Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

va las niste poze cu zuza mea
http://good-times.webshots.com/photo/2445272920102550981mpmsvn
pupici,sa aveti o zi buna

Ce zuza dulce...seamana cu mama ei din ce in ce mai mult, asa mi se pare, mai ales in a doua poza, aia cu o codita!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, nasoala faza cu urgenta sefului .

Maria, foarte frumoasa si dulce este Teutza . Nu trebuie sa-ti faci griji cu banii, nu era o avere, sa stau eu in ei . O sa trec pe la banca si o sa-ti confirm primirea lor.

In alta ordine de idei, a vazut cineva la Carrefour costume de Craciun/Craciunite pt pitici ? Intentionez sa mergem si noi duminica, daca au aparut o sa-i iau Mariei ( chiar daca am impresia ca ii mai este buna si rochita de anul trecut, ca atunci cred ca i-am luat masura de 3 ani ). O sa va anunt daca gasesc.

Maine ne oprim pe la Ikea, vreau sa-i luam Mariei www.ikea.ro/ro/Produse/0/10034/IKEA/MAMMUT.htm" target="_blank">masuta si 2 www.ikea.ro/ro/Produse/0/10280/IKEA/MAMMUT.htm" target="_blank">scaunele - ca tot ziceati voi ce cadouri luati la copilasi de sarbatori. Mai am in plan www.toyz.ro/camping-copii/john/cort-mickey-mouse/" target="_blank">un cort cu Mickey, un www.prooptiki.ro/dvd/disney-clasic/alba-ca-zapada-si-cei-sapte-pitici" target="_blank">dvd cu Alba ca Zapada, 2 carti... O sa le impart intre Mos Nicolae si Mos Craciun

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
[In alta ordine de idei, a vazut cineva la Carrefour costume de Craciun/Craciunite pt pitici ? Intentionez sa mergem si noi duminica, daca au aparut o sa-i iau Mariei ( chiar daca am impresia ca ii mai este buna si rochita de anul trecut, ca atunci cred ca i-am luat masura de 3 ani ). O sa va anunt daca gasesc.

Intrebam si eu acum cca 2 saptamani de costum de craciunita. Saptamana asta in Bv nu aveau inca in Carrefour. Vrem si noi sa-i luam desi cred ca-i mai e bun si cel de anul trecut, numai ca nu-i din acela de fetita :( asa ca vrem mortis unul nou, deci mama e in cautari.
Pupam frumoasa Meme si pe a ei mamica. Si noi trebuie sa-ti dam banii pt cd-uri si poster, dar asta in decembrie daca nu e graba,ok?

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Miruna doarme deja,a obosit-o plimbarea de dimineata...asa ca bantui un pic pe-aci..

Luy ce surprize faine o asteapta pe Maria,cred ca va fi tare incantata de ele...

Erina am incercat sa-i spunem ca o dam la alt bebe,ba ca o aruncam ca strica dintii,dar degeaba..sper sa o lase ea singura,candva,in viitorul apropiat.Eu ma intrebam daca mai cresc dintisorii din fata,ca deja caninii vad ca sunt un pic mai lungi,parca e vampir
Azi m-a vazut Miru band ceai,si-a zis 'veau si eu cafeutza'

Maria tare frumusica e Teutza 'ganditoarea'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Simona, condoleante Sunt si eu cu sufletul alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
...si sincer a inceput sa-mi placa si mie.

Sa mananci sau sa faci?

Sincer... mai mult sa mananc.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

De vreo 3 seri, Tudor cere desene animate si se uita linistit chiar o perioada lunga (adica mai mult de 3 minute). Tot cerea desene cu Panda (Kung-fu Panda), dar se speriat la ele si nu i-am mai pus. I-am pus 'pisicile' (Aristocats) si in prima seara s-a uita la jumatate, a doua seara a cerut din nou si a vazut sfarsitul filmului. I-a placut mult, mai ales ca e si muzica in el. Ieri seara, sotul nu s-a prins care pisici le cere si i-a pus 'Tom ti Dzeli', pe care i-l mai pusesem si in urma cu vreo luna, fara mare succes. Aseara insa, s-a uitat la vreo 7 filmulete, cu pauza de schimbat scutec.

Iar la teatrul de papusi i-a placut, ' a fost ti munica, ca mami' (probabil cantau aia din gura, ca mami lui...probabil mult mai bine!). munica=muzica

Mergi la inceput

Maria tare frumoasa domnisorica ta, si tare mi-e draga cand o vad cu codite, Adelina nu suporta nici macar sa ii pui mana pe par, nu mai zic de clamite si alte alea.

Luy a fost cuminte Maria, e darnic mosu. Daca vezi costumas la Carrefour da de veste, vrem si noi. Saptamana trecuta sigur nu aveau ca m-am uitat eu.

Danuta vad ca dai mai des pe aici, inseamna ca s-a facut acomodarea cu noul job. Si Adelina doarme de pe la 13:30, nu a vrut nici macar sa manance, a zis ca nu vrea ciorbita, vrea sa doarma. Azi am profitat si noi de vreme si am stat mai mult afara. Cat despre suzi, la noi a fost asa, era obisnuita cu un model de suzi si nu am mai gasit si i-am luat altfel, inclusiv alta culoare, ea o stia galbena si nu a vrut neam sa se atinga de cea noua, cea veche era deja la cos. Si de atunci nici ca nu a mai pus gurita pe suzeta. Nu a fost intentionat dar ma bucur ca a renuntat la ea.

Erina si mie mi se pare ca dintisorii din fata sunt un pic mai galbui la Adelina, nici ea nu ma lasa sa o periez, dar insist sa se spele in fiecare zi, dar la cum rontaie ea la periuta... Cred ca la noi sunt de vina si maselutele care ies, nu cred ca suporta sa o ating pe acolo, aseara am vazut ca a iesit una deja.

Mergi la inceput

Am trimis pe mail comun poze cu Adelina, inclusiv cand a adormit, de la party ca nu am apucat sa pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Ramonaiani si Mario vine sa "il mangaie" cu niste palme pe cap pe Eghi si din cand in cand isi i-a avant si se arunca pe junior sa il stranga in brate...

Am citit si episodul cu "mami - tzitzi" si te inteleg perfect.
Mie mi-au iesit 2 herpesuri la distanta de 2 zile, pentru ca organismul meu e slabit de tot. Pe Daniel il alaptez inca, cu toate ca de o luna i-am bagat piure de morcovi, cartofi si dovlecei.
Cand suge se arcuieste tot si da din maini si din picioare, trage de tzitzi de ma doare de mor (probabil nu curge la fel de repede cum vrea el) de-aia nici nu i-am pus biberon, ca sigur se intarca singur, ca si sora-sa: curge mai repede de la biberon, nu mai are rabdare sa traga de la piept.
Asa, noaptea doarme cam pana pe la 2 dupa care vrea sa suga din ora in ora. Eliza se culca pe la 11-12 si dimineata la 8 e in picioare. Deci sunt cam la pamant cu sistemul imunitar datorita neodihnei .
Si eu o mai reped pe Eliza, insa n-am ce face. Ma duc cu ea pe la diferite intalniri de-astea mami-copii, la gimnastica, aseara l-am lasat pe Daniel cu tati si am plecat cu Eliza afara sa pun o scrisoare la posta, ne-am plimbat amandoua vreo jumatate de ora, i-am aratat luminite, avioane, stele si ornamente prin vitrine. Am vazut ca a dormit bine azi-noapte...
Ziua, cand mai doarme daniel, o mai iau pe ea afara in curte, sa sortam gunoiul, sa rascolim in pivnita dupa jucarii si cutii cu haine etc. Deci incerc sa ii acord si ei un timp 'privat', fara frate-sau de gatul meu.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput