Bobocei de sept-oct 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

astazi o sa fie o vreme frumoasa, calda si insorita in toata tara!!!!!!

Plimbare placuta!!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

clau eu am citit prospectul de la infanrix si asa scria cu spirtul.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! am avut inca o noapte de foieli si treziri multe , dar macar am dormit pana la 10
va servesc cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, haideti la

Clau poate reusesti sa il filmezi , multam de cafea, e prima oara cand aud de asa ceva

Carla multam de reteta

Andy_galro multam de pepsi, Babymom multumim

Babytza imi pare rau ca a slabit puiul

Anca multumim, cum te mai simti?

Nikolici te-ai abtinut? Sa imi spui o parere cum sunt pampersii

Lala ma bucur ca sunteti mai bine

Mimihoo asa mai face si Crina uneori , solutie nu am , cu timpul isi revine, mai nou acum scoate din sertarul sifonierului lucrusoarele ei si e in sfarsit liniste in casa

Nocom las ca stai cu noi

Lumi ma bucur de noaptea buna

Crinei i-a spart putin 2 masele si azi dimineata si-a spart buza launecand pe jucariile insirate prin camera . Noi am avut o noapte buna, adormit la 21.30 trezit la 07.00, asa da

Acum isi face somnul de frumusete

Tare mult as vrea sa o scot si pe ea afara dar inca are muci si mai tuseste nitel, offf, ce ma oftic

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...noi am avut o noapte linistita,culcat la 11 ,trezit la 5 ptr kk,si apoi somn pana la 10

Ange Crinul mergaretz...de acu sa te tii

Claudinna ,Razvanel e un copil ff receptiv,bravo lui

lala,Nocom,Lumi,Nikolici,Andy-g

La noi e soare si frumos asa ca plecam pe-afara

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am uitat sa va zic..Alexia era cu spatele la mine si o strig ALEX...si ea ,se intoarce incet ,se uita la mine cu niste ochi si apoi ridica asa o spranceana mirata...de fiecare data face asa,e tare funny

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laura asa e, dar e asa de frumos

Tare scumpica Alexia

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

neata,

sa aveti o zi frumoasa! se baga cineva la un IOR dupa ce se ridica ceata?

da, io, astept avionul acu' ca de cand ne tot cacaim sa ne vedem si nu mai ajungem...

si fi-miu urla la schimbat de scutec, in 80% din cazuri, eu il pacalesc cu diverse obiecte...apoi da de putza si sta cu mana acolo fericit si cum indraznec sa pun alt scutec si sa ii iau mana de acolo da-i si iar urla, si o luam de la capat...

In alta ordine de idei, neatza!

fi-miu iar e cu rauletz la nas si a inceput sa tuseasca. Mi-a tusit de cateva ori azi noapte tuse din aia productiva zdravana, expectoreaza serios.
Febra nu are, are pofta de mancare, e vioi, se joaca, doar ca vad ca e iar tot bolnav. Vreau sa cred ca expectoratia e semn bun. Babymom?

In afara de Stodal vreun leac mai babesc asa stiti, nu vreau medicamente pt tuse...

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

angy nu am deschis cutia de babylove, e mult prea frumoasa, merge de pus sub pom.
Eu am o idee cum va arata pomul nostru de Craciun de anul asta, suspendtat si cu varful in jos sa fie original .Glumesc...intentionam sa luam unul mic mic la ghiveci, sa il punem ornat pe undeva pe sus si dupa sarbatori sa il plantam la bunici amantrei.De mult ne dorim sa plantam un pom si nici unul dintre noi nu a reusit pana acum.Stiti vorba un om in viata tre sa fc o casa, sa planteze un pom si sa fc un copil...deci va ramane chestia cu casa doar de rezolvat, floare la ureche.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata!
Eva, stodal e homeopat, poti sa-i dai cu incredere. sanatate multa piciului!

Sabina si Amalia

Mergi la inceput