Bobocei de sept-oct 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 17
Nocom spune:
nikolici multumesc muult de tot. O sa bat la cap saptamana viitoare dupa ce imi repara astia masina, sa-mi spui exact unde este.. 
muuh multumescd e info. chiar vreau sa-l duc pe Matei in we acolo la film, si am sa intru si la C&A.
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
nikolici spune:
muuh am vorbit cu soacra-mea care e fan gradina :) si mi-a spus asa: dc poti sa ii tzi pana la primavara ar fi cel mai bine, daca nu trebuie sa te grabesti ca vine gerul cica in 2 saptamani dupa prognozele meteo.Mi-a zis in felul urmator: se face groapa in pamant adanca in functie de cat scrie pe pungutza respectiva,se pune gunoi menajer cu apa, cum se pune pamant cate putzin pui multa apa si tot asa pana la sfarsit, mai mereu batatorind, se protejeaza cu punga plantele pe intreg anotimpul rece.Sper ca ti-am fost de folos cu ceva.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Daa ma uit si plang ca Antonescu al meu a zis ca ii place Chirila (tudor Vama Veche) ca e o persoana morala. Nu o fi gasit si el pe altcineva in toata tzara asta ![]() . off off mai mai |
Miruna, nu te lua de el please ca daca te iei de el strig dupa tine "ne vedem joooooi" sa-ti explic mai multe
Cat despre Antonescu, "al tau"
| citat din mesajul lui Muuh Dar am altceva in cap: ati plantat vreodata un mur sau un coacaz? Am gasit astazi la oferta si mi-am luat cate unul si acum ma uit la ei si stau ca un bou ca nu stiu cum sa ii ingrijesc. |
in Farmville? ma uitai in ograda ta si nu am zarit vreun mur, sa iti trimit gift?
le: multumesc tuturor de sfaturi, sunteti niste dragute. nu am gasit ridiche neagra, am luat Stodal, intr-adevar cam tot ce am homeopat in casa, Oscillococcinum, Coryzalia, Stodal sunt facute in Fr la Boiron.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
andy_galro spune:
cea mai buna fapta care a facut-o Geaona in viata lui este ca "nu a dat-o afara din casa pe soacra lui"
.......

....doamne fereste ce poate debita mintea unora...m-am spart de ras
andy.p spune:
Super tare...deci acum chiar ca habar n-am cu cine votez
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
anamona spune:
evaf, ma bucur sa mai aud vesti de la tine
pe acea platforma de internet esti mai activa decat aici?
ne-am uitat si noi cu mare interes la confruntare, mi s-au parut toti 3 destul de fair play, problema e cu increderea in toata clasa politica care lipseste cu desavarsire.....
sper sa revin mai incolo.....fugim la baita
anamona spune:
| citat din mesajul lui andy_galro cea mai buna fapta care a facut-o Geaona in viata lui este ca "nu a dat-o afara din casa pe soacra lui" .......![]() ![]() ....doamne fereste ce poate debita mintea unora...m-am spart de ras![]() de Andrei Petru(18.08.2008)_ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
pai asta a si vrut,
a nu se intelege ca il simpatizez, din contra....
anamona spune:
| citat din mesajul lui nikolici laura ce diva esti!Semeni cu cineva faimos de la tv...oare cu cine? Iti multumesc ca mi te-ai aratat! Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
cu alina chivulescu seamana....bella din la bloc
andy_galro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamona
pai asta a si vrut, a nu se intelege ca il simpatizez, din contra.... |
nu se pricepe la glume...de fapt cred ca nu se pricepe la nimic...parerea mea

de