Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

gata, merg la sigur scrieti iar vreo 2 capitole

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

va plaaaaaaacccccccccc???? poze mutzu pentru
felicitari craciun

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

ochisorii aia frumosi.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mihaela - te-ai suparat? sincer acum mi se pare aiurea ca am scris eutrebuia sa te las pe tine sa zici daca aveai chef sa zici ceva...am avut senzatia ce era asa..o gluma...aici pe public...
oricum imi pare tare rau ca am deschis gura fara sa ma gandesc inainte. daca te-a deranjat imi cer mii de scuze

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

DYANA pai si daca nu ii da cu lingurita sa pape pana la doi ani cu ce sa i dea cu degetu'?
Succes cu mutzu mic si in noaptea asta

IriTeoPetru
New Life Is Born

oooo, de cand nu te-am "prins" si eu
pai cucoanele alea ziceau sa-i dea tot cu bibi... adica nu semisolide, solide nici gand... doar super zeama chioara
mutzu.... incerc sa-i fac program, si culmea, azi am reusit absolut la fiecare masa sa-l lungesc; adica cel mai scurt interval a fost de 2ore jumate, dupa cateva lingurite de legume cu carnita; in rest, am reusit sa-l duc la 3 ore... si tare bine e asa; dar ce sa zic, a fost un bebe de nota 10000000000!!!!! super vesel, nu l-au mai durut dintisorii decat f putin... cel putin n-a mai facut crizele alea de urlat, e adevarat ca a adormit mai greu in seara asta, in vreo ora asa, dar eu sper sa faca nanica bine
aaa, si lungitul ala intre mese a insemnat super dans cu el in brate, alergat dupa carut prin casa, eu mergand aplecata cu el in brate ca sa-mi vada papucii purcelusi... care erau interesanti doar cand vedea ca se misca in picioarele mele... sa va zic ca dupa vreo 10 minute cand am incercat sa ma indrept de "shale" n-am mai putut???? m-am ramolit de tot, da nici cu 8 kile jumate' in pozitie aplecat fata.... nu pot sa zic ca n-am scuze

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

mihaela - te-ai suparat? sincer acum mi se pare aiurea ca am scris eutrebuia sa te las pe tine sa zici daca aveai chef sa zici ceva...am avut senzatia ce era asa..o gluma...aici pe public...
oricum imi pare tare rau ca am deschis gura fara sa ma gandesc inainte. daca te-a deranjat imi cer mii de scuze

25 martie 2009

uita-te un pic la o poza de-a mea, am eu fata de suparacioasa?

eu inca ma distrez pe tema asta. e bine ca nu ni s-a urcat abstinenta la cap. suntem foarte calmi si bine dispusi amandoi.ne captiveaza maria.

POZE cu 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ce mancati mama de vorbiti atata???

Vitamine

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg
e bine ca nu ni s-a urcat abstinenta la cap. suntem foarte calmi si bine dispusi amandoi.ne captiveaza maria.

...fatza de altii, nu?

Si eu sper ca nu te-ai suparat, facem si noi, fiecare haz de necaz (fiecare de a-l lui).
Cam atata poate Uleadul.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Vad ca vorbiti de mersul bebelusilor.

No, eu nu-l tin deloc. Daca se ridica el, bine. Daca face pasi pe langa canapea, bine. Daca s-a ridicat aseara fara sa aibe punct de sprijin, bine. Daca isi da drumul la maini sa stea in echilibru, bine. Ma gandesc ca odata ce-o sta singur in picioare, va face el si un pas, apoi doi, etc. Ca doar nu va sta ca o stana de piatra

Stiu ca se zice ca mersul de-a busilea nu se invata, pe cand cel in picioare, da, dar ... eu il las sa vad ce poate singur . Pana acum nu m-a dezamagit

N-am minte, nu? Parca vad ca toti bebeii vor alerga iar al meu va sta sa-i contemple...intr-un echilibru perfect

Mergi la inceput

ilinca, si maria haraie, dar la dr. a ascultat-o la toate cele si a zis ca e ok, nu are nimic.
a, ba da, doar gingiile super umflate. nici nu-si mai tine buza de sus pe gingie, parca e un magarus.

de ieri are o eruptie pe piele. nu seamana nici a pojar, nici a varsat de vant....dr. a zis la telefon ca e o eruptie virala.
ea a avut de duminica pana marti temp, max 38.4. am mai citit ca se poate intampla asa ceva dupa cateva zile de temp.

inapreda

fetele cu gaseala din galati, ne auzim la un telefon daca cumva nu mai intru ca se blocheaza tastatura, bine?

POZE cu 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Yeah, dar macar are multe modele de calendar(e). Si pe tot anul, si pe 2010, si pe cate o luna.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput