Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*
Raspunsuri - Pagina 7
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
![]() ![]() pentru mama ta . multa sanatate si sa va fie alaturi mereu si mereu ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
Multumesc mult!

Mihaela e pe 23, dar cum e luni isi tine ziua duminica.
In Impresion 4 nu am calendar pe un an intreg, dar stiu ca un program are, o sa mai caut...poate Impresion 5 sau 6.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
aris26 spune:
glumiti nu????????????
adica ati scris 17 pagini la capitolul vechi. zic hai sa vad daca s-a inchis in primul rand, ma duc la pagina 23, vad cap nou...ok. il deschid fericita, hai ca am maixim o pagina de citit...cand ce va? 5 pagini
dau click pe 5 ca sa va prind repede, dau in jos sa raspund si eu vad 5 din 6

ce mancati mama de vorbiti atata???
asaaaa..trag aer in piept si raspund acuma...sa nu imi dati extemportal ca nici 2 nu iau.
am vazut in repezeala ca fff multe v-ati gandit la mine si tare ma bucur pt ca am senzatia ca a ajutat. toate bune si frumoase cu chistul meu. este o dereglare hormonala(wooow ce surpriza dupa nashtere si alaptare
), asa ca nu e cancer si nu e nici macar lapte ca sa ma trezesc cu gaurici in tzitzi. mi-a dat nishte picaturi homeopate si un gel.
printre altele m-a convins ca cea mai buna varianat de contraceptie este steriletul ala...iar imi scapa numele...Me..
. ma duc sa fac un pap cat de curand si nu stiu ce teste de coagulare si cred ca il incerc pt un an maxim.
m-am plans si de un oarecare disconfort in zona epiziotomiei si bine inteles ca mi-a trantit-o:"tabaceshte-o si tu macar un pic
"
aoleooo aoleooo a ajuns sa imi zica doctorul ca sunt statuta![]()
![]()
![]()

25 martie 2009
provista spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Vrei sa-l pun la bustu gol? ![]() ![]() |
da da da
sa vada fetele ce flacau am ca nu se "bate" nici una pe el

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
Ayla21 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui provista
da da da sa vada fetele ce flacau am ca nu se "bate" nici una pe el![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
E super dulce cu ochii aia mari albastri, acum vazuram ca-i si sexos la bustu gol.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
shasa spune:
OLGA sper sa fie cu ochisori ce a-ti facut aseara![]()
Un gand bun pt. Victor si de la mine
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 este o dereglare hormonala(wooow ce surpriza dupa nashtere si alaptare |
Pfiu, bine ca e doar atat.

| citat din mesajul lui aris26 "tabaceshte-o si tu macar un pic aoleooo aoleooo a ajuns sa imi zica doctorul ca sunt statuta |
Deci nici tu nu spargi scorul...care scor fetele? Al cui scor?
Io tot nelamurita sunt._
aris26 spune:
ayla - uite acum am cautat E PHOTO CALENDAR . am luat eu acum varianta trial. daca merge il cumpar ca e nimica toata. daca merge iti zic

25 martie 2009
novus spune:
| citat din mesajul lui aris26 am vazut in repezeala ca fff multe v-ati gandit la mine si tare ma bucur pt ca am senzatia ca a ajutat. toate bune si frumoase cu chistul meu. este o dereglare hormonala(wooow ce surpriza dupa nashtere si alaptare printre altele m-a convins ca cea mai buna varianat de contraceptie este steriletul ala...iar imi scapa numele...Me.. . ma duc sa fac un pap cat de curand si nu stiu ce teste de coagulare si cred ca il incerc pt un an maxim.m-am plans si de un oarecare disconfort in zona epiziotomiei si bine inteles ca mi-a trantit-o:"tabaceshte-o si tu macar un pic aoleooo aoleooo a ajuns sa imi zica doctorul ca sunt statuta ![]() 25 martie 2009 |

URA !!!!Parca am fost eu la doctor asa ma simt de usurata !!! si eu merg pe 11 inca la o eco la Sibiu, daca tot sunt in zona poate nici la mine n ofi laptic !! la eco si-a dat seama ce e sau cum
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
ayla - pt primul punct merci
punctul 2 - nici eu nu stiu ce scor, dar parca m-am prins ca mihaelacg s-a plans ca are un record negativ in domeniul tabacitului![]()
noi nu cred ca suntem chiar de cartea recordurilor dar se pare ca nici bine nu stam

25 martie 2009

si am stat atat de putin cu ea.