Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *107*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pt Saby Maia Andreea pe Project3. Pt Project6 pe aceeasi poza vrei, sau imi dai alta poza? Si cu scris ce anume?

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Clar, eu nu mai am cum sa tin pasul cu voi. Sunt un pic la birou si in loc sa muncesc, trag tare sa recuperez, nu cumva sa imi scape vreo info.Ayla, mi-am pierdut randul la frame-uri, ai primit intre timp o multime de comenzi, daca mai ai timp si de noi, pot doar sa iti spun ca sunt absolut superbe toate cele cu Luana din slide. Chiar nu stiu ce sa aleg. Mi-ar placea tare de tot un glob cu Eva pe el. Oare in realitate se pot face asa? Si daca da, unde??Daca ar fi totusi sa aleg, as ezita tare mult intre asta, asta, asta si astaAaaa, si asta e bestial!!! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetelor, daca ma puteti ajuta aceasta este sticla de ulei: http://faireetdefaire.aliceblogs.fr/liprocil.jpg
am inteles ca este in jur de 40 EUR, imi dati un numar de cont si platesc tot.....daca este nevoie de reteta cu parafa medicului, o am scanata.
Uleiul se num LIPROCIL de la NESTLE, este un ulei special pentru malabsorbtie severa, facut din grasime de pui si struguri - asta din cate am apucat sa citesc., la sticle de un litru.
M-a sunat anaca, si mi-a zis ca una din fete ma poate ajuta....trimite-mi te rog fie SMS la 0722525861, e-mail: florinelabf@yahoo.com, sau un PM...eu nu pot intra prea des...ca tb sa am grija de micut ca are branula in manuta si nu e cuminte deloc, mananca la 3 ore si ca in spital ne mozolim ca nu avem scaunel...plus vizite, medici.
Va pup si va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Andiaroro

ti-am trimis PM, si merci mult ca ai observat ca uitasem de propunerea ta.

Florinela e 1 mm mai optimista azi decat ieri, am vb cu ea la telefon chiar acum, Vic papa o formula de morcov+carnita, apoi perfuzie cu lipide si inca ceva, tot slabut si slabit, dar nu a mai facut de ieri scaun rau, si dupa vocea Florinelei parca se zareste o mica lumninita de optimism. Venise in salon inca o fetita de 1 an juma, 8 kg, tot acelasi diagnostic de malabsorbtie si pare ca totusi, in timp, incet incet se adapteaza si sistemul digestiv si incepe sa se maturizeze ca sa poata digera normal. Asa ca sa speram ca puiul mic devine din ce in ce mai mare si vioi!

Despre surpriza,

eu o pregatesc pt toate fetele in aceste zile, doar divulgarea va fi in 2 etape, deci inapreda nu tre sa fi necajita

Si bb3 de azi merge de-a busilea!!!! Pana acum doar se arunca in fata ca broasca, insa de azi, chiar acum, cand va scriam acest mesaj, sesizez cu coada ochiului ca misca mainele alternativ si da, avanseaza corect.... URAAA!

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni

Mergi la inceput

Pt Ilinca (scuze, ca aseara nu am reusit sa deschid poza din webshots):
Sophiphi

_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anca - pupacim bb3 fosnitor - e baiat mare acum, nuuu?

multumim anticipat pt surpriza
chiar asa... cand vom avea parte de ea?
de mos nicolae, de mos craciun?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Clar, eu nu mai am cum sa tin pasul cu voi. Sunt un pic la birou si in loc sa muncesc, trag tare sa recuperez, nu cumva sa imi scape vreo info.

Ayla, mi-am pierdut randul la frame-uri, ai primit intre timp o multime de comenzi, daca mai ai timp si de noi, pot doar sa iti spun ca sunt absolut superbe toate cele cu Luana din slide. Chiar nu stiu ce sa aleg. Mi-ar placea tare de tot un glob cu Eva pe el. Oare in realitate se pot face asa? Si daca da, unde??
Daca ar fi totusi sa aleg, as ezita tare mult intre asta, asta, asta si asta

Aaaa, si asta e bestial!!!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Pai da-mi poza pt fiecare, zi-mi care poza in care frame o vrei (poti numai nr lor, nu toata adresa, ca de aia le-am si redenumit cu nr ) si ti le fac. Doar ca la aia cu glob imi trebuie o poza mai din departare, ca altfel nu o pozitioneaza unde vreau eu, deci nu foarte prim plan. Iar la ultima, ce i-am facut si Ilincai, ori sa ai o poza bine centrata stanga-dreapta (adica sa fi la mijlocul pozei copilul ) ori sa pot eu sa o cropuiesc, altfel iasa prin marginea cu rosu. Dar daca nu merge ceva iti spun eu, ok?

Hai ca am menajera super! Si-a facut deja toata treaba. M-a lasat pe mine insa sa pun sus draperiile ca nu sunt gata de spalat. A disparat-o Alex data trecuta, dar fata si-a luat munca in serios. Bine, nu va spun cat ii da pe ziua de curatenie, odata pe saptamana asa ca isi permite omu sa aibe pretentii. Pacat ca nu tine curatenia.
Incerc sa culc copiii, si sunt mai libera putin.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florinela79
tb sa am grija de micut ca are branula in manuta si nu e cuminte deloc, mananca la 3 ore si ca in spital ne mozolim ca nu avem scaunel...plus vizite, medici.
Va pup si va multumesc!

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Of, Florinela imi pare asa de rau pt ca aveti atatea probleme, si micutul Victoras, ce-l mai chinuie.
Multa sanatate!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

florinela - sunt alaturi de tine si tin pumnii stransi-stransi sa fie bine cat mai repede
cu branula si eu am avut o grija...
eu eram stresata sa nu si-o bage in ochi asa ca i-am legat o bavetica peste

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Pt Saby Maia Andreea pe Project3. Pt Project6 pe aceeasi poza vrei, sau imi dai alta poza? Si cu scris ce anume?

_

Vai imi place la nebunie , iti multumesc mult, mult de tot !!!
Pt. cealalta asi vrea cu poza asta http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4046747179/in/photostream/
Multumesc inca o data !!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput