Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*
Raspunsuri - Pagina 10
dyana27 spune:
va plaaaaaaacccccccccc???? poze mutzu pentru
felicitari craciun
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui koko_1 Mihaelacg esri o dragutza , multumesc de invitatie dar ramane pe altadata (in seara asta a murit bunica de pe tata si voi merge la inmormantare)mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009 |
Condoleante!

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Aaa am uitat sa zic, dar vad ca a revenit in tema discutia ![]() ![]() ![]() si e foarte mandra de ea si prinde o viteza !!!! |
Si noi mergem sustinuti de ceva vreme!!!!
Ma gandeam la premergator, dar am renuntat... parca tot nu am gasit ceva in care sa am incredere...Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
asa am tot zis si eu, pana cand mi s-a pus pata intr-o vineri dimineatza, am deschis frigiderul si am zis.... sa incepem!!!!!!!!!! si aia a fost, o decizie de moment absolut bestiala ![]() ; nu zic ca e usor, si mie-mi place sa manac, nu mult, dar le degustam![]() ![]() ; acuma dupa 7 saptamani nu mai stiu gustul zaharului![]() ![]() , orez, paste, cartofi... sunt vise urate![]() ; dar rezultatul merita, si daca ma rezistat 7 saptamani.... acuma e deja obisnuinta, n-as putea sa zic ca simt cura; oriicum, nu am in casa "tentatii", decat ce am mai primit: o cutie cu bombonici si o cioco imensaaaaaaaa adusa din polonia.... da' le-am dat "ignore", si restul lumii nu are voie sa manace dulciuri in fata mea;iar la cumparaturi... dupa vreo 2-3 saptamani o sa le visezi ce sa iei; bine... pe mine ma ajuta mult si faptul ca nu merg eu la cumparaturi, decat fac listuta si se duce cristi ![]() ![]() .. deci nu sunt in pericol sa ma asez in fata raftului in fund si sa ma jelesc cu vorbe![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni ![]() cum am venit pe lume |
Pai si Cristi ce maninca? (Numele real al lui Jambo e tot Cristi, dar al meu e uscat tare nu-l pot pune la Montignac, desi lui i-ar fi indiferent ca il doare fix la basca ce/daca maninca)
Faci un fel pt. tine, unul pentru Cristi si unul pentru tine????????

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 va plaaaaaaacccccccccc???? poze mutzu pentru felicitari craciun diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni ![]() cum am venit pe lume |
Frameshow, super!

Super dulce Mutzu.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
mihaelacg spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Mihaela, poster cu Maria. Cu recordul...nu comentez. Si noi am luat cu inceputul acum, dar avem initiativa...de amandoua partile. ![]() _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
saru mana, frumos si asta .

mai dar si cand ne-om "scapa" sa va tineti .
din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
novus spune:
Excursionistele vesele, maine faceti o vizita pe la banca
si depuneti 100 ron in contul de pe mail-ul comun 

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si noi mergem sustinuti de ceva vreme!!!! Ma gandeam la premergator, dar am renuntat... parca tot nu am gasit ceva in care sa am incredere...Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Antepremergator cum avem noi. Luana nici nu mai e atrasa de premargatorul obisnuit acum. dar ia ceva solid si de calitate. Oricum e mai ieftin decat un premergator normal.
_
PetraTudor spune:
Monnvas am vazut raspunsul de la cap. trecut, iti multumesc!
Si thx pentru ca ai insistat 
Provista, am scris la cap. trecut, ai un baiat absolut superb
! Tot am vrut sa-ti spun si tot m-am luat cu altceva 
Inapreda, am vazut campania de cucerire a Sophiphiei, asta da mama hotarata!
Cat despre protectia pentru patut, voi cauta la Piciul - unde spunea Monnvas 
Aris, felicitari pentru vestea buna de la Tutu.
inapreda spune:
| citat din mesajul lui dyana27 va plaaaaaaacccccccccc???? poze mutzu pentru felicitari craciun diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni ![]() cum am venit pe lume |

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

!!!!
Poate, poate, cind va fi Ian mai independent. Mie IMI PLACE sa maninc, motiv pentru care, daca tot renunt la paste si cartofi, apoi sa fie ceva