Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *107*
Raspunsuri - Pagina 10
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Imi pare rau ca nu ne vedem la Platinisi-Alunis, da poate gasim noi o ocazie .... sper! Ca pina la vara mai e tare mult! |
Si mie imi pare rau ca nu ne sincronizam cu muntele... In ce perioada ziceti ca sunteti in Bucuresti? Poate reusim asa o mega-intalneala.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
Eu deja sunt tare curioasa si convinsa ca va merita osteneala nu dai macar un indiciu miiic? sa nu fim total nepregatite... mami de Silvia Ioana |
La cum o cunosc eu pe Anca, sigur nu lasa sa "transpire" nimic
Pacat ca pregateste ceva frumos mai intii pentru "marea a doua intilneala" si apoi pentru noi, celelalte, dar e bine si asa!
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
ramona7575 spune:
citat din mesajul lui dyana27 ramona stiu ca nu e de ras... da'.... ; sa inteleg ca te banuiesc vecinii de activitati "impuscatoare"??????? diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 7 luni cum am venit pe lume |
Sunt de putina vreme in bloc si nu-l cunosteam nici pe vecin prea bine, m-am benoclat serios pe vizor si am tot discutut prin usa pana sa deschid... de asta cred ca a auzit si vecinii ... .
E grijuliu vecinu`, stie ca sunt singura acasa, ce-o fi zic "poate ma dau bine pe langa ea si ma invita la o cafea "
inapreda spune:
Aris te asteptam cu vesti bune.
georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramona7575
Miso melodia Tre sa programez si eu o fata ... sa ma planga pan`la groapa |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
inapreda spune:
citat din mesajul lui Gianina34 sasha - stiu ca-s fff putine lichide - de asta ma si streseaza problema aseara cand am ajuns acasa m-am jucat cu miscunica insistand sa rontaie ciocul la cana cu apa si in felul asta am vazut ca a limbutit ceva (cam 5ml). Mai insist si poate-poate am noroc. in wk noi incerca si cu sucul de rodii de la oli - sper sa nu fie prea acid sa nu-i faca rau ca eu nu stiu cum este Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 7 luni |
Eu am descoperit din intimplare "reteta" la ceai. Nici Ian nu voia sa bea apa/ceai dar perserveram sa-i fac in fiecare zi. O data, i l-am facut fara sa vreau mai cald decit de obicei si l-a baut pe tot De atunci, i-l fac tot asa si bea in fiecare zi intre 50 si 100 ml.
andiaroro spune:
Anca sa inteleg ca n-ai vazut mesajul in care scriam ca vreau sa vb cu Florinela despre uleiuri pentru platinat......daca citesti acum, te rog,spune-mi prin ce mijloace ai reusit tu sa o contactezi.
Olishka-nu vad de ce sa nu fie iaurtiere si in ro ca nu sunt nu stiu ce mare filozofie. Vezi ca sunt 2tipuri unele cu borcanele si altele cu galetusa.Daca poti alege, prefera galetusa ca e mai simplu de manipulat..Nu te crampona de "marca" ca a mea e chinezismul cel mai banal(altfel ar canta corul vanatorilor si nu lambada) si isi face treaba bine...
Gianina34 spune:
inapreda - in primul rand pupacim impecabilu' ca-i super bebe
am retinut ideea, voi incerca
cum faci cu ceaiul ca sa i-l dai toata ziua cald, il incalzesti de fiecare data sau face prostat de mai multe ori pe zi?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
Gianina34 spune:
oliskha - se gasesc iautiere si la noi
am vazut la media galaxy insa nu cu galetusa ci cu paharele (parca 8 erau)
noroc de andiaroro ca a revenit cu info ca uitam sa-ti spun
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni
inapreda spune:
Tufete unde intru sa-mi editez semnatura? Adica vreau sa o colorez/boldez si alde d' astea.
Multu'