Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ARIS eu nu te pot ajuta cu un raspuns la intrebarea ta. La mine nici un indian nu a incercat sa meaga singurel pana nu a fost foarte sigur pe el. Chiar mi-am adus aminte acum cand a inceput Iri sa faca primii pasi, se tinea de pereti cu ambele maini (si burtica ii era lipita de perete), si le tinea deasupra capului, cam cum ar merge cineva care are o prapastie foarte abrupta sub el. Tare haios mai era

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

esti o scumpa. sper si la tine sa fie ceva mai simplu. iosup a zis ca sunt f frecvente in perioada de dupa nashtere/alaptare. nu m-ar mira sa fie aceelashi lucru si la tine. iti trebuie un ecografist bun, sa se priceapa. iti tzin pumnii pt 11

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui aris26
am vazut in repezeala ca fff multe v-ati gandit la mine si tare ma bucur pt ca am senzatia ca a ajutat. toate bune si frumoase cu chistul meu. este o dereglare hormonala(wooow ce surpriza dupa nashtere si alaptare), asa ca nu e cancer si nu e nici macar lapte ca sa ma trezesc cu gaurici in tzitzi. mi-a dat nishte picaturi homeopate si un gel.
printre altele m-a convins ca cea mai buna varianat de contraceptie este steriletul ala...iar imi scapa numele...Me... ma duc sa fac un pap cat de curand si nu stiu ce teste de coagulare si cred ca il incerc pt un an maxim.
m-am plans si de un oarecare disconfort in zona epiziotomiei si bine inteles ca mi-a trantit-o:"tabaceshte-o si tu macar un pic"
aoleooo aoleooo a ajuns sa imi zica doctorul ca sunt statuta

25 martie 2009

URA !!!!Parca am fost eu la doctor asa ma simt de usurata !!! si eu merg pe 11 inca la o eco la Sibiu, daca tot sunt in zona

poate nici la mine n ofi laptic !! la eco si-a dat seama ce e sau cum ??

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aaa am uitat sa zic, dar vad ca a revenit in tema discutia , pai Alexandra merge tinuta de manute cam de vreo luna

si e foarte mandra de ea si prinde o viteza !!!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Vai ca au adormit si ai mei in sfarsit.
Am mai facut un model pt Dragos al Simonei.
O sa va dau linkul la ALBUMUL GHIOCEILOR pt ca sunt si modele noi ce nu am in albumul facut cu pozele Luanei.
Mai un pic fug la somn, sunt atat de obosita, si sper ca daca s-a culcat Pisi meu asa tarziu acum, sa nu se mai trezeasca la 1 iar. Dar probabil pe la 3 mai cere odata lapte.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
am vazut in repezeala ca fff multe v-ati gandit la mine si tare ma bucur pt ca am senzatia ca a ajutat. toate bune si frumoase cu chistul meu. este o dereglare hormonala(wooow ce surpriza dupa nashtere si alaptare), asa ca nu e cancer si nu e nici macar lapte ca sa ma trezesc cu gaurici in tzitzi. mi-a dat nishte picaturi homeopate si un gel.

offff, ce bine ca ai scapat; chiar am stat cu gandul la tine... si sincer m-am cam ingrijorat ca n-ai dat nici un semn pana la ora asta.

Citat:
m-am plans si de un oarecare disconfort in zona epiziotomiei si bine inteles ca mi-a trantit-o:"tabaceshte-o si tu macar un pic"

super tare!!!!!!!! inseamna ca daca ma duc eu la dr o sa ma intrebe daca am folosit-o vreodata!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

esti o scumpa. sper si la tine sa fie ceva mai simplu. iosup a zis ca sunt f frecvente in perioada de dupa nashtere/alaptare. nu m-ar mira sa fie aceelashi lucru si la tine. iti trebuie un ecografist bun, sa se priceapa. iti tzin pumnii pt 11
Citat:

Citat:
printre altele m-a convins ca cea mai buna varianat de contraceptie este steriletul ala...iar imi scapa numele...Me... ma duc sa fac un pap cat de curand si nu stiu ce teste de coagulare si cred ca il incerc pt un an maxim.

25 martie 2009

URA !!!!Parca am fost eu la doctor asa ma simt de usurata !!! si eu merg pe 11 inca la o eco la Sibiu, daca tot sunt in zona

poate nici la mine n ofi laptic !! la eco si-a dat seama ce e sau cum ??

25 martie 2009

tipa la care m-am programat zice ca e experta in imagistica sanului , sper sa fie asa experta sa-mi zica ce e acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:

glumiti nu????????????
adica ati scris 17 pagini la capitolul vechi. zic hai sa vad daca s-a inchis in primul rand, ma duc la pagina 23, vad cap nou...ok. il deschid fericita, hai ca am maixim o pagina de citit...cand ce va? 5 paginidau click pe 5 ca sa va prind repede, dau in jos sa raspund si eu vad 5 din 6
ce mancati mama de vorbiti atata???
asaaaa..trag aer in piept si raspund acuma...sa nu imi dati extemportal ca nici 2 nu iau.

25 martie 2009

pt vestile bune. bine ca ti-ai luat o piatra dupa suflet

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Citat:

Aaa am uitat sa zic, dar vad ca a revenit in tema discutia , pai Alexandra merge tinuta de manute cam de vreo luna

si e foarte mandra de ea si prinde o viteza !!!!

Stai mami, ca asta e inceputul...vedeti voi ce urmeaza.
ca si cu colicii. "abia astept sa treaca odata"...ca sa vina dintisorii...si tot asa. O sa inceapa ei sa mearga, sa alerge, sa umble peste tot...si s-a dus toata linistea.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Leeloo pentru baietzel dintzos!

Mihaelacg ai o fetita "jos palaria"; e foarte frumoasa poza cu voi 2 (cea pe care i-ai dat Aylei pentru frame-uri)

Provista de unde ai luat casca de protectie pentru bebe?

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Citat:

tipa la care m-am programat zice ca e experta in imagistica sanului , sper sa fie asa experta sa-mi zica ce e acolo

La cine mergi si unde?

_

Mergi la inceput