Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *107*
Raspunsuri - Pagina 12
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Si mie imi pare rau ca nu ne sincronizam cu muntele... In ce perioada ziceti ca sunteti in Bucuresti? Poate reusim asa o mega-intalneala. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
venim de pe 17/12 pina pe 28/12, sper sa reusesc sa vad cit mai multe fete de la odisee, ar fi super daca ne-am si grupa :)
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
andiaroro spune:
La noi continua distractia: doctorul il banuieste pe Alex iar de scarlatina(asta-i moda toamnei), asa ca iar o indop pe anastasia cu antibio (preventiv)...frati'su n-a incercat antibio pana la 3 ani( ca avem un pediatru zgarcit la asa ceva),iar ea tr sa ia adoua oara deja...preventiv.
E cam naspa sa fii no 2. De cand o am pe ea incep sa-l inteleg pe frati'miu.
Aris-cand o sa se termine???Niciodata. Invata sa mearga, apoi invata sa fuga, apoi pune scaunu si se catara...Nu mai visa la o cafea linistita(glumesc) ca de acum programul nu prea o sa-l mai faci tu
Fetelor, e amuzant cu "ghicitoarea" voastra si chiar am admirat solidaritatea in jurul Shasei (care-i super simpatica si chiar nu inteleg cum s-ar fi basicat cineva din cauza ei ca sa-i vb urat), dar v-ati gandit ca poate fete care scriu mai rar nu mai scriu deloc de teama sa nu fie, fara sa-si fi dat seama, persoana care a jignit-o pe Shasa. In cazurile astea, e mai bine sa se atraga atentia la modul direct persoanei ca asa se intretine o atmosfera "dubioasa" care poate degenera-spun asta din exp mea de chibit de la alt sub de mamici, care a ajuns si pe la ZZ din motive banale, care s-au complicat pe parcurs...
koko_1 spune:
Provista, ne intalnim, cum sa nu? Abia astept, poate reusim saptamana viitoare ca azi ne vin finii din Cta si stau tot we.
As fi vrut sa iesim si noi la interval daca tot era vorba de petit, dar junioru' meu e gagicar rau de tot si nu as vrea sa se supere viitoarea cusca : e innebunit dupa Daniela Crudu...cand o aude se intoace din orice pozitie sa o vada; mai e Jasmine-dansatoarea din buric(cand faceam bagaje sambata dim l-am lasat la tv sa-mi vad de treaba si cat a dansat Jasmine nu s-a clintit si strigam si eu si tac'su la el...da' domnu' ne-a dat ignore total)...ei si daca ii apare o tanara in colimator e tot un zambet si-i trage niste ocheade...
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
saby spune:
Ayla mie mi-au placut toate, dar cred ca cel mai mult primul si cel cu omul de zapada, adica asta http://s969.photobucket.com/albums/ae180/Fluturas2s2/Frame/?action=view¤t=Project6.jpg si cu asta http://s969.photobucket.com/albums/ae180/Fluturas2s2/Frame/?action=view¤t=Project3.jpg.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Vai ce am pierdut in seara asta. Simina, sunteti bine? Ce face Maya? Ati trecut pe langa raceala atunci? Nu ai mai zis nimic, ti-am dat si sms. Mai aveti colici? Multi _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
[b]Mony am incercat sa te sun de vreo 3 ori pe nr care este special pt noi da era inchis.Te-am sunat si acum o jum de ora in leg cu pozele da tot inchis este
Maya este mult mai bine acum, nu mai tuseste, nici muci nu mai scot la pompita dar se mai aude ca respira greu cateodata.In seara asta terminam si tratamentul.
Aseara am fost la MedLife in incinta Budimexului sa-i faca hemograma , si i-a scazut iar anemia...este la limita normalului........trebuie sa vb cu pediatra
Maine inchei perioada de lauzie si vreau sa ma duc la preot
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
alina.n spune:
citat din mesajul lui dyana27 ce-mi place mie Montignacul asta, ca nu trebuie sa numar la calorii; si culmea,in ultimele 2 zile am mancat mai mult decat de obicei (probabil pentru ca m-am mai calmat la creierasi) azi m-am urcat cu o frica pe cantaaarr... si ce credeti.. am mai scapat de juma' de kil; mai am un pic si ajung la jumatatea drumului diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni cum am venit pe lume |
bravo,sa o tii tot asa!!!
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
koko_1 spune:
Dyana, fecitari pt kg pierdute Offf mai am si eu de dat macar 5kg ...
Super mutzu in leagan; pana la cate kg e recomandat? Ca de vreo 2 sapt. caut aici in Gl si nu am gasit, iar pe net zice ca e pana in 10 kg si al meu indesat cum e trecut de 9 kile...
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui simina_kin Vreu si eu la munte...data trecuta nu s-a mai putut acum nu ma risc sa scot fata Novus poate organizezi o iesire la primavara sa venim si noi Am o intrbare: Cine-i frate acea per care a suparat-o pe mamica de indieni??????...m-am tot gandit sa nu fiu eu ca ma cam incadram in descrieri, da Doamne fereste daca am eu ceva cu cineva, ca mie imi sunt dragi toate mamicile de aici , cu exceptia unei pers care m-a acuzat direct ca-mi tin copila nemancata.....am ghicit cumva ghicitoarea??? fericita poze Maya Andreea Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
a zis si sasha asa, ca sa ne atraga atentia de la alegeri, de la nesomn (de la stat pe formu, nesomn) deci, forget it!
da pe bune ca nu e niciuna din care se intreaba. e din alea care nici nu se gandesc sa se simta...
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Ayla21 spune:
Sa va aratam ce facem noi acum...incurca lume incepand de aici:
http://picasaweb.google.ro/sunt.o.mica.printesa/Luna9#5405784915602660546
sa nu va imaginati ca s-a ingrasat fata mea de ieri, asa stau pantalonasii aia matlasati pe ea, vai ce-mi place ca pare si ea grasuta. Si a tras si ea la smotru putin in 4 labe. Oricum sunt din ce in ce mai convinsa ca Luana va merge singura iainte de 1 an.
Simina, nu am cartela de Vodafone in telefon, ca am un singur telefon necodat pe Orange de aia spun uneori la fete sa-mi dea ori bip ori sms pe nr meu de Orange, ca ala il am mereu deschis.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui georgiana310 a zis si sasha asa, ca sa ne atraga atentia de la alegeri, de la nesomn (de la stat pe formu, nesomn) deci, forget it! da pe bune ca nu e niciuna din care se intreaba. e din alea care nici nu se gandesc sa se simta... Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Meyyyy, mai terminati, da? Suntem printre putinele cluburi unde nu a fost zazanie, nu dati apa la moara acum din curiozitate, va roooog.
dati cu rosii dupa mine ca am zis, dar gata, inchideti subiectul, ok?
Scrieti-va pe PM sau YM, si nu mai straniti discutii.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.