Bobocei de sept-oct 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

nikolici uau, merci mult de tot de informatii. Mur mi-a trebuit nene nu puteam sta in banca mea. Sa il tin pana in primavara? As avea cum dar hmmm hmmm hmmm sa vad, decid maine.
Eva nu ma iau de Chirila. Imi amintesc si acum primul lui concert la lumina masinilor Ford K ale unor prieteni. Dar sa il dai de exemplu ca cea mai morala persoana din Romania? Off, hai sa trecem peste.
Era bine sa fie in Farmville murul dar e in hol jos, il ingrop maine. In Farmville vreau gaini sa imi umplu cotetul.
Laura foarte blonzi si draguti piticii.
lumi i-am vazut si pe huni si ma tot tin sa iti zic ca sunt si foarte cuminti sau cel putin asa par. Se joaca foarte frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ha ha ha

si noi ne-am cam spart de ras la Marea confruntare!!!

babymom te-au ajutat candidatii sa te hotarasti?!?!

Fug sa culc gaza!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamina_2008 spune:

buna seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

cea mai buna fapta care a facut-o Geaona in viata lui este ca "nu a dat-o afara din casa pe soacra lui"...........doamne fereste ce poate debita mintea unora...m-am spart de ras

de Andrei Petru(18.08.2008)
_
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

pai asta a si vrut, a facut o gluma

a nu se intelege ca il simpatizez, din contra....

nu se pricepe la glume...de fapt cred ca nu se pricepe la nimic...parerea mea

de Andrei Petru(18.08.2008)
_
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

evaf, ma bucur sa mai aud vesti de la tine

pe acea platforma de internet esti mai activa decat aici?

dap, cam da
ce mai face Thea?

Am abordat cu stii tu cine subiectul aparat foto si stupoare si stupefactie mi-a recomandat, bineinteles, Nikon...Acum am capul prastie, tocmai ce am incercat la niste prieteni Canon EOS 500D si mi-a placut Saracul Santa...

mai spuneti ce s-a mai discutat la confruntare sa radem si noi astia de la departare...

le:
Citat:
citat din mesajul lui andy.p
userul Andy

ce dragut

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Fetelor multumesc,ma faceti sa .

Multa sanatate bolnaviorilor si o noapte linistita tuturor.

Nu dispar ,sunt in zona...Alexia s-a trezit la 18 asa ca iar facem disco in seara asta....cine se mai anunta??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

babymom te-au ajutat candidatii sa te hotarasti?!?!

Da, da, si inca cum!
Noi sa fim sanatosi! Ca de trait, traim bine, nu?

Ce stiu sigur: NU Base! Da-poi, si ashtialaltii doi... LEHAMITE MI S-A FACUT! Antonescu asta pare un pic mai altfel, desi discursul lui politic lasa de dorit - mai mult a atacat, n-a spus mai nimic. In plus, are asa o figura insolenta si infatuata, cu zambetul lui stramb ironic - nu pot sa spun ca mi-e simpatic. Nici nu m-a convins.
Geoana, pacat ca e de-al rosiilor, ca pare baiat cu bun simt, desi... ceva la el suna tare fals. Prea e controlat si vorbeste asa in stilul lui Ilici (Iliescu, adica). Atutudinea lui pare fabricata. Neconvingator si el.

In concluzie, io cu cine votez??????

Recunosc, la politica nu ma pricep nici cat negru sub unghia mea scurt taiata, deci aprecierea mea e superficiala si subiectiva, asa ca nu dati cu rosii daca v-am "atacat" preferatii Sau puteti sa dati, da' lamuriti-ma si pe mine de ce.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Laura, Alexia seamana tare tare de tot cu tine! Mai ales ochisorii! Gresesc? Oricum, sunteti niste frumosi! Abia astept sa va cunosc si "pe viu"!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

io ma uit la "Dansez..."

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Nu stiu cum e la voi dar la noi de la 10pm , domnisorica mea cred ca s-a dat jos de cel putin 50 de ori din pat...si se urca si se da jos, acum scoate tot dintr-un sertar cu bodyuri pe care le aranjasem frumos la dunga...dar eu stau tolanita si ma relaxez pana oboseste ea...mai produ niste laptic pana vine duracelu.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput