Idei de cadouri pentru pitici.
Raspunsuri - Pagina 14
LauraNicole spune:
Pai,Adina,am sa-ti trimit poze cu jucariile fie-mii si poza cu jucariile barbatului meu,hihihi!Nu stii care are mai multe !Ce-i drept,al meu are numai masini si masinute iar picia are colectie de plusuri dar tot acelasi numar e,hihihihi!Sa stii ca am o verisoara care nu s-a jucat cu papusi 7 ani de plangea matusi-mea cu papusa in brate de ciuda ca a platit-o degeaba si la 7 ani cand a inceput sa se joace cu ele nu le-a mai lasat pana la 13-14 .Ii era frica maica-sii c-o marita cu papusa in brate,hihihi!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Aici am vazut la mare cautare printre pustime jocurile Nintendo DS si Nintendo WII .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
lilianastef spune:
Se gasesc pe mysong.ro sau la Diverta (depinde din ce oras esti...lista de magazine este tot pe mysong.ro. Have fun
Citat: |
citat din mesajul lui albinutza lilianastef, te rog frumos spune-mi unde se pot comanda acele CD-uri. am vrut sa-ti trimit PM dar nu e activat.. albinutza |
lilianastef spune:
ok acum am vazut ca esti din Bucuresti, asadar se gasesc la Diverta din Magheru, sau Citymall,sau Bucuresti Mall
, sau Plaza...
citat din mesajul lui albinutza lilianastef, te rog frumos spune-mi unde se pot comanda acele CD-uri. am vrut sa-ti trimit PM dar nu e activat.. albinutza |
adinag spune:
Laura, sa stii ca de multe ori m-am gandit ca multe dintre jucariile cumparate pentru copiii mei cred ca mai mult pentru mine le-am luat. Nu erau pe vremea mea (vremurile noastre) atatea, si am si eu ochi maaaari cand le vad. Mi-e mai mare dragul sa facem castele din lego.
Fiica-mea e mai zburdalnica, sa zic asa. Ea cel mai mult zice ca si-ar dori de la Mos sa fie Pippi Longstocking (daca o stii) reala si cea mai buna prietena a ei, dar cica stie ca nu se poate.
Acum am aflat ce isi doreste: tot felul de materiale diferite, cordele de perdea etc., ca sa-si improvizeze costumatii diferite (squaw, ingeras...).
Dar poate ai dreptate si incepe candva si perioada papusilor, cine stie :)
Fetei i-am mai luat un lexicon pentru copii, un set de experimentat cu care poti face cristale (ii plac pietrele de orice fel), si-ar dori un diamant de fapt . Si probabil ca ii iau si un joc pentru ps2. Imi calc pe inima, ca sa aiba si sotul cu ce se juca
Pentru cel mic mi se pare foarte simplu, la 2 ani totul este nou si interesant.
lilianastef spune:
Ma bucur ca v-au placut cantecele de pe cd, felicitari Mosului ca afost serios si a indeplinit dorinta fetitei. Sanatate!
citat din mesajul lui bb ralukutza Georgiana, cu placere! Vreau sa va zic, ca azi am cumparat si eu CD-ul cu muzica personalizata de care vorbea userul lilianastef (). Nu ma asteptam, dar este absolut SUPERB! Am intrat azi pe site si am asculatat demo-urile, le-a auzit si fiica-mea, si a fost extraordinar de incantata. m-a pus sa ii scriu lui Mosu' sa ii aduca si ei! Felicitari Doamnei Liliana Stefan pt proiect! Este foarte reusit! (se gasesc in reteaua Diverta si pe net) ******************************************************* raluca mami fericita de alexia (07.09.2006) |