dragutza, multumesc de invitatie dar ramane pe altadata (in seara asta a murit bunica de pe tata si voi merge la inmormantare)

Condoleante.

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Mihaela, poster cu Maria.
Cu recordul...nu comentez.
Si noi am luat cu inceputul acum, dar avem initiativa...de amandoua partile.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

imi pare tare rau, condoleante.

sigur, ramane pe alta data.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui novus

tipa la care m-am programat zice ca e experta in imagistica sanului , sper sa fie asa experta sa-mi zica ce e acolo

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

La cine mergi si unde?

_

la Sibiu la Polisano , dr nu mai stiu numele

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ce mancati mama de vorbiti atata???

Vitamine

ma bucur ca nu e nimic grav. Sterilet Mirena? Si pe mine ma batea gandul.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput