Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)
Raspunsuri - Pagina 6
luy spune:
Va las spre delectare Videoclip party 2 ani papanashi
Imi pare rau doar ca lasa mult de dorit calitatea imaginii, asta se datoreaza upload-ului.
Oricum, puteti sa va faceti o idee despre cum a fost la petrecere
, iar fetele care vor primi dvd-ul se vor bucura de imagini clare, frumoase.
Va 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Va las spre delectare Videoclip party 2 ani papanashi Imi pare rau doar ca lasa mult de dorit calitatea imaginii, asta se datoreaza upload-ului. Oricum, puteti sa va faceti o idee despre cum a fost la petrecere , iar fetele care vor primi dvd-ul se vor bucura de imagini clare, frumoase.Va ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Minunat!
Am plans de emotii.

Toti sunt mari si frumosi!

Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ramonaiani spune:
Si mie mi-au dat lacrimile
.
Ce de fetite motzate si de baietei curajosi am vazut acolo!
Frumos. E frumos ca ati (am) reusit sa ramaneti (ramanem) un grup odata cu trecerea vremii ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Gabriela77 spune:
Ce frumos e videoclipul, Luisa! Minunat! Minunati sunt toti copilasii nostri si mamicile! Sa ne tina Dumnezeu sanatosi!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
29 +
http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
danuta36 spune:
| citat din mesajul lui greyeras Maria tare frumoasa domnisorica ta, si tare mi-e draga cand o vad cu codite, Adelina nu suporta nici macar sa ii pui mana pe par, nu mai zic de clamite si alte alea. Luy a fost cuminte Maria, e darnic mosu. Daca vezi costumas la Carrefour da de veste, vrem si noi. Saptamana trecuta sigur nu aveau ca m-am uitat eu. Danuta vad ca dai mai des pe aici, inseamna ca s-a facut acomodarea cu noul job. Si Adelina doarme de pe la 13:30, nu a vrut nici macar sa manance, a zis ca nu vrea ciorbita, vrea sa doarma. Erina si mie mi se pare ca dintisorii din fata sunt un pic mai galbui la Adelina, nici ea nu ma lasa sa o periez, dar insist sa se spele in fiecare zi, dar la cum rontaie ea la periuta... Cred ca la noi sunt de vina si maselutele care ies, nu cred ca suporta sa o ating pe acolo, aseara am vazut ca a iesit una deja. Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
si noi am schimbat-o..alt model,alta culoare,dar s-a obisnuit si cu asta

danuta36 spune:
| citat din mesajul lui Celia La mai multe lunite , Eghi, de mami Betty! Sper sa fie totul bine cu Mario si sa va linistiti. Yaia, ce mi-a placut de impresiile lui Tudor si ce asimilari a facut cu "munica "si mami... Luy, ce de cadouri frumoase primeste ochioasa Maria. Sa se bucure de ele. Maria, tare scumpa e ganditoarea... ![]() Danuta, parca petreceti mi mult timp impreuna ...s-a mai relaxat programul la job? Rox, programul tau de job, s-a transformat cumva in non stop? Ce fac atomicii? Cum mai sunt? Mari , ai grija de tine ...nu e usor cu doi prichindei... mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni foto2009 |
eu lucrez pe 2 schimburi,iar saptamana asta am fost de dupa masa,asa ca dimineata am fost acasa cu Miru si cu bunu
La job programul e la fel,poate si mai incarcat in decembrie

Erina spune:
Buna seara!
Luy multumim pentru preview!!! Adorabili copilasii nostri! Sa fie sanatosi si noi alaturi de ei sa ii putem creste cum trebuie!
Se pare ca toata lumea a profitat de ziua calduroasa de astazi pentru ca ati scris foarte putin!!!
Noi am fost la un mall unde Daria a dansat o gramada si s-a bucurat de prezenta altor copii.Bineinteles ca a adormit in masina iar in fata cladirii s-a trezit cu mofturele.
Ne gindim daca sa mai iesim o tura in parc sau sa stam cuminti la caldura...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Va doresc o seara linistita fie ca sunteti acasa fie la munte sau bunici!
Papanash
cum e Andrei?
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui luy Va las spre delectare Videoclip party 2 ani papanashi Imi pare rau doar ca lasa mult de dorit calitatea imaginii, asta se datoreaza upload-ului. Oricum, puteti sa va faceti o idee despre cum a fost la petrecere , iar fetele care vor primi dvd-ul se vor bucura de imagini clare, frumoase.Va ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
superb, multumim

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)