Bobocei de sept-oct 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

miruna saru'mana!!!ti-am trimis mail

eu nu m-am uitat la confruntare ca mi-e clar deja cu cine votez si am considerat ca decat sa pierd timpul cu aberatiile lor mai curand fac un tiramisu asa ca acum stau cu burta in sus ca am bagat deja 2 portii generoase de am reusit sa-mi enervez barbatu'ca mananc mult si la ore tarzii ehhh cine-l baga in seama?!

lumi ti-am vazut hunii si cortul,superbi si f nazdravani...ti-am trimis mail

babitzule nu te mai lua de noi,sa vezi tu cand ne=or iesi dintii ce party facem si ce tare o sa tip pe forum lol

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Evaf, pai ai cum sa le incerci pe ambele? ca sa vezi cu care te intelegi mai bine.....desi s-ar putea ca 500D sa iti ia ochii :), canon e f bun la capitolul asta.....

stii ca eu imi doream un obiectiv cu F mic sa faca poze bune la lumina slaba, ca sa nu folosesc blitzul...ei bine, zilele trecute si sotzul si-a exprimat dorinta de a achizitiona acelasi lucru...asa ca am rezolvat: o sa fie cadoul nostru de craciun :)

cat despre candidati, eu in turul 1, votez hippiotul :), asa de incurajare pt ca are idei bune dar si ca blam pentru clasa politica actuala. Ma gandesc ca e mai bine asa decat sa anulez votul

iar in turul 2 mai vedem.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza am scos-o caci altfel mi-ar fi parut tare rau

Laura interesant site-ul , mamico arati tare bine

Eu mi-am adormit copilu si nu am vazut marea confruntare

Nikolici las ca si Crina scoate tot, am noroc ca doarme acum in sfarsit si in patutul ei…sper sa se reinvete acolo

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

am uitat sa zic...am vazut-o pe alexia cum se iubeste cu frate-sumai ce seamana intre ei blondini amandoi...laurasa-ti traiasca amandoi si sa-ti aduca numai bucurii

apropo baietelul ala frumusel vesel si gingas pe care l-am vazut eu in poze era "suspect" de adhd??zi-i invatatoarei sa-si dea demisia ca sigur are ea o problema,no offence !

cd nu am apucat pana acum...iti urez sarcina usoara si bb2 sanatos!!!

eva pupam micul print petrecaretauzi domle vizite pana la 12 noaptea...ce bine o duc unii

de David
Poveste

Mergi la inceput

fetelor vreau sa va aduc la cunostinta un caz deschis la umanitare la noi pe forum e vb de un baietel de 2 anisori,robi ,care are autism pentru el s-a deschis un bazar prin care se vor strange fonduri care il vor ajuta sa inceapa terapia ABA singura care da rezultate in aceasta pacatoasa de boala

daca aveti lucrusoare care va prisosesc ramase micute de la bobocei sau jucarii ceva,orice,poate le donati la bazar sa se stranga cat mai multe fonduri...eu am dat deja cateva lucruri si mai sunt fete care au dat dar ce e acolo nu ajunge cred nici pt o luna de terapie din pacate

pe cine nu intereseaza va rog sa ignorati mesajul meu,vreau doar sa va zic ca nu il cunosc pe robi si nici pe mamica lui,dar m-a durut sufletul sa citesc cazul lui

de David
Poveste

Mergi la inceput

Evaf, am vazut pozele din RO, Noah e tare dragalas...
ma intrebai de Thea, ei bine Thea a inceput sa manance in stilul lui Noah, de-a alergata prin casa...asa ca ma gandesc mai mereu la voi :)

in rest, vocalizeaza la mare arta, face propizitii din semne si cuvinte, ca de ex: arata paharul cu apa cu degetul si zice "Apa Apa" => vreau apa

andy.p, si alexia e tare scumpa, blonduta, ea seamana un pic cu Dragos de babymom...da mare atentie, da?, ca e al nostru :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lavinia si noi asteptam..asa mai zic unii ca ar avea ochii mei

Ange te...bine ca dormiti,noi inca nu

Nusha multumesc..ia baga tu reteta de tiramisu,ca mi-ai facut o

Anamona nici vorba,noi il iubim pe Mikul

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Io ma uit la nora pentru mama

Raducu doarme ..a cazut rupt..azi a invatat sa se ridice in picioare si hop sa se arunce in fundulet..asta a facut o jumatate de ora inainte de culcare

Am ajuns si eu azi in Real..si ma zis pas la cortul cu bile..nu mi-a placut..dupa ce ca e pentru copii peste 3 ani..n-as vrea ca Radu sa se tina de el si sa cada...si se pare ca asta fac..cum am vazut la Andrei de Dyanira. Iar sotul a fost de aceeasi parere..nu e recomandat acum.
Asa ca am luat altceva pentru cadoul de Craciun..care tot nu stiu daca e pentru varsta lui..insa ne-a placut..un trenulet cu locomotive..care merge pe sine .e super. Am mai luat un trenulet thomas. Mamaie i-a luat tot o masinuta rosie frumoasa.
Asa ca mai ramane cadoul de Sf. Nicolae..mai vedem.

Andy.p Alexia e superbaaaa...blondina ..iar mami nu e mai prejos...o familie frumoasa

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

mai dar multe sunteti pe acea platforma de internet :)

ne imprietenim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nocom, n-am apucat sa-ti zic ca imi pare tare rau de patania cu masina... bine ca n-ati patit voi nimic.

mie cand mi s-a spart cutia de viteze, a fost cu tot cu lonjeron, adicatelea mai pe scurt s-a rupt legatura dintre roti si cutie, am ramas in intersectie (incepusem sa fac la dreapta) fara directie si deci fara control asupra masinii.
A fost un pic horror, am reusit totusi din frana de mana sa ma opresc cat sa nu stic niste jipane parcate pe prima banda a stradutei pe care incercam eu sa fac dreapta...
Masina avea 22 de ani anul ala, am bagat-o in service, am schimbat tot prin ea si am vandut-o cu cat o luasem cu doi ani in urma. Nu zic cat m-a costat s-o repar... cam tot atata.
Nu doresc nimanui aventuri cu masini vechi, am avut eu cat pentru toata lumea.... jur.

nikole tocmai ma uit live la K cum devasteaza niste sertare

mi-e lehamite de politica din tara aceasta. Totul este un mare FALS. E o joaca, pentru ei, o bataie de joc, pentru noi.
Oricum, voi face tot posibilul sa impiedic pe cineva sa-si bata joc de munca mea. Sa ma pedepseasca pentru ca indraznesc sa imi caut de lucru pe bani, in loc sa stau degeaba pe doilei si sa ma plang ca nu am ce manca.

Referitor la comanda Hyland, hai sa ne mobilizam (nu ca la vot asa ) si s-o dam gata odata!
Lui Radu i-a spart si al treilea premolar... in curand putem sa ne laudam ca facem fata si fara pastile... nu mai suntem addicted...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput