Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Va las spre delectare Videoclip party 2 ani papanashi

Imi pare rau doar ca lasa mult de dorit calitatea imaginii, asta se datoreaza upload-ului.
Oricum, puteti sa va faceti o idee despre cum a fost la petrecere , iar fetele care vor primi dvd-ul se vor bucura de imagini clare, frumoase.

Va

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Minunat,am privit cu lacrimi in ochi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Salutare!

Suntem acasa de vineri..totul bine si frumos. Eu cam slabita si inca parca nu sunt cu picioarele pe pamant....ma misc in reluare. Incet incet ne intram in ritm. De povestit nu ma simt in stare acum...doar ca idee principala facand comparatie cu nasterea lui Robert pot spune ca nasterea a fost mult mai usoara insa travaliul mai greu. Important e ca am trecut cu bine. Va las si niste foto (pe mail) sa imi vedeti noua comoara

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna intii de toate bine ati revenit acasa Nicole si mami!!!

Am vazut pozele, fetita voastra e un bebelus superb! M-am bucurat sa il revad si pe Robert si am observat ca Nicole seamna cu fratiorul. Ma insel???

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sper ca toata lumea are o zi buna!!!

noi am fost la noul mall din Cotroceni. Ne-a placut mult. Era foarte multa lume dar fiind un saptiu generos nu se simtea.
Daria s-a dat in diverse chestii, a cintat la tobe si s-a jucat cu lego.

De remarcat: magazinul Varunas, avea jucarii deosebite, Noriel-la fel jucarii frumoase si chiar un pic mai accesibile.

In fuga am remarcat C&A-ul care are marfa mult mai variata decit cel din Militari.

Astazi am fost doar sa mincam si sa ne relaxam dar deja am ochit citeva jucarii pentru cadourile de Craciun.

Luy, mi-a placut mult lista pentru Craciun a Mariei. De unde exact cumperi cortul? I-as lua si eu Dariei unul.

In rest suntem bine, Daria cu mari mofturele. A atipit 15 minute in masina si acum nu mai vrea sa doarma...
Ne inarmam cu rabdare pentru saptamina viitoare cind zilele vor trece din nou destul de greu...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sincere condoleante, Papanash! Sunt cu sufletul langa tine!
Nu stiu cat te consoleaza, dar sa stii ca faptul nu s-a chinuit lung - in asemenea momente e un semn de gratie divina. Sunt momente grele prin care treci, tu alaturi de mama ta, dar nu esti singura, sa stii.

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Mergi la inceput

Vazut dulcea motzata de Maria si filmul dragalash de la party - chiar reusita petrecere!

Vazut si delicata Nicol cu nasuc in vant si un fratzior frumoooos foc! Refacere rapida, mami, si sa iti intri in ritmul greu de proaspata mamica... (Cand va vad pe voi, ma gandesc ca in vreo 7 saptamani vin eu la rand...!!)

In rest nu mai stiu ce si cui voiam sa spun... Radu a zburat, a venit frate-meu, Alex (Michael e in extaz, se trezeste cu "Ala" =Alex pe buze si-l pupa si-l imbratziseaza de-l albeste; drept e ca se si ocup minunat de el.). Iar eu ma impart cum pot intre toate... Casa e un santier...
Va pup si fug la trebi - ei sunt la plimbare.

Mergi la inceput

Ah, BB e bine, 1.800kg, inima ceva mai ok. Marti am fost la control, joi merg iar... Am ramas la 50% program - doctoritza voia sa ma scrie free de tot, dar eu nu am vrut. (Ce sa fac, sa stau acasa in santier? Sa ma gandesc non-stop de cate ori si cat de vivace se misca BB...?)
In rest eu tot rotunda, am ramas de o luna cu cele 10 kg in plus. Burta imi pare enooorma - parca sunt in luna a 9a! Insa ciudat: BB evolueaza IDENTIC in greutate cu Michael, la fel si greutatea mea - desi acum sunt mult mai haituita, mananc mai putzin... corpul isi face programul. Mai putzin pe coapse & fund, mai mult pe burta. Dar, tks God, fara vergeturi - deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

[

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

[

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

ce sarbatoriti?
te bucuri ca a iesit Base pe primul loc??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare, la ceas tarziu in noapte!!
Va pupam pe toti si ne ofticam ca nu furam la petrecere. Nu am citit din urma, insa am vazut ca a venit pe lume si ii uram o viata lunga si frumoasa.
Papanash condoleante!!

Mergi la inceput