Idei de cadouri pentru pitici.

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Cristina_OR, cu placere. Multa sanatate micutului si ma bucur ca v-am fost de ajutor.

de

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Mie in fiecare an mi se intampla sa plec hotarata sa cumpar un anumit lucru si in magazin, sa-mi schimb optiunea.
Nu stiu ce-i voi cumpara de Craciun( ea vrea in general ce vede in reclame),dar am nimerit-o foarte bine cu cadoul de Mos Nicolae, desi decizia a fost luata pe moment.

Am gasit la Carrefour,tot uitandu-ma pe rafturi uluita de preturile papusilor de ,,firma", un set de plastilina Play- Doh cu forme de fursecuri, covrigei, fructe etc.
Pe langa asta, i-am gasit la Kaufland un set de oale si craticioare mici din inox ( eu in copilarie eram innebunita dupa asa ceva),fara sa fac vreo legatura cu plastilina.
I-am mai luat o Barbie( din aceea cea mai simpla)si carioci cu sclipici.Plus dulciuri si fructe.
Nu pot sa va spun decat ca de dimineata nu face altceva decat fursecuri, sandvisuri din plastilina, le pune in craticioare, serveste papusile etc.
Sunt foarte incantata ca am avutideea asta si am facut-o asa de fericita. Sper sa fiu la fel de inspirata si de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_OR

sunnyday07, scuza-ma ca abia acum am vazut intrebarea ta.nu, nu am gasit niciunde, am fost in Timisoara sapt aceasta, dar nu am prea avut timp sa cautam.de luni ma internez cu cel mic, iar daca vom reusi sa gasim in TM e foarte bine, daca nu incerc pe marti, miercuri, sa comand pe site-ul care l-a dat AVoogt, poate avem noroc sa soseasca pana la Craciun.
Avoogt, inca o data multumesc .

Cristina, mamica lui Denis Mare

Daca nu gasesti la TM da-mi mie un PM cu adresa ta si cumpar eu unul pentru baietelul tau si ti-l trimit prin posta. A ... si sa-mi spui si ce animalutze prefera, eu am vazut in Carrefour destule modele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

lui cris(5 ani)i am luat pt craciun un cart cu pedale,il poate folosi pana la 10 ani.plus carticele cu povesti, cu activitati practice.
celui mic(1 an si jumatate) cred ca o sa i iua un ponei din ala pe role,sa l poata folosi amandoi.sau o saniuta.ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessy spune:

Un calendar personalizat cu fotografiile preferate ale copilasului ar fi un cadou deosebit, cred eu
Putem discuta pe mail diana11@yahoo.com .
Cateva modele am in linkul urmator, insa pot crea si alte modele

http://s796.photobucket.com/albums/yy244/mateea05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

SOS

A vazut cineva prin vre-un magazin casca lui Darth Vader? Ca m-a ametit copilu' !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

vorbeati la un moment dat despre puzzle-uri personalizate. a facut cineva? cum au iesit? daca ati fost incantati, imi puteti recomanda o firma la care se poate comanda pe net? daca nu ati fost incantati, ma puteti avertiza de la cine sa nu comand? va rog mult

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

noi am primit cadou de la fini un astfel de puzzle personalizat.
pot sa zic ca e f reusit, singurul inconvenient la cel primit de noi, fiind ca are...500 de piese! dar asta a fost asa, ca o gluma din partea lor, sa ne puna serios la treaba.
poti alege cu mai putine piese, si e super-ok.
ei cred ca l-au facut la cewe. poti comanda on-line la aproape toate hipermarketurile, sau la magazinele say. si mergi sa le ridici personal.

si apropos de chestii personalizate, noi i-am mai comandat domnisoarei un tricou imprimat cu o poza (prelucrata de taica-su) in care apare stefania (lazy town) si alaturi de ea, fii-mea imbracata cu costum stefania. poza este f reusita, sa vedem cum iese tricoul.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ah, zicea cineva sa nu-i iau roata olarului ca e jale.
ei bine, nu i-am luat-o, dar a primit-o cadou!
desi ma asteptam la ce e mai rau, chiar nu a facut mare mizerie cu ea, e drept ca s-a jucat impreuna cu taica-su, nu singura.
in concluzie, mie mi se pare!

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

uitati AICI o firma cu jucarii din lemn care livreaza si la noi, cu preturi f bune care contin deja tva puteti selecta din dreapta sus pt ron si limba romana insa numai numele jucariei il traduc...eu astept pe luni sa imi ajunga comanda de la ei

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput