Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg
e bine ca nu ni s-a urcat abstinenta la cap. suntem foarte calmi si bine dispusi amandoi.ne captiveaza maria.

...fatza de altii, nu?

Si eu sper ca nu te-ai suparat, facem si noi, fiecare haz de necaz (fiecare de a-l lui).
Cam atata poate Uleadul.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

stati linistite ca nu m-am supi, altfel nu va ziceam nik.

la munca aveam o colega in birou despre care siam ca n-a mai vazut nik la asternut de cand lupu catel si ziceam despre ea ca-i nehormonata. da aia facea urat rau, era intoarsa rau, statea numai cu fundu`n sus.

ete acu is eu nehormonata dar cu fundu-n jos

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
[
Pai si Cristi ce maninca? (Numele real al lui Jambo e tot Cristi, dar al meu e uscat tare nu-l pot pune la Montignac, desi lui i-ar fi indiferent ca il doare fix la basca ce/daca maninca)
Faci un fel pt. tine, unul pentru Cristi si unul pentru tine????????

aaaaaaaa, pai eu sunt in avantaj aici, ca el manaca la servici de pranz, si seara nu prea-i place sa manace; adica de vreo 3 saptamani nu ma lasa nici macar o ciorba sa-i fac, oricat ma rog de el.... ca cica n-o mananca... vrea si el sa dea jos ceva, ca a vazut ca eu m-am ambitionat si acuma vrea si el; si da, uneori fac pentru el separat.... dar eu am un mare avantaj: NU POFTESC!!!! la nimic, aproape niciodata; rar am avut asa o "pofta" de cine stie ce porcarie... dar nu poftesc la ce vad; adica ar putea linistiti sa pape tone de torturi in fata mea, ca nu m-as atinfge; de fapt, e si o usoara "autoeducatie" pe care mi-am facut-o de mica, pentru ca altfel nu reuseam sa-mi pastrez greutatea (hormoni dobitoci si nenorociti ce sa-i faci)

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:

Yeah, dar macar are multe modele de calendar(e). Si pe tot anul, si pe 2010, si pe cate o luna.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

esti bestiala.
tu nu pleci la somn? ca te-am muncit destul in seara asta. fugi ca acum face aochi luana.

POZE cu 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca si Ian hiriie; doctorul a spus ca nu e bolnav, ca nu are nimic si ca hiriie de la...muci. Hiriitul seamana cu cel descris de tine. Ian nu are "fatza" de bolnav, e vesel, se joaca etc. Stai linistita dar pentru asta, (dupa cum te cunosc!) du-te la medic.

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ANDIARORO ai dreptate. O voi spune ca sa nu mai existe banuieli. Cea care are un ghimpe cu mine (asa am dedus eu din postarile ei adresate mie) este bebe_strumph. Si cu asta am elucidat misterul care s-a creat fara voia mea
Eu sincer nu am nimic cu nimeni, nici macar cu ea, dar se pare ca reciproca nu-i valabila.
ANDIARORO inca o data MULTUMESC ca m-ai luminat

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
e bine ca nu ni s-a urcat abstinenta la cap. suntem foarte calmi si bine dispusi amandoi.ne captiveaza maria.

...fatza de altii, nu?

Si eu sper ca nu te-ai suparat, facem si noi, fiecare haz de necaz (fiecare de a-l lui).

ha, pai daca n-as face haz de necaz.... m-ar alerga hormonii prin tot drumul taberei; ca noi suntem nervosi si prost dispusi, na!!!!! tot captivati de mutzu.... da' eu sufar rau dupa ; da' acu' ma apucara pe mine dracii... si nu mai pot... ce sa-i faci, daca nu m-a alergat cand trebuia, acu mu ma mai impiedic eu

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Vad ca vorbiti de mersul bebelusilor.

No, eu nu-l tin deloc. Daca se ridica el, bine. Daca face pasi pe langa canapea, bine. Daca s-a ridicat aseara fara sa aibe punct de sprijin, bine. Daca isi da drumul la maini sa stea in echilibru, bine. Ma gandesc ca odata ce-o sta singur in picioare, va face el si un pas, apoi doi, etc. Ca doar nu va sta ca o stana de piatra

Stiu ca se zice ca mersul de-a busilea nu se invata, pe cand cel in picioare, da, dar ... eu il las sa vad ce poate singur . Pana acum nu m-a dezamagit

N-am minte, nu? Parca vad ca toti bebeii vor alerga iar al meu va sta sa-i contemple...intr-un echilibru perfect

Bogdan (09.03.2009)

s-o vezi pe maria ce "cu rabdare" le face. nu o fortez nici eu, toate la vremea lor.

POZE cu 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

Citat:

Yeah, dar macar are multe modele de calendar(e). Si pe tot anul, si pe 2010, si pe cate o luna.

_

esti bestiala.
tu nu pleci la somn? ca te-am muncit destul in seara asta. fugi ca acum face aochi luana.

POZE cu 2 ochi albastri

Uite model de calendar cadou, sotul tau in noiembrie e nascut?

_

Mergi la inceput

gata, somn de voie ca nu se mai poate, sunt cocosata; mama ce as bea un vin rosuuuuuuuuu... ca tot zic eu ca nu am pofte
noapte buna

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
la munca aveam o colega in birou despre care siam ca n-a mai vazut nik la asternut de cand lupu catel si ziceam despre ea ca-i nehormonata. da aia facea urat rau, era intoarsa rau, statea numai cu fundu`n sus.

ete acu is eu nehormonata dar cu fundu-n jos

Ca si colega ta nu eram nici eu nehormonala...dar...cumva eram dar la unele discutii, pe forum, eu ma cenzurez singura. Facand rezumatul ideea e ca am depasit recordul...ca altfel nu se putea cu nebunatica de mine.
Asa ca, Mihaela, surpriza de ziua lui...trece tu la fapte, nu-i propune si nu astepta sa-ti propuna.

_

Mergi la inceput