Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *107*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ai ca am scris la cap trecut
Moni sunt superbe pozele si graficele cu nume
Binenteles ca vreau si eu.....dar mi-ar placea sa le pot face eu ca sa nu te aglomer pe tine si ca sa ma pot juca cu mai multe poze. Ce zici...m-as pricepe???
Se pot pune pe cd sa le scot la Kodak??

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

inapreda - profil personal - editeaza profil - la semnatura poti sa scrii textul in alta parte cum il vrei si apoi il copii in patratelul respectiv
sper sa nu vorbesc prostii ca nu-s mare cunoscatoare

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

ramona stiu ca nu e de ras... da'.... ; sa inteleg ca te banuiesc vecinii de activitati "impuscatoare"???????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Sunt de putina vreme in bloc si nu-l cunosteam nici pe vecin prea bine, m-am benoclat serios pe vizor si am tot discutut prin usa pana sa deschid... de asta cred ca a auzit si vecinii ... .
E grijuliu vecinu`, stie ca sunt singura acasa, ce-o fi zic "poate ma dau bine pe langa ea si ma invita la o cafea "

Mi-a zis vecinu`, daca nu raspundeam la usa, chema politia... chiar ajungeam la Stirile de la PROTV, ora 17:00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Da' ce viteza aveti la scris...
Ayla multumesc frumos, pe
iatra mi-a spus sa-i dau zilnic ori branzica ori iaurt si sa-i dau o zi carne (pui sau ficatel) si o zi ou.
Olishka merci si eu pentru pontul cu rodia

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Vreu si eu la munte...data trecuta nu s-a mai putut acum nu ma risc sa scot fata
Novus poate organizezi o iesire la primavara sa venim si noi

Am o intrbare: Cine-i frate acea per care a suparat-o pe mamica de indieni??????...m-am tot gandit sa nu fiu eu ca ma cam incadram in descrieri, da Doamne fereste daca am eu ceva cu cineva, ca mie imi sunt dragi toate mamicile de aici , cu exceptia unei pers care m-a acuzat direct ca-mi tin copila nemancata.....am ghicit cumva ghicitoarea???

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetelor, leaganul minune e de fapt o chestie absolut banala , asta e; leganatul e cel care face treaba; e bestial sa-l vedeti cum adoarme in el.... l-am filmat, da nu de la inceput; e asa simpatic.. ii cade caputul incet incet, da' el se opune, il ridica, iar ii cade... si pana la urma somn de voie; eu i-am improvizat un fel de centura de siguranta, cu care-l prind peste piept sa nu cumva sa pice in fata, ca are tentative din astea
si dovada ca se doarme bine in leagan

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Of mai fetelor tare mult mai scrieti, mai am o gramada de recuperat. sa o iau pe rand, cat am apucat sa citesc.
Chatonel multa sanatate motanului, recuperare usoara .
Inapreda si Georgiana mult succes si voua, ma voi gandi la voi .
Ayla si noi am vrea o poza daca se mai poate si ai timp , asa cu numele ei intreg adica Maia Andreea si cu ceva de craciun , ce zici de poza asta http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4112224342/in/photostream/, scuze ca am pus tot linkul.
Asa ce mai vroiam sa spun....a, Ilinca super imparteala , nici Maia mea nu e data, ia vezi pe ea cu cine o cuplam. Oricum si noi asteptam propuneri
Gata fug sa mai citesc din urma.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

AoleoooInapreda ce baiat superb ai

Este mortal aici:http://family.webshots.com/photo/2620641280104261308qElvQA

Sa va traiasca!!!!!

Dyana vezi ca ai concurenta la genele lui mutzunelu.....si Ian este la fel de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Vreu si eu la munte...data trecuta nu s-a mai putut acum nu ma risc sa scot fata
Novus poate organizezi o iesire la primavara sa venim si noi

Am o intrbare: Cine-i frate acea per care a suparat-o pe mamica de indieni??????...m-am tot gandit sa nu fiu eu ca ma cam incadram in descrieri, da Doamne fereste daca am eu ceva cu cineva, ca mie imi sunt dragi toate mamicile de aici , cu exceptia unei pers care m-a acuzat direct ca-mi tin copila nemancata.....am ghicit cumva ghicitoarea???

nu ai ghicit..ca de ea m-am luat eu

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Fetele, eu de explicat nu mai explic, ca in capitolul trecut am tot explicat, nici semnatura nu-mi modific. Daca e cineva foarte binevoitoare sa dai exact pagina unde am scris si explicat cum e cu modele de Carciun pt fetele care citesc printre randuri, va rog, cel putin eu azi nu am timp pana deseara ca am femeia la curatenie generala, mai generala decat de obicei, si am casa intoarsa pe dos.
Saby, preluat comanda, te rog spune-mi ce model doresti exact, cel putin din alea care le am pana acum.
Simina, nu poti mama sa le faci pur si simplu, dar nu ma aglomerezi pe mine, asa ca daca vrei ceva sa spui. Le poti pune pe cd dar la kodak daca le scoti nu le scoate mari, mai spusei odata.
O sa caut Uleadul, ala scoate rezolutie buna, dar are modele de iarna limitate. Cand am timp instalez si va spun.
Ilinca inca odata scuze, revin deseara sa deschid poza si s-o fac pt tine, ca azi...yeah, l-am vazut pe fuga si pe Ian, mare belea windowsul meu, stiu eu ca trebuie reinstalat de ceva timp dar nu are cine. Ieri nu mi se deschidea nimic in webshots, dar am mai patit de-astea.
Fug ca am si copiii pe cap, iar nu reusesc sa-i culc la timp daca e galagie si distractie in casa.
Bogdana scuze, nici nu am mai reusit sa te sun.

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput