Bobocei de sept-oct 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 21
babytza spune:
Hello 
Miruna maine ai de la vecina un pui ![]()
anamona e gasca mare acolo pe platforma ![]()
andy g salvat link
nocom o sa incerc si acolo in feeria 
lavinia nu cred ca merge salvata de pe webshots
sau nu stiu eu cum sau am nevoie de parola ta 
joy io nu stiu despre ce vorbesti ![]()
Laura nice mami 

Gagici , eu mi-am pus un pahar de vodka cu redbull
daca aveti discomani, nu va culcati , va invit la un pahar de vorba ...ce rost are sa va amagiti in pat ? Aaaaa si pentru mai tarziu, am achizitionat ceva sexy
PPC ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica deci eu intru rar dar cand intru turui frate nu ma-ncurc david a avut catel pentru 6 zile,il cheama toto si e metis labrador , l-a primit cadou...am ales sa-l dau pt ca nu-l puteam tine afara ca e prea mic si plus la noi gardul nu e terminat mai avem de facut o laterala cu un vecin care nu se mai hotaraste o data....si era f greu cu catelul in casa nu se obisnuia sa faca pisu si kk unde ii pusesem eu aleza si facea unde vroia el...apoi david statea numai calare pe el si-i baga mana in gura...l-am spalat pe maini zilele astea cat nu l-am spalat de cand e el...apoi ma gandeam ca,chiar daca catelul l-am vaccinat cine stie cate boli ii poate transmite sa ma ierte iubitoarele de animale,sau cele care au animalut in casa,dar eu chiar eram stresata de asta plus ma saturasem de spalat dupa ele asa ca l-am dat de aia i-am si dat azi catelul vorbitor si i-am zis ca ala-i toto |
eu te inteleg ff bine, daca aveai deja era altceva dar sa iei fix acum cand e David mic, greu sa se acomodeze amandoi...insa, eu adoooor labradorii, ce frumos e mititelul

, cum te-a lasat inima? Nu il dadeam...desi cum am zis, te inteleg perfect.Visez sa stau la casa si sa am un labrador sau un Golden retreiver, in schimb stau la bloc si nici macar un caine nu vad pe strada. Liber vreau sa zic.
V-am zis ca ne-a atacat o haita la Buc? La 6 dimi lg aeroport au sarit vreo 5-6 caini, al meu cu Noah in brate, eu cu valiza, ce sa zic, numai s-au infipt asa catre noi latrand, nu ne-au agresat pana la urma, dar pana la check-in imi tremurau genunchii...
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
EvaF spune:
scumpelor, va stiti voi care, pe mine m-ati gasit!!!! am doua noi prietene, va puuuuup
, va fac vecine?![]()
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
nushulica spune:
eva toto e tot aici la noi in cartier la o vecina cu inima mare care mai are un dalmatian si il iubeste mult,cand a auzit ca vreau sa-l duc la tzara l0a si luat ea fara sa se gandeasca de 2 ori...david il vede zilnic deci,si azi s-a jucat cu el un pic...dieferenta e ca nu-l mai tin in casa...la primavara dupa ce va fi gata gardul ne-a promis tati catzel![]()
despre atacul maidanezilor n-as mai vrea sa-mi exprim parerea ca iar intru in polemica...bine ca nu v-a atacat de-adreptul atat pot sa zic
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
nushulica spune:
ehhh deja vorbiti "codificat"pt mine si ma enervati
eu nush ce-i aia platforma de care vorbiti dar poate ma lamuriti si pe mine
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
andy.p spune:
Alexia doarme finally
...Andy vorbeste prin somn:'I mare de tipar'..mama lor de litere
Nusha ce frumos e David,inaltutz nuu?Mersi de reteta,salivez pe tastatura
Babytza mai ca ti-as onora invitatia,acum chiar nu am somn

Cristina
...deci te bagi la un tiramisu?![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)