Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)
Raspunsuri - Pagina 5
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia De vreo 3 seri, Tudor cere desene animate si se uita linistit chiar o perioada lunga (adica mai mult de 3 minute). Tot cerea desene cu Panda (Kung-fu Panda), dar se speriat la ele si nu i-am mai pus. I-am pus 'pisicile' (Aristocats) si in prima seara s-a uita la jumatate, a doua seara a cerut din nou si a vazut sfarsitul filmului. I-a placut mult, mai ales ca e si muzica in el. Ieri seara, sotul nu s-a prins care pisici le cere si i-a pus 'Tom ti Dzeli', pe care i-l mai pusesem si in urma cu vreo luna, fara mare succes. Aseara insa, s-a uitat la vreo 7 filmulete, cu pauza de schimbat scutec. Iar la teatrul de papusi i-a placut, ' a fost ti munica, ca mami' (probabil cantau aia din gura, ca mami lui...probabil mult mai bine! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
noi am facut o pasiune pentru pestisorul Nemo, cere in fiecare seara sa vada ce a facut balena cu tata lui Nemo
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Celia spune:
La mai multe lunite , Eghi, de mami Betty!
Sper sa fie totul bine cu Mario si sa va linistiti.
Yaia, ce mi-a placut de impresiile lui Tudor si ce asimilari a facut cu "munica "si mami...
Luy, ce de cadouri frumoase primeste ochioasa Maria. Sa se bucure de ele.
Maria, tare scumpa e ganditoarea...
Danuta, parca petreceti mi mult timp impreuna ...s-a mai relaxat programul la job?
Rox, programul tau de job, s-a transformat cumva in non stop?
Ce fac atomicii? Cum mai sunt?
Mari , ai grija de tine ...nu e usor cu doi prichindei...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Roxana_G spune:
Nu, nu, nu e job non-stop, mai am si pauza de somn de noapte.
Dar azi plec mai devreme (adica acum) sa iau fata de la pictura si sa fac bagajele pentru plecarea la Bran.
Va pupic, sa aveti un weekend linistit!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
bikmaria spune:
multumim mult pt complimente ,
toti copii nostri sunt frumosi si destepti 
Noi ne pregatim sa plecam la socri la Barlad,o sa ne prinda noaptea pe drum,dar asta e mergem incet si cu atentie,ma gandeam la ERINA si la Daria,cat de greu trebuie sa le fie la asa drumuri lungi si dese 
Ne "vedem"luni dimineata
Sa va gasesc cu bine .
bikmaria spune:
Inca una si am plecat:
NANA multa putere,insanatosire grabnica lui Andrei
de fapt sunt doua:
am inscris-o si pe Teuta la concursul pampers,daca vreti sa ne votati ne gasiti aici:
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1193
va multumim 
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui betty78 Valentina vezi s anu aiba ceva probleme cu intestinul...poate ar trebui sa va recomande bariu si sa faceti o radiografie sa vada exact situatia. Multa sanatate Alexandrei |
Betty, Alexandra a fost operata acum doi ani de chist de coledoc cu ansa in Y a la Roux. Asta inseamna ca intestinul subtire a fost taiat in doua bucati, un capat la ficat, iar celalalt la duoden, mai pe romaneste.(canalul coledoc a fost scos,pentru ca,aici era chistul la fel si fierea.) De atunci orice durere de burtica care nu are o cauza plauzibila trebuie cercetata atent,deoarece exista riscul de a face ocluzie intestinala. Pentru ca ,primele investigatii au iesit bine, luni ii se va face un examen cu bariu,pentru a vedea daca nu are ceva la stomacel si analize de sange. Sper sa scapam repede de acolo si totul sa fie bine.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Bikmaria,frumoasa foc zuza ta.
Votat si printesa adormita, din pacate nu am reusit sa votez decat de pe un singur telefon, se voteaza cica doar o data pe saptamana,iar celalat numar de telefon i l-am dat lui Andrei!![]()
Drum bun !
Luy, frumose cadouri aduc Mosii la fetita!
Mari, sanatate multa, ai grija de tine!
Roxana, drum bun si relaxare placuta!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
betty78 spune:
| citat din mesajul lui Celia La mai multe lunite , Eghi, de mami Betty! Sper sa fie totul bine cu Mario si sa va linistiti. mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni foto2009 |
multumim frumos pentru urari

Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
luy spune:
Buna dimineata tuturor, azi v-am pregatit o cafea la ibric 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )