Bobocei de sept-oct 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Claudinna multumesc..din pacate sambata o sa ajung..daca mai e bine..daca nu..il intereseaza pe sot...mi-l ia din Bucuresti.
Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Citat:
citat din mesajul lui anamona

[quote]citat din mesajul lui Muuh
anamona te lasara nervii?? Nu mai bine de mine ca mi-au rupt vecinii cablu de tv si acum ma uit doar pe net sa vad ce mai e prin tzara.

si cred ca la tzanc deschizi forumul si afli ca trebuie sa votezi cu presedintele nostru cel hatru :))

LE: 300: am dat refresh si am vazut 3 poze cu zambet stramb pe o fatza cheala

Ma duc la vot apropo de sondaj dar nu votez cu Basescu.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Miruna, daca tot esti sincera cu optiunile tale electorale, cu cine votezi? Eu trebuie sa ma mobilizez pana la ambasada ca sa dau cu votu', sper sa ajung...

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Eva, bine ati revenit acasa! Noah un dulce, asa cum il stiam!

Ange, felicitari Crinei!

Claudinna, "descifrez" PM-ul dupa ce culc copiii. "Hinta polinta" asta vine din limba maghiara, cred; e un fel de "Hutza-Tzutza", se zice cand de tai in leagan, nu cand mergi cu calul, dar Dragos asa spune la orice poate sa-i asigure un minim balans "iii-ta pa-ti-ta", adica.
Zilele trecute si-a facut calut dintr-un scaunel mic de plastic cu spatar. S-a asezat calare pe sezutul scaunului cu fata spre spatar si a inceput sa se balanseze fata-spate, pe cate 2 picioare - o data pe cele din fata, o data pe cele din spate, tot asa, cantand "iii-ta pa-ti-ta". A tinut-o asa cateva minute bune, dar pe cand am ajuns eu cu camera sa-l filmez, si-a pierdut echilibrul si a cazut pe spate. Era, bine-nteles, doar o chestiune de timp sa se-ntample asta... Ma tot mir de unde-i vin astfel de idei periculoase. Eu, ce-i drept, il cam las sa exploreze pe proprie raspundere toate cele.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mimihoo, sunt absolut dementiale pozele din studiu. Mi-au placut enorm, poze de reclama, super . Si ce misto e imbracata pitica

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

al meu sot gasea in Nice varza murata la magazinele turcilor. poate aveti si voi pe-acolo. va puup

iezact, la turci varza murata si la greci/ libanezi foi de vitza murata, pentru sarmale in foi de vitza. Astea oricum sunt mediteraneene si la greci se gasesc...

Angelynna, Andy_galro, Anca, Babymom, multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Astazi cica incerc sa ma culc si eu mai devreme...

Noapte buna tuturor!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva il votez pe Antonescu in turul 1 in al doilea probabil ca pe Basescu (daca ajunge cu Geoana) daca nu tot pe Antonescu. A se nota ca nu il votez din convingere pura ci pentru ca m-a dezamagit Basescu profund si nu vad alta alternativa. Nu as vrea sa intru cu nimeni in polemica legat de acest subiect, respect optiunea fiecaruia in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

claudinna eu una as vrea foarte mult sa ne spui cateva tehnici de ale voastre in al ajuta pe R cu vorbirea.Ma fascineaza de cate ori aud de Razvane ca zice ceva.
M-am gandit ca sunt muta eu si nu vorbesc, dar nu-i asta clar, citesc carti si tot ce gasesc pe net despre comunicare si tehnici...dar pana acum nici un efect.
Dc ai ceva ponturi as fi foarte incantata sa le aflu.
Felicitari celui mai cel vorbaretz

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am cumparat si noi asta seara cortul de la Real, nu stiu dc sa il consider cadou de Mos Niculae sau Craciun, sa vad dc ma abtin sa nu-l deschid, am zis ca dc il deschid tre sa-i iau fetii altceva.
Si am mai cumparat pampers BABYLOVE, inca nu am deschis cutia, dar tare curioasa sunt cum sunt, momentan sunt foarte multumita de Libero.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:

Eva il votez pe Antonescu in turul 1 in al doilea probabil ca pe Basescu (daca ajunge cu Geoana) daca nu tot pe Antonescu. A se nota ca nu il votez din convingere pura ci pentru ca m-a dezamagit Basescu profund si nu vad alta alternativa. Nu as vrea sa intru cu nimeni in polemica legat de acest subiect, respect optiunea fiecaruia in parte.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Miruna, cu tine n-am cum sa intru in polemica, chiar vroiam sa iti cunosc opinia.
Eu il votez pe Basescu, idem sper sa nu sara careva cu polemici. Vroiam sa stiu parerea ta si mi se pare just sa o ofer in schimb si pe a mea. Cam asta, fara subliminale.
Oricum, cred ca este extraordinar de important sa votam, cu cine nu are importanta, este o alegere libera, iese cine are sufragii corecte si aia e...cam asa functioneaza o democratie sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:

Miruna, cu tine n-am cum sa intru in polemica, chiar vroiam sa iti cunosc opinia.
Eu il votez pe Basescu, idem sper sa nu sara careva cu polemici. Vroiam sa stiu parerea ta si mi se pare just sa o ofer in schimb si pe a mea. Cam asta, fara subliminale.
Oricum, cred ca este extraordinar de important sa votam, cu cine nu are importanta, este o alegere libera, iese cine are sufragii corecte si aia e...cam asa functioneaza o democratie sanatoasa.

Am mentionat treaba cu polemica pentru ca stii tu ca politica nu e un subiect intotdeauna politically correct. Votez din aceleasi motive ca si tine.

Mergi la inceput