Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (352)
Raspunsuri - Pagina 9
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Va las spre delectare Videoclip party 2 ani papanashi |
Meeey, ce pupau unii in stanga si in dreapta, tot ce prindeau! (Adica Mihnutzu si Veveritzu
Si fetele, care mai de care mai frumoase, au Papanashii pe ce se lupta cavalereste!
tuturor!===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Erina spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Erina, v-ati intors la capitalie? Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Ana, ne-am intors de duminica trecutaaa...
Sa fie intr-un ceas bun lansarea afacerii!!! Am notat si cu siguranta incercam sa venim!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
DavidL'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Eu mi-am terminat treburile pe la calculator, ne imbracam si iesim afara.
Buna pentru Teodora-sper sa ai un ragaz de la job sa ne mai binedispui cu postarile tale pline de verva si buna Yaia!
Buna si Andreea11! Ce mai face frumosul? S-a acomodat cu bona???
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Maria, am intrat la Poze noi cu noi si am vazut ginditoarea cu caciulita roz, motata si facind mutrite! E absolut delicioasa!!!

Am votata si la concurs frumoasa adormita. Sa ne amintesti saptaminal te rugam.
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi!
Sa aveti o saptamana minunata!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
greyeras spune:
| citat din mesajul lui greyeras Am trimis pe mail comun poze cu Adelina, inclusiv cand a adormit, de la party ca nu am apucat sa pun. Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
Mai da pe noi nu ne-a vazut nimeni????

Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
Happiness_4_us spune:
La multi anisori lui Alex!
Sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el!
Am vazut o Teutza scumpa si dulce! Si seamana cu mami rau de tot, plus o Adelina iubita si ochioasa, de mami greyeresh!
Am mai vazut un Robert baietel mareeee si o papusica mica si dulce Nicole! Minunati!Sa va traiasca, Crishtina!
Ana, tin pumnii tare tare sa iasa totul perfect, asa cum va doriti si afacerea sa decurga excelent!
Doamne ajuta sa fie intr-un ces bun!
Piciulik, ma bucur ca burtica e bine. Multa sanatate si sarcina usoara in continuare!
Andrei e mai bine, nici nu indraznesc sa spun ca e bine, are dimineata momente in care tuseste, muuuult mai putin fata de cum tusea, dar e ok. E mult mai vioi si mai activ. Sper sa il punem pe picioare pana plecam in Ro.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
greyeras spune:
Christina sa-ti traiasca printesa este minunata, ai doi copii foarte frumosi.
Si noi ne pregatim sa iesim afara, avem niste trebi de rezolvat.
Astept si eu curioasa sa vad de ce da Cecilia de baut azi.
O saptamana frumoasa va doresc!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Noi l-am sarbatorit

pe Andrei in we,la Bran.A fost f frumos,copiii s-au simtit minunat

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
greyeras spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Am vazut o Teutza scumpa si dulce! Si seamana cu mami rau de tot, plus o Adelina iubita si ochioasa, de mami greyeresh! ![]() Andrei e mai bine, nici nu indraznesc sa spun ca e bine, are dimineata momente in care tuseste, muuuult mai putin fata de cum tusea, dar e ok. E mult mai vioi si mai activ. Sper sa il punem pe picioare pana plecam in Ro. Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului! "Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca! Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! |
Multumim, tu atenta ca de obicei.

Ma bucur ca Andrei este mai bine, sa o tineti tot asa.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
Miruna (16.05.2003) si