Idei de cadouri pentru pitici.
Raspunsuri - Pagina 14
LauraNicole spune:
Pai,Adina,am sa-ti trimit poze cu jucariile fie-mii si poza cu jucariile barbatului meu,hihihi!Nu stii care are mai multe !Ce-i drept,al meu are numai masini si masinute iar picia are colectie de plusuri dar tot acelasi numar e,hihihihi!Sa stii ca am o verisoara care nu s-a jucat cu papusi 7 ani de plangea matusi-mea cu papusa in brate de ciuda ca a platit-o degeaba si la 7 ani cand a inceput sa se joace cu ele nu le-a mai lasat pana la 13-14 .Ii era frica maica-sii c-o marita cu papusa in brate,hihihi!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Aici am vazut la mare cautare printre pustime jocurile Nintendo DS si Nintendo WII .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
lilianastef spune:
Se gasesc pe mysong.ro sau la Diverta (depinde din ce oras esti...lista de magazine este tot pe mysong.ro. Have fun
| Citat: |
| citat din mesajul lui albinutza lilianastef, te rog frumos spune-mi unde se pot comanda acele CD-uri. am vrut sa-ti trimit PM dar nu e activat.. albinutza |
lilianastef spune:
ok acum am vazut ca esti din Bucuresti, asadar se gasesc la Diverta din Magheru, sau Citymall,sau Bucuresti Mall
, sau Plaza...
| citat din mesajul lui albinutza lilianastef, te rog frumos spune-mi unde se pot comanda acele CD-uri. am vrut sa-ti trimit PM dar nu e activat.. albinutza |
adinag spune:
Laura, sa stii ca de multe ori m-am gandit ca multe dintre jucariile cumparate pentru copiii mei cred ca mai mult pentru mine le-am luat. Nu erau pe vremea mea (vremurile noastre) atatea, si am si eu ochi maaaari cand le vad. Mi-e mai mare dragul sa facem castele din lego.
Fiica-mea e mai zburdalnica, sa zic asa. Ea cel mai mult zice ca si-ar dori de la Mos sa fie Pippi Longstocking (daca o stii) reala si cea mai buna prietena a ei, dar cica stie ca nu se poate.
Acum am aflat ce isi doreste: tot felul de materiale diferite, cordele de perdea etc., ca sa-si improvizeze costumatii diferite (squaw, ingeras...).
Dar poate ai dreptate si incepe candva si perioada papusilor, cine stie :)
Fetei i-am mai luat un lexicon pentru copii, un set de experimentat cu care poti face cristale (ii plac pietrele de orice fel), si-ar dori un diamant de fapt
. Si probabil ca ii iau si un joc pentru ps2. Imi calc pe inima, ca sa aiba si sotul cu ce se juca ![]()
Pentru cel mic mi se pare foarte simplu, la 2 ani totul este nou si interesant.
lilianastef spune:
Ma bucur ca v-au placut cantecele de pe cd, felicitari Mosului ca afost serios si a indeplinit dorinta fetitei. Sanatate!
| citat din mesajul lui bb ralukutza Georgiana, cu placere! Vreau sa va zic, ca azi am cumparat si eu CD-ul cu muzica personalizata de care vorbea userul lilianastef ( Nu ma asteptam, dar este absolut SUPERB! Am intrat azi pe site si am asculatat demo-urile, le-a auzit si fiica-mea, si a fost extraordinar de incantata. m-a pus sa ii scriu lui Mosu' sa ii aduca si ei! Felicitari Doamnei Liliana Stefan pt proiect! Este foarte reusit! (se gasesc in reteaua Diverta si pe net) ******************************************************* raluca mami fericita de alexia (07.09.2006) |

raluca
alexia