Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Piciulika ma bucur sa citesc vesti de la voi! E super ca Michael are un nou partener de joaca si explorari!!!

Cind citesc ca au mai ramas 7 saptamini ma apuca pe mine emotiile!!! Parca mai ieri anuntai ca esti in dolce attesa.

Spor la dospit fratiorul de ursulet elvetian!!!

Maria la mine nu s-a deschis linkul la pozele Teutzei! Asa as fi vrut sa le vad...il mai pui te rog?

Cecilia, chiar asa ce sarbatorim? Vine bebe si la voi, ceva aniversari? Ca doar nu o fi pentru ce a spus Maria!!!

Noi nu am fost la vot. Ne gindeam sa mergem la Gara de Nord dar bine am facut ca nu am ajuns ca am vazut la TV ce nebunie era acolo. O sa incercam sa mergem in Baneasa la turul doi.
E prima data cind nu votez, pina si cind eram in strainatate mergeam. Acum dezamagirea e mare...cum sa alegi intre doua rele?!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatza si de la noi!
Incepe o noua saptamana!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!

Azi dau eu !!!
Ieri a fost ziua lui Alex, am implinit 6 anisori!!!!

Sa aveti o zi buna!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Neata neata

Christina sa va traiasca mandretea de fata! Tare dulce-i ! Si mi se pare ca seamana cu Robert. Pupici multi printesei si refacere rapida tie.

Maria, uau ce motzata! Ii sta tare bine cu coditze!

La multi ani Alex de mami Alinkav!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

[

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Yam, yam, ne-am ghiftuit. Te felicit dar vreau sa stiu si pentru ce
Pupici

Mergi la inceput

Piciulik, ma bucur tare ca vestile-s mai bune Pupici multi lui bebe-bear doi, sa nu-ti mai dea emotii. (Paranteza: cat de departe e Geneva de voi? Dupa simtul meu de orientare destul de departe. Si n-am decat un week-end...)

Mergi la inceput

Erina, v-ati intors la capitalie?

Mergi la inceput

Fete dragi, v-am trimis in mail-ul comun o invitatie (si dovada ca n-am chiulit degeaba de pe aici ). Daca aveti timp si va face placere, va astept cu drag weekend-ul viitor la Marriott. Am un sac de emotii. Sper sa decurga totul bine si sa incepem business-ul cu dreptul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Ca tot vorbeam mai devreme de accesele copilului de gelozie, acum cateva minute, l-am auzit pe Mario plangand. M-am speriat destu; de tare gandindu-ma ca totusi ar trebui sa doarma. Cand am intrat in camera lui, plangea de zor in somn si spunea "Mario tzitzii".... efectiv m-a terminat si o sa va spun de ce. Ieri am vrust sa ies afara cu amandoi, iar mario mi-a facut un mare show ca nu vrea sa se imbrace. In cele din urma am reusit sa il imbrac cu o mica exceptie si anume sosetele, care erau un model din ala cauciucat si orice as fi facut nu as fi reusit sa le bag in pantofi, iar mario nu vroia sub nici o forma sa le schimbe...dupa ce a urlat de m-a auzit tot blocul, iar cel mic era deja imbracat si cu toate ca il scosesem pe scara blocului ca sa nu ii fie cald, a inceput si el sa urle, m-am lasat pagubasa, l-a infascat de geaca pe Mario si l-am bagat in casa (a fost prima oara cand l-am zdruncinat si am zbierat la el), am inchis usa si i-am spus ca azi nu mai iesim afara, ca este pedepsit si o sa stea in camera lui. El saracu' tot a incercat sa se impace cu mine, dar eu nu si nu, il tot trimeteam in camera lui. Intr-un tarziu s-a asezat langa mine pe canapea (eu il alaptam pe Eghi) si plangea spunandu-mi "mami" si incercand cumva sa se aproprie de mine, adr eram f nervoasa asa ca l-am respins, iar in cele din urma, mi-a spus ''mami please"...in momentul ala mi-au dat lacrimile si l-am luat in brate si l-am pupat. Puiul de el, si-a tras perna langa mine si a adormit in cateva minute suspinand.
Azi l-am trimis la mama, ca sa pot sa ma odihnesc si eu, dar acum imi pare tare rau ca am facut-o. O sa incerc s aimi petrec mai mult timp cu el, dar din pacate timpul nu imi permite, mai ales ca la Eghi au inceput crizele de colici, de fapt nu as fi sigura ca sunt colici, doar pot sa spun ca are f multe gaze si pana le scoate plange si se arcuieste tot...azi noapte nu am dormit deloc de la ora 2 pana la 7 dimineata.
Doamnelor va urez o nopate buna

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty draga, esti si tu om. Stim cu toate cat de greu e cu doi copilasi mici, si singura, si cu toate treburile si grijile pe cap. Si Mario e inca foarte mic (chiar daca pare urias" pe langa Eghi). E si el bebe si reactioneaza ca un bebe. Iti doresc rabdare de fier si nervi foarte elastici, ca o sa fie inca multa vreme solicitati si intinsi la maxim. La mine a fost diferenta mare intre copii si tot am mai avut momente in care nu m-am descurcat cu amandoi si am clacat, evident "razbunandu-ma" pe cea mare. Pupici multi si putina odihna si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Neata!

Azi dau eu !!!
Ieri a fost ziua lui Alex, am implinit 6 anisori!!!!

Sa aveti o zi buna!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

La multi ani Alex

Ai baiat mare Alina!!!Acusi merge la scoala!!! Pupicei si numai bine!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput