Bobocei de sept-oct 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, multa sanatate lui Noah, imi pare tare rau ca e bolnavior

Andy, ce scumpica e Alexia, ai doi copii minunati

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
In afara de Stodal vreun leac mai babesc asa stiti, nu vreau medicamente pt tuse...

nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva, noi am luat sirop de ridiche neagra.
Se ia o ridiche neagra marisoara, se spala bine, se taie capacul, se scobeste (o gaura asa cam cat un ou). In scobitura se pun 3-4 lingurite de zahar (eu pun brun).
In cateva ore rezulta un sirop, lui Radu i-am dat de 3-5 ori/zi cate 3ml, dr. ne-a zis sa nu-i dam dupa ora 19, fiind emolient puternic, sa nu-l deranjeze noaptea excesul de secretii. Cum scade zeama mai pui zahar, poti folosi o ridiche 3-4 zile.

Multa sanatate.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor, va uitati la "marea confruntare" de pe realitatea tv?

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laura ce copii superbi ai Si ce mult se iubesc

piolica o pot schimba, dar sa imi spui in mail ca vrei sa o schimbi, ca sa stiu ce sa fac cu ea

Joy sa inteleg ca munciti si ziua la bb2 de ai lipsit din parc azi ?

Angelyna si eu am scos baiatul cand era mucios si nu il lasam sa se apropie de alti pitici , anuntam de departe ca avem un mucios Sau l-am mai scos uneori doar in carut, nu ne-am si jucat in parc, ci doar plimbarici

Am verificat cardul si inca nu s-au strans toti banutii, mai asteptam pana luni

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Joy sa inteleg ca munciti si ziua la bb2 de ai lipsit din parc azi ?

Am venit in parc, ia intreab-o pe Valentina Mai bine mi-ai spune pe unde v-ati pitit voi. Ha!

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

LAURA am vazut si eu pozele voastre.Dar ce mandrii ascunzi tu acolo.Sa ti traiasca!!!Am stat ceva sa gasesc si eu o poza cu tine si nu stiu dc te-am zarit in una.Poate ma ajuti sa asociez userul andy cu o fatza umana

nocom am fost la magazin, era o nebunie acolo, nu stiu ce modificari fac si am fugit rapid , insa am intrebat, nu mai au modelul nostru, au ceva asemanator, mai gen baschet-gheata roz si maro...am uitat sa intreb pretul, insa nr au si 20 si 21 si mi-a placut modelul.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Fetelor, va uitati la "marea confruntare" de pe realitatea tv?

Oh daaa cu floricele si cola!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si noi cu floricele si

Nocom e numai inele la spate

Anca,Babytzamultumesc.

Nikolici eu sunt mai rusinoasa,nu-mi place sa ma arat....ptr tine uite: userul Andy

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Daa ma uit si plang ca Antonescu al meu a zis ca ii place Chirila (tudor Vama Veche) ca e o persoana morala. Nu o fi gasit si el pe altcineva in toata tzara asta . off off mai mai

Dar am altceva in cap: ati plantat vreodata un mur sau un coacaz? Am gasit astazi la oferta si mi-am luat cate unul si acum ma uit la ei si stau ca un bou ca nu stiu cum sa ii ingrijesc.

nushu cortul e cumparat si gata sa vina spre voi. Luni il trimit.
Nocom am vazut bluze pe gat pentru toate varstele la C&A din Afi Palace Cotroceni si nu erau scumpe.

Mergi la inceput

laura ce diva esti!Semeni cu cineva faimos de la tv...oare cu cine? Hai mai eu vreau sa va vad pe toate in poze cu sau far copii vostri.
Iti multumesc ca mi te-ai aratat!

Mergi la inceput