Idei de cadouri pentru pitici.
Raspunsuri - Pagina 13

chinabulina spune:
bb_ralukutza, multumesc frumos. am dat comanda pe net, astept cu infrigurare rezultatul .
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

_Ralu_ spune:
Georgiana, cu placere!
Vreau sa va zic, ca azi am cumparat si eu CD-ul cu muzica personalizata de care vorbea userul lilianastef ().
Nu ma asteptam, dar este absolut SUPERB!
Am intrat azi pe site si am asculatat demo-urile, le-a auzit si fiica-mea, si a fost extraordinar de incantata. m-a pus sa ii scriu lui Mosu' sa ii aduca si ei!
Felicitari Doamnei Liliana Stefan pt proiect! Este foarte reusit!
(se gasesc in reteaua Diverta si pe net)
*******************************************************raluca
mami fericita de
alexia
(07.09.2006)

ni-na spune:
Al meu vrea toate enciclopediile din Carrefour.Mi-au amortit duminica toate cele stand si rasfoindu-le.Cea mai ce este"Corpul uman"apoi una cu gladiatori(cu arena de lupta si figurine care se decupeaza,cateva cu faraoni,cu vikingi,doua cu animale si una cu planete.Stiu ca spuneti:ce mama inconstienta ,in loc sa se bucure.....insa mai are cateva,le-a citit din scoarta-n scoarta,le-a analizat bine(totul intr-o seara)si stau in raft in biblioteca.Si costa cam 45 ron bucata....
Nu dati cu rosii,pentru 2-3 ma descurc(mai e si bunicul in ecuatie)...

Anca Wish spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinabulina vorbeati la un moment dat despre puzzle-uri personalizate. a facut cineva? cum au iesit? daca ati fost incantati, imi puteti recomanda o firma la care se poate comanda pe net? daca nu ati fost incantati, ma puteti avertiza de la cine sa nu comand? va rog mult ![]() georgiana, ![]() Ia te uita ce mare sunt Povestea gogoasei balerine Avem viata in sange |
Am comandat 2 puzzle-uri personalizate, acum, de Mos Nicolae, dar nu am fost multumita. N-oi fi ales io firma care trebuia, dar dupa ce le-a asamblat de 2 ori, deja s-a indoit cartonul ala. Ale noastre au 60 de piese fiecare. Daca vrei, iti trimit pe PM firma de care sa te feresti.
Noua ne-a venit saptamana trecuta papusa Cicciobello si abia astept sa-i vad reactia cand o va vedea.

mirela alina spune:
Ati vazut pe undeva asa ceva:
http://www.eontoys.com/Products_Age_38_Product_TRAMV2HELMETROLEPLAYASST
Am cautat cam pe toate siteurile de profil si nu am gasit decat afara.
Ajutati-ma sa nu-mi dezamgesc piciul

futuremother spune:
buna fetelor! caut sieu intr- o disperare mascota Barney, dinozaurul mov de la jim-jam ... nu este nicaieri si nu primesc comanda de altceva ... stiti vreun magazin?
http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
http://www.youtube.com/watch?v=eKG08z85DtY&NR=1
mama de Raisa Maria si Rares Florin

Cristina_OR spune:
eu am gasit in sfarsit un animalut webkinz, in real in timisoara.Denis al meu si-a ales un sconcs.din pacate, era prezent, cu noi, cand l-am cumparat, asa ca nu mai putem sa i-l oferim ca surpriza din partea lui mos craciun.acum trebuie sa cautam un alt cadou pt craciun.
macar suntem multumiti ca am gasit, si e copilul fericit.
sunnyday, multumesc pt intentie, esti o draguta
.
poate voi avea nevoie sa apelez alta data.
acum caut un lansator de bakugani, la un pret rezonabil.
greu si cu baietii astia, asa-i?
Cristina, mamica lui Denis Mare
http://www.laferma.eu/denis_420.html
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU

ingridnen spune:
Cristi (6 ani) si-a facut o lista de Mos ca m-a luat ameteala. Chiar nu gasesc nimic din ce vrea el:
- binoclu de pirati
- pisica extraterestra Kat
- trusa de magie
- schelet de dinozauri cu lumini (pe asta cred ca l-a vazut prin Metro, costa vreo 4-5 milioane )
Pesemne ca va fi tare dezamagit de Mos anul acesta...
Ingrid si Cristi 6 ani si 9 luni

LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinag BUna, as avea si eu o intrebare: pana la ce varsta credeti ca sunt papusile un cadou nimerit? Ma refer mai ales la experiente din ziua de astazi, ca pe vremea mea parca erau toate altfel ![]() Multumesc mult! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Fi-mea are 12 ani jumate si inca mai vrea de Craciun papusa aceea cu zanisoara si,crede-ma,are si chestii moderne care o incanta gen MP3,laptop etc .Ieri a primit de la al meu o masina de curse cu telecomanda si se juca pe covor in camera ei ca un pitic de 5 ani !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

adinag spune:
Laura, pana la urma am intrebat-o pe fiica-mea daca si-ar dori o papusa si a strambat din nas atat de dezgustata, cum ca ce sa faca ea cu ea... na. Poate s-o juca la 12 ani cu papusi :-D
A, iar cu masina teleghidata imi place si mie la nebunie sa ma joc. La noi e cearta in casa cine are acum telecomanda aia