Bobocei de sept-oct 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 20
nushulica spune:
apropo de stilul de luat masa
david are acelasi stil ca noah si thea adik umbla titirez prin casa si eu fug dupa el,singura mea satisfactie fiind ca mananca tot cat ii dau adik de multe ori 2polonice de ciorba/supa cu paine si carnitza sau felul 2 o portie f generoasa
dar exista o mica diferenta:david sta totusi la inceput in scaunel pana ,sa zicem, isi pune el burtica la cale un pic apoi se ridica singur din scaun si scoate un picior pe dinafara de zici ca-i gata sa aterizeze
eii azi asa n-am avut eu chef sa-l dau jos cand a vrut el(poate si din cauza ca aveam menajera la curatenie care era prin zona si am vrut eu sa=i "arat" ce frumos papa copilulmeu
proasta idee de parca chiar conta ce crede ea
) asa si l-am fortat pe david sa stea in scaun copilul bineinteles s-a enervat a inceput sa tipe tot incerca sa se dea jos eu nu si nu si s-a enervat david si a dat cu mana peste castron de a aterizat direct in poala mea si toata papitza s-a dus direct acolo dupa care normal ca l-am dat jos...ehhh ce sa mai zic...atat de prost m-am simtit fata de copil...mi-a dovedit el ca e mai "puternic" ca mine si bine a facut m-am invatat minte sa nu mai actionez impotriva vointei lui
sa astept rosii de la voi?![]()
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
nushulica spune:
apropo de jucarii...david a primit atat de multe jucarii la ziua lui incat era bulvesat saracul copil si eu am decis atunci sa-i mai strang din ele si sa i le dau mai tarziu...ei azi mi-am adus aminte de ele si i-am scos catelusul vorbitor ...mamaaa ce-l mai iubeste
doamne...asa ce l-a mai strans la piept si isi freca capul de el,asa cum ne iubeste si pe noi
si ii ziceam :mami apasa pe nasuc si apasa si era f mirat ca se auzea nas,apasa pe burtica si tot asa...ma rog e incantat de el,sper sa-l tina
andyp
pofticioaso
deci faci asa: separi 4 oua ,bati galbenusurile lamixer bine bine cu 7 lg zahar apoi adaugi 2 cutii de mascarpone de 250g si mixezi bine...le lasi deoparte...in alt vas mixezi albusurile bine su adaugi 200g frisca(poti folosi de oricare eu oo folosesc pe cea lichida de ladorna rosie ca nu e vegetala si-mi place mai mult gustul) si un plic de praf frisca de la dr oetcker....astea trebuie sa le bati pana vezi stele
adik pana se intareste macar cat de cat depinde cata rabdare ai
apoi amesteci astea 2 compozitii si le mixezi
intr=o tava incepi sa asezi fursecurile muiate in cafea,iti trebuie un pachet mare de savoiardi de 400g si o stacana mare de cafea
eu fac cu ness ca sa-mi stea inima teapana cand mananc
si pui deci un rand de fursecuri unul de crema iar unul de fursecuri si tot asa ultimul trebuie sa fie crema si apoi cerni deasupra multa cacao si o dai la rece
ar trebui sa stea la rece macar vreo 5 ore dar eu am lasat-o 3![]()
asa ...in reteta ooriginala erau parca si niste esente care se puneau in crema dar mie mi se pare ca-i strica gustul asa ca nu pun,si mai e un secret daca vrei sa stea crema teapana se pune un plic de gelatina in ea chestie pe care eu iarasi nu o fac pt ca nu agreez gelatina
pofta buna!!!
de
DavidPoveste
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona nushulica, vrei rosiile pierdute din ciorbica de pe jos |
ehhh anamona macar nu era ciorbita,era tocanitza de vitel

de
DavidPoveste
baby_boy spune:
Voi vorbiti la ora asta de Tiramisu? Nu aveti mila???
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
EvaF spune:
| citat din mesajul lui nushulica eva pupam micul print petrecaret auzi domle vizite pana la 12 noaptea...ce bine o duc unii |
pai si acu fi-miu petrece de unul singur, ca el e decalat, se trezeste la 10h00 - 11h00 dimi dar se culca pe la 23h00 asa, la noi e 22h30Ta-su e plecat in oras, intr-un club, cu un prieten. La Dj Trouble, mi-a spart timpanele cu asta in seara asta cica e de 4 ori laureat cu titlul de cel mai tare DJ din lume, sa fie sanatos
Eu stau cu fi-miu la tzatza
Ce i-am dat sa manance inainte sa plece? Cartofi copti cu smantana si muuuult usturoi pisat. Care s-o mai apropia de el...nici macar vreun vampir, am situatia sub control
Eu vreaaaau la Gossip, e concert si pe 25 mai in Paris si e si acu' zilele astea sau a a fost aseara, nu mai stiu, si era full full, daca vreau sa merg la Gossip trebuie sa luam bilete de pe acum...
Suntem toti fani, pana si fi-miu se sparge dansand pe ei...
Si m-a sunat o prietena sa iesim noi doua intr-o seara ca fetele si sa stea baietii acasa singuri. Al meu cica daaaa, du-te! Cica "poti sa iesi oricand dar...nu te fardezi si vezi cum te imbraci!!!" Hm, doar nu oi iesi in trening, asta-i tare!
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui anamona mai dar multe sunteti pe acea platforma de internet :) ne imprietenim? |
ohoho, "e" puzderie, ca sa zic asa, invazie
EvaF spune:
| citat din mesajul lui anamona Evaf, pai ai cum sa le incerci pe ambele? ca sa vezi cu care te intelegi mai bine.....desi s-ar putea ca 500D sa iti ia ochii :), canon e f bun la capitolul asta..... stii ca eu imi doream un obiectiv cu F mic sa faca poze bune la lumina slaba, ca sa nu folosesc blitzul...ei bine, zilele trecute si sotzul si-a exprimat dorinta de a achizitiona acelasi lucru...asa ca am rezolvat: o sa fie cadoul nostru de craciun :) |
Anamona, pai inseamna ca Mosul vine la amandoua gand la gand...
Am incercar Nikon D80 si Canon EOS 500D
Dar nu as stii asa pe repede sa zic pe care il prefer...stii ca atunci cand ai de ales te pierzi in variante...eu ma tot intreb: de ce toata lumea zice Nikon dom'le? Ca nimeni nu a zis exact uite d'aia si sa insire argumentele. Cuget...desi greu tare...
multam de complimente...
scumpa Thea

nushulica spune:
deci eu intru rar dar cand intru turui frate nu ma-ncurc![]()
david a avut catel pentru 6 zile,il cheama toto si e metis labrador , l-a primit cadou...am ales sa-l dau pt ca nu-l puteam tine afara ca e prea mic si plus la noi gardul nu e terminat mai avem de facut o laterala cu un vecin care nu se mai hotaraste o data....si era f greu cu catelul in casa nu se obisnuia sa faca pisu si kk unde ii pusesem eu aleza si facea unde vroia el...apoi david statea numai calare pe el si-i baga mana in gura...l-am spalat pe maini zilele astea cat nu l-am spalat de cand e el...apoi ma gandeam ca,chiar daca catelul l-am vaccinat cine stie cate boli ii poate transmite
sa ma ierte iubitoarele de animale,sau cele care au animalut in casa,dar eu chiar eram stresata de asta plus ma saturasem de spalat dupa ele asa ca l-am dat
de aia i-am si dat azi catelul vorbitor si i-am zis ca ala-i toto
el s-a bucurat![]()
de
DavidPoveste
nushulica spune:
| citat din mesajul lui baby_boy Voi vorbiti la ora asta de Tiramisu? Nu aveti mila??? ![]() Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
pai ce cristina esti la dieta cumva??baga mami o portie ca nu ingrasa ..tare

eva ce program fain are noah
doamneee ce visez si eu la o zi sa ma trezesc la 10!!! as mai trai o viata
de
DavidPoveste