Bobocei de sept-oct 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

Am avut o noapte excelenta S-a trezit la 4 (nu la 1) sa pape laptic apoi nani pana la 7 (aici ar putea sa mai schimbe ceva... )

Am iesit in parc , ne-am intalnit cu toata gasca de mamici cu pitici ( mai putin Sofia , Joy sper ca sunteti bine )

Adresa mea de mail este roxanatache@yahoo.com Puteti sa trimiteti ce poza vreti voi , nu e musai de la petrecerea de un an

Angelyna imi pare rau de botic

Mimihoo si David mai face asa. Facea acum vreo luna foarte nasol daca nu faceam instant ce vroia el, acum s-a mai linistit, dar tot mai tipa uneori. Pentru ca mereu a primit ce a cerut, si de fiecare data cand a urlat l-am luat in brate si i-am zis cu o voce calma sa nu mai tipe. Vad ca a functionat metoda si s-a mai domolit. Daca vrei sa stii cam cat de tare tipa, iti dau un exemplu : fetele in parc ii spun urlatorul mic Ne auzeau de la intrarea in parc

Lala

Pup toata bobocimea si mai ales pe bolnaviori
Intru mai tarziu , ma duc sa imi fac unghiutele

Edit : va rog mult, a notat cineva adresa sau link-ul de la magazinul cu apreskiuri de bebei ????

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nikolici, deci ai citit si tu...pai eu mai stiu cum a facut asistenta atunci??
originala ideea cu bradul al nostru va fi intr-un hol la care nu are acces Razvan, vom merge doar in vizita

Ange, Eva, sanatate multa puilor!!
Eva, daca ai avion la scara, nu vrei sa vizitezi si minunile Caracalului??

Mimihoo, nici Razvan nu are stare la schimbat, nu plange decat daca are el planuri de hoinarit in momentul ala...caut sa-i dau ceva foarte interesant sa se holbeze la el...ca sa pot sa-l schimb, dar de cele mai multe ori ne luptam
cat despre luat in brate...cred ca este o etapa, vor toata atentia noastra. eu il iau putin, il dragalesc si apoi il dau jos, cat de repede pot, aratandu-i ceva...ideea este sa ii acorzi atentie in momentele acelea, sa te simta ca ii raspunzi la nevoi
daca plange merge f bine schimbarea subiectului. chiar daca sunt mici, ei pricep...de ex sa-i aduci aminte pe unde ati fost sau ce a facut interesant acolo....cu cine s-a jucat frumos...cum fac lucrurile poc cand le arunci (asta poate fi periculos...dar puteti arunca niste jucarii de plush in patutz), cum se aud pasii pe podea cand bati din picioare...cum plesnesc palmele cand le lovim intre ele...
sau...ii arati cum te strambi, scoti limba, scoti diverse sunete...ceva sa uite ce a vrut de fapt de la tine
sau...cand vrea in brate, pui repede niste perne pe jos si te arunci peste ele...ca va veni si ea si va iesi distractie (la noi functioneaza)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Laura, mi-o si imaginez pe Alexia cum se uita la tine
dar niste pzoe nu ne mai arati????

babytza, ma bucur mult ca ati avut si voi o noapte linistita!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

aici sint 18 grade, e super frumos!!!! Am avut o noapte mai mult decit linistita, fara niciun episod din Gossip Girl, Elsa a dormit snur de la 9 seara pina la 9 de dimineata.
Si am o super veste de la cresa, de la anu' Elsa va fi transferata la grupa mijlocie. O sa fie super acolo ca au multe activitati, plus ca Elsa va fi cea mai mica deci va invata multe chestii de la cei mari. La grupa mica este printre cei mai mari, ea si cu inca o alta fetiat vor fi transferate, baieteii de virsta ei mai stau la grupa mica, se pare ca sint mai cumintei.

babymom, merci mult pt raspuns. Esti o adevarata comoara. Intr-adevar Elsa a avut canalul lacrimal obturat, deci poate e de la asta.

babytza, ti-am trimis si eu o poza de la ziua Elsei, dar as vrea sa-ti trimit o alta, citind mesajul ca nu-i musai sa fie din ziua aia. Se mai poate?

O zi buna va doresc.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor suntem si noi nascuti in oct.Am vrea sa vorbim si noi cu ingerasi de varsta noastra.Bebelik mic e nascut in 18.10.2008,la nastere cantarea 2.800.Noi speram sa ne primiti printre voi.Va pupacim dulceo floare pt fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna
Ange, Eva, sanatate multa puilor!!
Eva, daca ai avion la scara, nu vrei sa vizitezi si minunile Caracalului??

multumesc frumos, o scumpa!

cat despre avion, n-am fetita, nici n-as vrea, fac coada la aeroport si iau gripa...
dar la Caracal sa vad frumusete de baiat acu' as veni!!!

Sabinel, multumesc, o sa vad aici daca gasesc Stodal, sper ca da. Daca nu, mai e vreu remediu homeopat pt tuse?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

EvaF ii poti da Stodal cu incredere, eu ii mai fac Crinei sirpo de ridiche neagra

Nikol intrebam asa de control

Babytza felicitari pentru noaptea dormita bine , sa iti fie de bine manichiura

Clau , abia astept sa ii treaca, asa m-am saturat de racelile astea

Camicreata bine ai venit la noi, parca ai mai trimis un mesaj in care la fel mai multe fete ti-au urat bun venit

Piolica moa, deja grupa mijlocie la anul, ce repede trece timpul

M-am pus si eu la somn langa Crina, am dormit amandoua ca pututroasele pana acu cateva minute

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babytza apreskiuri pt bebei au si la magazinul de incaltaminte de care va spuneam eu de la intrarea din carefour feeria!! Adica aveau cam acum 3 saptamani, sper sa mai gasesti... Eu ma gandesc ca daca este magazin specializat de incaltaminte or sa iaba toata iarna, ca doar cu asta se ocupa....

piolica si daria a avut canalul lacrimal de la ochiul stang infundat la nastere si tot ochiul acela lacrimeaza cand afara este vant sau ff frig. Deci si la noi se confirma teoria lui babymom

laura rad aicea singurica cand mi-o imaginez pe Alexia cu o spranceana ridicata uitandu-se asa mirata la tine...acuma ce ma vrei?!?!!?

Cat despre bradul de Craciun, noi am hotarat sa-l punem tot in living, jos, la nivelul mainilor copiilor, asa l-am avut si cand a fost Matei si mic si anul trecut si n-am avut probleme.... O sa-l ancoram in 2 puncte pe peretii cei mai apropiati ca sa nu cada si in rest nu suntem stresati deloc, oricum copiii sunt in permanenta sub supravegherea noastra... Daca sunteti stresate de posibilitatea spargerii decoratiunilor (si implicit ranirea copiilor), exista acum (si sunt si la moda) tot felul de decoratiuni din lemn, panza dar si din materialul ghirladelor....

Ce zi frumoasa si calda!!! Ti se unple inima de energie si bucurie!! Eu asa simt...

BTW ange ce daca Crina e racita si tuseste, nu cred ca iesitul afara ii va face rau... mai ales ca nici vantul nu bate... Parearea mea!!! Oricum va ca sa scapati repede de raceala!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

o minunatie de vreme e afara! Asa, da! nu frig, ploaie, vant! :-)

am fost, ne-am plimbat. am alergat, ne-am jucat si ne-am intors. Acum astept sa vrea se culce. roade la o bucata de gutuie si povesteste prin casa diverse.
Multumesc fetelor ca mi-ati impartasit fazele cu plansul. Problema mea este ca mai si eu treaba de facut, dar ei nu-i prea pasa. Atfel, nu prea plange ca stau pe langa ea.

Daca e racita eu nu o scot nu neaparat pentru ea, ci pentru ceilalti, sa nu-i imbolnaveasca

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Eva, cu siguranta gasesti, e produs de laboratoarele Boiron, din cate stiu, in Franta. la fel cum spunea si ange, e buna si ridichea neagra. se scobeste si se pune zahar (cel putin asa facea mama), se lasa peste noapte si a doua zi ai sirop in scobitura.

Sabina si Amalia

Mergi la inceput