Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

va plaaaaaaacccccccccc???? poze mutzu pentru
felicitari craciun

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Mihaelacg esri o dragutza, multumesc de invitatie dar ramane pe altadata (in seara asta a murit bunica de pe tata si voi merge la inmormantare)

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Condoleante!

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Aaa am uitat sa zic, dar vad ca a revenit in tema discutia , pai Alexandra merge tinuta de manute cam de vreo luna

si e foarte mandra de ea si prinde o viteza !!!!

Si noi mergem sustinuti de ceva vreme!!!! Ma gandeam la premergator, dar am renuntat... parca tot nu am gasit ceva in care sa am incredere...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Dyana, mi se pare tare greu sa ma "organizez" cu Montignacul Poate, poate, cind va fi Ian mai independent. Mie IMI PLACE sa maninc, motiv pentru care, daca tot renunt la paste si cartofi, apoi sa fie ceva

asa am tot zis si eu, pana cand mi s-a pus pata intr-o vineri dimineatza, am deschis frigiderul si am zis.... sa incepem!!!!!!!!!! si aia a fost, o decizie de moment absolut bestiala; nu zic ca e usor, si mie-mi place sa manac, nu mult, dar le degustam; acuma dupa 7 saptamani nu mai stiu gustul zaharului, orez, paste, cartofi... sunt vise urate; dar rezultatul merita, si daca ma rezistat 7 saptamani.... acuma e deja obisnuinta, n-as putea sa zic ca simt cura; oriicum, nu am in casa "tentatii", decat ce am mai primit: o cutie cu bombonici si o cioco imensaaaaaaaa adusa din polonia.... da' le-am dat "ignore", si restul lumii nu are voie sa manace dulciuri in fata mea;
iar la cumparaturi... dupa vreo 2-3 saptamani o sa le visezi ce sa iei; bine... pe mine ma ajuta mult si faptul ca nu merg eu la cumparaturi, decat fac listuta si se duce cristi .. deci nu sunt in pericol sa ma asez in fata raftului in fund si sa ma jelesc cu vorbe

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Pai si Cristi ce maninca? (Numele real al lui Jambo e tot Cristi, dar al meu e uscat tare nu-l pot pune la Montignac, desi lui i-ar fi indiferent ca il doare fix la basca ce/daca maninca)
Faci un fel pt. tine, unul pentru Cristi si unul pentru tine????????

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Citat:

felicitari craciun

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Frameshow, super!
Super dulce Mutzu.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Mihaela, poster cu Maria.
Cu recordul...nu comentez.
Si noi am luat cu inceputul acum, dar avem initiativa...de amandoua partile.

_

saru mana, frumos si asta .
mai dar si cand ne-om "scapa" sa va tineti .

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Excursionistele vesele, maine faceti o vizita pe la banca si depuneti 100 ron in contul de pe mail-ul comun

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Aaa am uitat sa zic, dar vad ca a revenit in tema discutia , pai Alexandra merge tinuta de manute cam de vreo luna

si e foarte mandra de ea si prinde o viteza !!!!

Si noi mergem sustinuti de ceva vreme!!!! Ma gandeam la premergator, dar am renuntat... parca tot nu am gasit ceva in care sa am incredere...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Antepremergator cum avem noi. Luana nici nu mai e atrasa de premargatorul obisnuit acum. dar ia ceva solid si de calitate. Oricum e mai ieftin decat un premergator normal.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Monnvas am vazut raspunsul de la cap. trecut, iti multumesc! Si thx pentru ca ai insistat

Provista, am scris la cap. trecut, ai un baiat absolut superb ! Tot am vrut sa-ti spun si tot m-am luat cu altceva

Inapreda, am vazut campania de cucerire a Sophiphiei, asta da mama hotarata! Cat despre protectia pentru patut, voi cauta la Piciul - unde spunea Monnvas

Aris, felicitari pentru vestea buna de la Tutu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

felicitari craciun

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput