Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata si de la Targoviste,la noi e o vreme tare frumoasa ,te imbie la curatenie generala(pe mine cel putin),
LUY am rezolvat si eu problema cu banuti ,imi pare tare rau ca a durat mai mult,dar am avut o perioada infernala,ma chinuiam de doua saptamani sa ajung in oras sa-mi cumpar cizme,am reusit ieri ,dar trebuie sa mai astept pana le port ca a venit primavara
Crishtina refacere rapida ,sa va traiasca mica printesa si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai daca Annisia e grasa eu sunt luptator de sumo!

Annisia, chiar ca tare bine sunt venite mesajele tale vesele si pline de viata, chiar mai bune decat cafeaua.

Luy, nu iti face griji cu banii aia, ne vedem noi candva. Nu imi pica rau niste bani taman de sarbatori. Cat despre serviciu, nu as sta dar nu prea am de ales. Am stat pana la 7 jumate aseara si azi sunt pe baricade de la 8 jumate. Trebuie facute si lucrurile astea cu sau fara statuie. Nu mai spun ca am primit si observatii pentru ca nu am raspuns pana duminica la ora 11 la un mail primit sambata seara; seful meu mare a intrebat prin birou daca am fost plecata sau ce s-a intamplat de nu am dat mailuri, de parca eram obligata sa fac asta in weekend si la ora aia. Sigur ca vazusem mesajul, dar eram si ocupata si obosita si nici nu puteam scrie de pe blackberry, si sincer mi s-a parut si asteptarea de a face ceva sambata seara de-a dreptul exagerata, asa ca am gandit ca urgent inseamna luni la prima ora. Cand am vazut mesajul lui duminica dimineata am inteles ce insemna urgent, dar era prea tarziu. Asta asa, sa iti faci o idee cam care e atmosfera mea de la birou.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

va las niste poze cu zuza mea
http://good-times.webshots.com/photo/2445272920102550981mpmsvn
pupici,sa aveti o zi buna

Simona suntem cu gandul alaturi de tine ,fi tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78
Yaia din pacate Mario are multe pete si are si din cele hipopigmentate (una f mare ce acopera aproape tot pieptul si se duce in jos pe liniile Blaschko si totodata se extinde catre axile, alte 2 pe fese, una mare pe sold, alte 2 spre penis, una pe fata, alta pe spate care in centru ei a aparut o pata hiperpigmentata) si unele hiperpigmentate (una pe picior si cea de pe spate)...din pacate se pare ca avanseaza f repede

Betty, am mai zis, daca te ingrijoreaza ca se intind foarte repede si vrei sa stii sigur ce e, e bine sa mergi la doctori chiar si in Israel...de fapt, nu conteaza unde e medicul, iti trebuie unul bun.
Tocmai ce am citit pe un blog de o tipa vorbind de vitiligo la fetita ei si cum de fetita ei are aceasta boala autoimuna, cu info in ADN, cand niciunul din stramosi nu a avut asa ceva. Si tipa spune cum a incercat toate cremele cu steroizi date de medici si cum nimic nu a functionat la ele (si a incercat vreo jumatate de an) si cum de 25% dintre copii din scoala fiicei ei au aceasta boala.
Nu stiu cum exact a ajuns tipa la solutia adoptata, dar cica i-a scos fiicei ei glutenul din alimentatie si in 4 saptamani, petele au inceput sa se coloreze. Pe blog nu scria cum de a ajuns la concluzia ca ar fi glutenul de vina si nic legatura exacta dintre gluten si vitiligo, dar apoi tipa vorbeste de istoricul familiei ei, cum stramosii asiatici mancau mai mult orez si destul de putin gluten si probabil de asta boala nu a aparut la ei.
Poti cauta si tu mai multe, nu stiu exact daca e glutenul de vina sau nu, poti cere sa ii faca lui Mario si un test de toleranta la gluten...cine stie, poate chiar este o legatura...
Sper din tot sufletul sa gasesti un raspuns care sa te linisteasca!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Simona, condoleante, imi pare tare rau pentru pierderea suferita!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Citat:
Yaia cum te mai simti cu burtica?

Multumesc de intrebare, e bine. Creste si ma necajeste! Acum ca am scapat de starea de rau si voma, e alta viata! Dar acum incep tot felul de dureri si intepaturi si intinderi...deh...stii tu! Alaltaieri seara credeam ca mor de durere, parca imi infipsese cineva un cutit in partea stanga, jos, si taia si invartea la el...mi-au dat lacrimile de durere, nu puteam sa ma misc sa-mi schimb pozitia si m-a tinut cateva minute...
eu i-am spus si sotului, nu sunt una dintre femeile care se bucura ca sunt insarcinate, in sensul ca imi place sentimentul ca bebe creste in mine, imi place sa-l simt miscandu-se, dar nu sunt innebunita de sarcina in sine: 3 luni vomit, 3 luni ma intind de urlu, 3 luni nu mai pot sa ma misc...plus grija la tot ce mananci, la virusi si microbi...eu sunt mai egoista, asa, imi place sa-mi apartina corpul...
Deh, tampenii de gravida obosita, ma plang din nimic, iertare!

Mergi la inceput

Citat:
Ieri am vrust sa ies afara cu amandoi, iar mario mi-a facut un mare show ...

Off...uite de chestiile astea mi-e si mie teama. De asta eu ma bucur ca Tudor se simte bine la gradinita si o sa aiba porgram si sper ca serile sa ma descurc cu amandoi, mai ales ca o sa mai fie si sotul...dar singura cu 2, tare greu trebuie sa fie!
mamicii obosite si lui Mario, please! La Eghi ai incercat toate siropurile posibile si imposibile...eu nu stiu daca a fost bonnisanul dat preventiv lui Tudor, sistemul lui digestiv sau ambele, dar noi nu am avut probleme cu colicii. Stiu de la sora/mea ca merge bine si ceaiul din flori de cimbrisor salbatic --> uite asta e planta:http://www.elmiplant.ro/Principii-Active_RO/el_Extract-De-Cimbrisor-Salbatic_2.html
Ea mi-a adus si la Tudor am avut, am facut doar de 3 ori, tot preventiv...nu stiu daca gasesti la plafar, probabil ca da. Asta e un leac din batrani, stiut de la raposata mea mama.
Si atentie la ce mananci si tu...desi eu am mancat si varza si fasole cand il alaptam pe Tudor si a fost ok...dar mai stii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
...si sincer a inceput sa-mi placa si mie.

Sa mananci sau sa faci?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, cred ca am inteles eu gresit...Nu ar fi prima data. Oriunde ar fi intilnirea le doresc clipe relaxate si incintatoare.

cit despre batrina nici atit desi stiu sentimentul...eu il tot am de la 16 ani...

Nu cred sa aiba motanul parte de asa ceva (adica relaxare si incantare) cu 'jumulitoarele' dulci alergandu-i blana sa o 'mangaie'! E motan, Carpatino, asa-i?

Eu nu m-am simtit batrana decat cand am implinit 30 de ani si a doua zi m-am simtit iar de 18...probabil era oboseala! In rest nu m-am simtit batrana niciodata, ca la minte inca nu m-am copt. Va spun eu cand se intampla miracolul asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Nu mai spun ca am primit si observatii pentru ca nu am raspuns pana duminica la ora 11 la un mail primit sambata seara; seful meu mare a intrebat prin birou daca am fost plecata sau ce s-a intamplat de nu am dat mailuri, de parca eram obligata sa fac asta in weekend si la ora aia.

Sa indrazneasca careva sa-mi dea mie mail de asta 'urgent' vineri mai tarziu de 3! Asta ca sa vedeti diferenta dintre RO si FI. Finlandezii nu stau de vorba: e ora 4, rupem usa! Treburile de birou se rezolva in orele de lucru si nimeni nu se asteapta la altceva.

Mergi la inceput