Bobocei de sept-oct 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 12
gaia.nevia spune:
abia acum am reusit sa culc copiii...
Teo inca nu doarme, il asculta "ciulit" pe Toby... adevarul e ca retine tot felul de fraze si cuvinte complicate....
sunt varza, ametita, ma doare nasul, imi curge...ma doare si in gat... bleax
nu va pup ca va umplu de muci
dar va doresc o noapte buna si calma!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
N-am somn...
Piolica, nu cred ca e o problema cu ochisorul Elsei, daca lacrimeaza doar la vant/frig. Daca ar fi conjuctivita, ar prezenta secretii si in rest, insotite si de hiperemia pleoapei. Si lui Dragos ii lacrimeaza ochiul drept in contact cu aerul rece; e acelasi ochi la care a avut obstructia de canal lacrimal cand era bebe mic. Chiar si mie imi lacrimeaza mai tare un ochi la frig. Deci, nu e motiv de ingrijorare. 
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Fetelor, maine o sa fac clipul cu boboceii la un an. Cu cei cu care am poza. Daca doriti totusi si va face placere sa ii avem pe cat mai multi acolo, va astept cu poze. Daca nu, nu. ![]() |
Babytza, eu ti-as trimite, chiar daca n-am de la fix un an - am de la 11 luni si de la 13 luni. La ziua lui n-am fost in stare sa fac poze, fiind mai preocupata de starea lui de santate in acel moment; avem doar pozele pe care s-a invrednicit fratele meu sa le faca, si nu sunt prea multumita de ele. Eu as fi preferat o poza stil portret, sau oricum, cu copilul in prim plan.
Unde-ti trimit poza?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
claudinna spune:
babymom, multumesc mult pt PM!!
ma gandeam ca e uta-uta, dupa cum suna
dar oricum, e un vorbaretz Dragos, ti-am mai zis
pt toata lumea!
din fericire am avut o noapte super linistita, fara treziri, fara foieli, desi a dormit cu noi in pat
ma duc sa fac curat prin baie...apoi in bucatarie...am musafiri nepoftiti la prima ora
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
lala77 spune:
Neata!
Babytza, saracul om; chiar, cand mananca cum e?
Asa manca Alice cand era mica si la Anna mi se parea ca papa asa putin!
Apoi mi-am dat seama ca-s cu capul.Ea papa des si e super pofticioasa dar nu mananca mult. Un borcanel mare de la Nestle ea nu-l termina niciodata. Pe cand Alice radea la pranz ciorba+200 g legume cu carne+suc de fructe.
Claudinna, cate stie Razvan!
Bravo!L-am mai admirat si cu alte ocazii!
Nu pot sa vad filmulertele ca n-am parola la contul comun; poate isi face cineva mila si mi le trimite.
Nu stiu daca va mai amintiti ca scrisesem eu cand Anna avea vreo 8-9 luni ca iti arata pe carticele diferite animale daca o intrebai.Ei bine, acum e la acelasi nivel cu restul boboceilor; face ce fac cam toti puii de pe-aici. Nici nu stiti cat ma bucur ca nu e copil ...stiti voi cum. A fost doar precoce. Nu mi-ar placea sa am un copil mic geniu; nu cred ca oamenii de genul asta sunt fericiti.In fine, bat campii; intelegeti voi.
Babytza, trimit si eu poza cu bobocica; dai o adresa, please ca n-am fost pe faza.![]()
Noi suntem ok. N-am prea inteles ce-a fost cu febra aceea la Anna ca a durat vreo 3 zil;e si a disparut misterios. Alice a avut rotavirus dar la ea a fost doar febra fara alte "deranjamente". O fi din cauza ca ea are Rotarix-ul facut?
De la dinti nu cr5ed ca era ca eu nu cred in febra asa mare de l;a dinti. Ea a avut aproape de 40. Habar n-am dar bine ca a trecut.
Ne pregatim sa plecam in vacanta!
Abia astept desi cred ca o sa-mi crape capul cu doi copii mici prin tari straine, doar eu cu tati. In Bulgaria asta vara pot sa spun ca le-am distrat pe ele, nu pe noi. Poate acum o fi altfel.
Macar avem apartament, deci dupa ora de culcare suntem porumbei; daca mai misca vreunul dintre noi de oboseala.![]()
Babymom, pupam cataratorul.
Abia acum vad si eu cum e viata cu un alpinist.
Alice nu se catara insa Anna mai are putin si-si rupe gatul. O gasesc in locuri in care nu m-as gandi ca s-ar putea urca.
Si mereu cade dar degeaba, ea tot acolo se duce. Cand am fost cu ea la vaccin, ma gandeam ca o sa cheme aia Protectia Copilului: avea un obraz vanat (se tarase in cadere de coltul unui perete), vreo 4-5 vanatai pe spate-nu stim de unde, avea buza muscata -tot in cadere...

Si eu o sa merg la vot daca reusesc sa termin curatenia in birou.
Suntem in mare reorganizare ca deja nu mai gasim nimic si in timpul saptamanii nu e timp.
Gata, plecam la gradinita. Ne "vedem" mai tarziu.
Sa aveti o zi frumoasa!
claudinna spune:
lala, ma bucur ca sunteti bine!!! wow, va pregatiti de vacanta in tari straine...mmmmmmm, super!!!
nikolici, nu cred ca detin vreo reteta in materie, dar iti spun ce am observat la Razvan: ii plac poezioarele, cantecelele...ceva ce are rima, ritm (cand da semne ca s-a plictisit de jucarii ii cant sau ii spun vreo poezie, mimand, gesticuland adevcat) a invatat poeziile dupa semnele pe care le facem si cum incep poezia sau cantecelul, el stie ce tr facut
si am mai observat ca daca o alta persoana ii spune ceva nou, este mult mai receptiv decat daca i-as spune eu. conteaza f mult si interactiunea cu alti copii (noi nu prea avem asha ceva), dar si cu adulti care sa-i vorbeasca cald si pe intelesului lui, sa-l antreneze in jocuri, persoane cu care el se simte confortabil, de ex bunicii...Razvan interactioneaza f bine si cu fratele si cumnata mea. cand vin ei pe la noi, eu nu mai exist...
in rest, nu pot sa spun ca vorbesc mai mult sau mai putin decat altii si nici ca Razvan stie mai mult sau mai putin decat alti copii de varsta lui, dar ma bucur ca este receptiv
spune cateva cuvinte, intelege cam tot ce-i spun si ce-i cer
nu vb in propozitii, nu face versuri, nu stie sa socoteasca (dar numara pana la 1![]()
, pe degete, numara nasturii de la pulover si ce mai gaseste)
ma intreba 300 cum de-mi amintesc cantecelele, jocurile...mi le amintesc de cand eram la gradinita, de la serbari...multe mi-au fost improspatate de cutiutele muzicale si alte cele de pe net...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
claudinna spune:
sa va spun ce am aflat
stiti ca Razvan a avut ceva de genul r ujeola...a fost sau nu, nu stiu, insa el a facut vaccin...
am aflat ca daca in momentul in care face injectia, asistenta nu asteapta sa se evapore spirtul cu care sterge locul unde inteapa, in momentul intepaturii intra alcool acolo si vaccinul s einactiveaza...ati auzit asa ceva???
Mimihoo spune:
neata,
multumesc fetelor, ma bucur ca v-au placut pozele :-)
am o problemutza care ma seaca, cu Sofia. Este tare plangacioasa. cand vreau sa-i schimb scutecul, plange, daca cumva indraznesc sa n-o iau in brate sau s-o las din brate pentru ca am treaba, este iadul pe pamant. urla de zici c-o tai. mi-e si rusine de vecini ... dar nu prea vreau sa incurajez acest comportament ... i se mai intampla cuiva asa ceva? si ce faceti?
sa aveti o zi frumoasa! se baga cineva la un IOR dupa ce se ridica ceata?
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia studio
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
Nocom spune:
Neata,
Am avut o noapte mai linistita, ce bine!!!
Ce bine ca n-am plecat ieri la babyexpo... Cand l-am luat aseara pe matei de la gradnita mi s-a stricat cutia de viteze la masina si am ramas in viteza 2.... Noroc ca nu e departe gradinita si am venit acasa numa intr-a doua, dar ma gandesc, daca se strica la babyexpo cum veneam eu pana acasa......

Acum sunt arestata la domiciliu... oare cat timp???
Hai, sa avem o zi buna!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
luminita2008 spune:
neatza!
sunt fresh, zen, am dormit iar biiine, ba chiar am vazut si un film inainte, si e soare afara si mergem sa ne destrabalam!
dididi
claudinna, mda, atunci se impune si o alimentatie bogata in fier. imi pare rau, n-am stiut
.
si faza cu vaccinul... chiar n-am idee
.
andy_g, sar'na
. Cum e Andrei? ati inceput tratamentul pentru stafilococ?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"