Bobocei de sept-oct 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
Daca tot doarme Alexia,m-am invrednicit si eu sa pun cateva poze...mai sunt in aparat si-n telefon nedescarcate...
http://family.webshots.com/photo/2666521750104517296iKoKiy
Daca aveti chef si timp,vizionare placuta![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babymom75 spune:
Eva, faptul ca tusea devine productiva e de bine, in sensul ca asta e evolutia normala a bolii, adica va apropiati de final, si secretiile pot fi eliminate.
Stodal e produs homeopat, asa cum spunea Sabinel. Pt. tuse productiva ar mai fi mucoliticele astea de sinteza - Ambroxol, Mucosolvan, Mucosin, ACC, etc.. Un alt medicament allopat, dar pe baza de plante (iedera) - Prospan.
Din seria "mai babesti" - ceai de ceapa (ma indoiesc ca l-ar accepta, da' poti sa-ncerci), siropul de ridiche neagra facut cu miere. Poti sa-i mai faci aerosoli sau baie de aburi cu bicarbonat/sare; in fiertura pt. baia de aburi poti sa-i arunci si un pumn de seminte de chimen. Nu trebuie sa-l tii deasupra oalei, ca n-ar sta, dar va retrageti in cea mai mica incapere pe care o aveti (baia, de ex.) si stati acolo si va jucati impreuna.
Sanatate puiului racit!
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Claudinna, tare-mi place cum te joci tu cu Razvanelu'! Genul asta de jocuri practicam si eu cu Victor cand era asa mic, dar se pare ca de-atunci mi-a mai ruginit creierul si nu mai am atat inspiratie. Noroc cu tine, ca asa imi scot si eu ideile de la naftalina.
Laura, cat de dulce e Alexia cu mutritele ei
!! Si ce dolofana!
Acum ca s-a facut vreme frumoasa, sa nu uiti: invitatia la noi e deschisa, in permanenta!
Babytza, iti trimit poza as soon as I can. E tare greu sa ma decid.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
luminita2008 spune:
laura, fff frumoase pozele, Alexia e superba si seamana mult cu Andy! Imi plac tare mult pozele din gradina, cu piticii (sunt facute la bunici?), dar poza asta ma da gata!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
angelynna82 spune:
Nocom am scos-o pana la urma macar jumatate de ora, imi era prea nu stiu cum sa nu o scot, sper sa nu se intample nimic 
Mimihoo in parculet nu erau copilasi mici, cei mari se jucau mai departe de noi 
Laura cat de frumosi sunt sopilasii tai, superbi mami 
Avem si noi poze din parc, a facut cunostinta cu nisipul, din ce in ce mai mult prinde viteza
, sper sa apuc asta seara sa le descarc 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Daca tot doarme Alexia,m-am invrednicit si eu sa pun cateva poze...mai sunt in aparat si-n telefon nedescarcate... http://family.webshots.com/photo/2666521750104517296iKoKiy Daca aveti chef si timp,vizionare placuta Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
ce blondina este, e tareee dragutza. si foarte expresiva.
Mamica fericita de bebelina Elsa
Mimihoo spune:
angelynna, super atunci! bine ati facut ca ati iesit! 
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
andy.p spune:
Lavinia
saptamana viitoare sper sa ajungem in vizita.
Lumi daaaa la bunici in curte,au o curte mare si frumoasa,le place tare mult copiilor,din pacate sunt cam departe
Ange multumesc
..astept pozele cu parcul![]()
Piolicamultumesc
Am gasit la pepenasi un site cu carti personalizate ptr copii.Sunt frumoase,eu am una ptr Andy cu clovnul Bobo care-i spune o poveste in care el Andy e eroul principal,apoi prietenii lui..ii place tare mult.
http://www.cartipersonalizatecopii.ro/
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
Laura ce copii frumosi ai!!!
Alexia e cretulina sau mi se pare mie?!!? Cu asa copii ar trebui sa pleznesti de mandrie pe strada!!!

nikolici ai resuit sa jungi la magazinul acela? mai au cizmulite? sarumana!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena