Idei de cadouri pentru pitici.
Raspunsuri - Pagina 13
chinabulina spune:
bb_ralukutza, multumesc frumos. am dat comanda pe net, astept cu infrigurare rezultatul .
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
_Ralu_ spune:
Georgiana, cu placere!
Vreau sa va zic, ca azi am cumparat si eu CD-ul cu muzica personalizata de care vorbea userul lilianastef ().
Nu ma asteptam, dar este absolut SUPERB!
Am intrat azi pe site si am asculatat demo-urile, le-a auzit si fiica-mea, si a fost extraordinar de incantata. m-a pus sa ii scriu lui Mosu' sa ii aduca si ei!
Felicitari Doamnei Liliana Stefan pt proiect! Este foarte reusit!
(se gasesc in reteaua Diverta si pe net)
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
ni-na spune:
Al meu vrea toate enciclopediile din Carrefour.Mi-au amortit duminica toate cele stand si rasfoindu-le.Cea mai ce este"Corpul uman"apoi una cu gladiatori(cu arena de lupta si figurine care se decupeaza,cateva cu faraoni,cu vikingi,doua cu animale si una cu planete.Stiu ca spuneti:ce mama inconstienta ,in loc sa se bucure.....insa mai are cateva,le-a citit din scoarta-n scoarta,le-a analizat bine(totul intr-o seara)si stau in raft in biblioteca.Si costa cam 45 ron bucata....
Nu dati cu rosii,pentru 2-3 ma descurc(mai e si bunicul in ecuatie)...
Anca Wish spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinabulina vorbeati la un moment dat despre puzzle-uri personalizate. a facut cineva? cum au iesit? daca ati fost incantati, imi puteti recomanda o firma la care se poate comanda pe net? daca nu ati fost incantati, ma puteti avertiza de la cine sa nu comand? va rog mult georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008 Ia te uita ce mare sunt Povestea gogoasei balerine Avem viata in sange |
Am comandat 2 puzzle-uri personalizate, acum, de Mos Nicolae, dar nu am fost multumita. N-oi fi ales io firma care trebuia, dar dupa ce le-a asamblat de 2 ori, deja s-a indoit cartonul ala. Ale noastre au 60 de piese fiecare. Daca vrei, iti trimit pe PM firma de care sa te feresti.
Noua ne-a venit saptamana trecuta papusa Cicciobello si abia astept sa-i vad reactia cand o va vedea.
mirela alina spune:
Ati vazut pe undeva asa ceva:
http://www.eontoys.com/Products_Age_38_Product_TRAMV2HELMETROLEPLAYASST
Am cautat cam pe toate siteurile de profil si nu am gasit decat afara.
Ajutati-ma sa nu-mi dezamgesc piciul
futuremother spune:
buna fetelor! caut sieu intr- o disperare mascota Barney, dinozaurul mov de la jim-jam ... nu este nicaieri si nu primesc comanda de altceva ... stiti vreun magazin?
http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
http://www.youtube.com/watch?v=eKG08z85DtY&NR=1
mama de Raisa Maria si Rares Florin
Cristina_OR spune:
eu am gasit in sfarsit un animalut webkinz, in real in timisoara.Denis al meu si-a ales un sconcs.din pacate, era prezent, cu noi, cand l-am cumparat, asa ca nu mai putem sa i-l oferim ca surpriza din partea lui mos craciun.acum trebuie sa cautam un alt cadou pt craciun.macar suntem multumiti ca am gasit, si e copilul fericit.
sunnyday, multumesc pt intentie, esti o draguta.
poate voi avea nevoie sa apelez alta data.
acum caut un lansator de bakugani, la un pret rezonabil.
greu si cu baietii astia, asa-i?
Cristina, mamica lui Denis Mare
http://www.laferma.eu/denis_420.html
DONATI 2 EURO PRINTR-UN SMS LA 879 PT ALINA DONESCU
ingridnen spune:
Cristi (6 ani) si-a facut o lista de Mos ca m-a luat ameteala. Chiar nu gasesc nimic din ce vrea el:
- binoclu de pirati
- pisica extraterestra Kat
- trusa de magie
- schelet de dinozauri cu lumini (pe asta cred ca l-a vazut prin Metro, costa vreo 4-5 milioane )
Pesemne ca va fi tare dezamagit de Mos anul acesta...
Ingrid si Cristi 6 ani si 9 luni
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinag BUna, as avea si eu o intrebare: pana la ce varsta credeti ca sunt papusile un cadou nimerit? Ma refer mai ales la experiente din ziua de astazi, ca pe vremea mea parca erau toate altfel . Multumesc mult! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Fi-mea are 12 ani jumate si inca mai vrea de Craciun papusa aceea cu zanisoara si,crede-ma,are si chestii moderne care o incanta gen MP3,laptop etc .Ieri a primit de la al meu o masina de curse cu telecomanda si se juca pe covor in camera ei ca un pitic de 5 ani !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
adinag spune:
Laura, pana la urma am intrebat-o pe fiica-mea daca si-ar dori o papusa si a strambat din nas atat de dezgustata, cum ca ce sa faca ea cu ea... na. Poate s-o juca la 12 ani cu papusi :-D
A, iar cu masina teleghidata imi place si mie la nebunie sa ma joc. La noi e cearta in casa cine are acum telecomanda aia