Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *107*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

nicky - ce cauti pe aici la ora asta?
ai zi libera cumva si ne vom bucura de tine toata ziua ( si noaptea)?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

si voua, dimineata sunt acasa zilnic, dar nu ma lasa bobocul asta al meu sa intru, ca trebuie sa fiu cu ochii pe el ca Aris pe vitamina ei, si cu mancare, curatenie si adormit copilul...la 12 jumate ies din casa, asa ca...

Azi insa a adormit pe pat langa mine asa ca am profitat cateva minute.

Eu zic sa nu fii asa de speriata cu tusea rara a Andreei, sunt semne de insanatosire, nu cred ca sunt afectati plamanii, daca mai ai homeopate continua sa ii dai.Important e sa tuseasca, trebuie sa tuseasca, iar cu pastilele noi nu reusim decat sa trimitem inapoi tot raul pe care organismul copilului e programat sa il scoata afara, prin tuse, prin expectoratii, prin dermatite, prin fel si fel de moduri.Eu sunt de ideea ca , daca a iesit ceva la suprafata e fooooooarte bine, nu trebuie sa il inabusim din start cu pastile, ca mai tarziu oricum reapare raul respectiv printr-o alta manifestare.

Na ca ti-am tinut discurs...eu "cunoscatoarea".

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

nicky - eu retinusem ca la 12 trebuie sa fii la servici si tu, cand colo, te poti bucura de nazdravan lana la 12.30
deci , de acum mai intri dimineata cate un pic cat sa nu simt ca ma "persiflezi"?

multumesc de incurajari. Continui cu homeopatele si ma rog sa se rezolve asa, sa nu ajungem la antibiotice ca la stomacul ei, asta mai lipseste

avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ramona stiu ca nu e de ras... da'.... ; sa inteleg ca te banuiesc vecinii de activitati "impuscatoare"???????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Eu intrasem sa va intreb ceva, dar m-am luat cu vorba si era sa uit: mamicile cu cezariana...vi s-a vindecat taietura? Vreau sa spun, daca e tot rosie tare sau mai putin sau partial...pt ca mie din 13 cm de taietura, vreo 4 sunt efectiv invizibili, restul e rosu inca si ma intreb daca e ceva necurat sau asta e evolutia unei operatii.
Multumesc.
Mi s-a trezit si totocul intre timp, ma dus sa ii pregatesc un mar cu biscuit, a dormit doar 40 de minute, cam straniu, ca el dormea dimineata si o ora jumate...in sfarsit e bine decat deloc, la ce citesc eu pe forumul asta sa stiti ca sunt tare mandra de Nicholas ca el doarme cele 3 reprize de cate o ora juate sau 2 pe zi ....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Dyana si Saby felicitari pt kg in minus Eu insa nu inteleg un lucru...mi-a zis mai multa lume ca am slabit, insa cantarul imi arata ca n-am slabit aproape deloc

Gianina bine ca ai scapat Sper sa-i treaca si la micuta raceala
Hai sa-ti spun cum fac sucul de rodii, este fff simplu si nu trebuie sa speli nimic dupa Iau rodia intreaga, nu o desfac, nu-i fac nimic, si incep s-o presez cu palma de masa. O sa auzi cum se sparg bobitele...sa nu-ti fie frica sa te lasi pe ea...ii dai pana se face moale. Apoi iei un cutit, faci o gaurica si torni sucul in pahar. Dar sa ai grija cum intepi caci poate sa te stropeasca. Este simplu, asa-i?

Floric cat de tare este Raru

Luana babuta este tare haioasa si vad ca deja are pretendenti la usa. Pitonul stie?

Denisamada eu cred ca tu cam ai dreptate.

Olga, mamica lui David iepurasul

Super-tare metoda ta pentru suc de rodii! Multumim!

Denisa, ai nimerit persoana.

Novus, a reusit Dan sa-si ia liber intre 11.-13.12.2009 , asta inseamna ca mergem la munte. Vreau si eu contul unde sa virez banii, pls

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

nicky - la mine se vede tot o dunga rosiatica de la operatie (a mea este de cca 10 cm). Am inteles ca dureaza cam un am pana se estompeaza culoarea.

legat de somn, a mea doarme dupa fiecare masa cam 1-2 ore si citind de ceilalti bebelusi deja ma ingrijoram ca are vre-o problema ca doarme atat

avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

neatza fetele

aaaaaaaaaa, am uitat sa va povestesc de nasica mea, si "sfaturile bune" pe care le-a primit de la colege: sa termine cu alaptatul ca-i ajung 6 luni, sa-l lase sa urle de foame toata noaptea, ca nu are voie sa-i dea; daca nu mananca mancare gatita, din nou sa-l lase sa urle pana o vrea.... indiferent cate ore dureaza urlatul.... ca de foame o sa manace si pietre; sa nu-i dea cu lingurita pana la 2 ani
una din colege i-a zis ca ce daca urla, al ei cand urla la 6 luni i l-a dus lu' soacra'sa' si n-a dat 2 saptamani pe acolo, sa-l dezobisnuiasca sa ceara tata in loc de mancare
deci... din intelepciunea mamelor "perfecte" pentru nebunele de noi, care ne rasfatam copii si nu asa se face... le transmit si eu inapoi...

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

ahhh, ce m-ai uns pe suflet cu raspunsul asta, ca si pe mine soacra m-a batut la cap cit a fost acasa zilele-astea (cind fu motanu la spital) si tot cam asa are si ea discursul... si-mi venea sa fac ca tine, da m-am aptinut si i-am raspuns politicos ca la noi se respecta ritmul copilului!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

ce-mi place mie Montignacul asta, ca nu trebuie sa numar la calorii; si culmea,in ultimele 2 zile am mancat mai mult decat de obicei (probabil pentru ca m-am mai calmat la creierasi) azi m-am urcat cu o frica pe cantaaarr... si ce credeti.. am mai scapat de juma' de kil; mai am un pic si ajung la jumatatea drumului

mutzunel la 7 luni
cum am venit pe lume

Si mie imi place mult IDEEA de Montignac dar nu prea stiu ce pot minca acum ca e mai complicat sa gatesc; tu cam ce maninci? cind gatesti? da' cumparaturi Montignac cind faci? intr-un cuvint, cum te organizezi?

Felicitari pentru performanta, tine-o tot asa!

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

hahhahahah pai atunci sa le organizam o intalnire si vedem ce iese
Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui aris26
denisa - Adelutza indeplineshte deja toate conditiile: estetice, de orientare politica...etc..totul e sa invete ghiolbanul asta al meu cum trebuie sa se poarte cu o domnishoara finutza ca ea

Da-da! Neaparat sa organizam ceva. Nu veniti la munte?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Ieri am cumparat 2 baloane gandindu-ma ca Stefan o sa fie in extaz... nici vorba, am umflat unul si a ramas agatat de clanta usii (in toc am prins leaganul minunat)... So, aseara la 23:30 dupa ce l-am adormit pe Visinat, am avut proasta inspiratie sa intru in bucatarie pe intuneric cu gandul sa aprind becul de la hota... buuunnnn.... intru ca naluca pe usa si o imping in frigider iar parlitul de balon POOOC s-a spart de o figurina cu magnet postata pe frigider ... am crezut ca fac infarct, am scapt biberonul si o farburie pe gresie, am scos un tipat de spaima (uitasem de balonul spanzurat acolo), ma impiedic de piciorul scaunului si cad in genunchi cu nasul in trandafirul chinezesc de sub centrala... of course, s-a trezit Stef si am luato de la capat cu nani, nani... adoarme repejor dar nu trec 5 minute si aud SOMERIA de la usa... era vecinul de jos cu ficioru-sau ce insista sa deschid usa... deschid mirata usa si ce imi zice "sunteti bine, d_na? Am auzit o IMPUSCATURA la d_ta in casa... " Am invitat oamenii inauntru (Stefan iar se trezise si urla) sa le arat pozna, zic sa nu inchid usa, sa nu aibe impresia ca am vre-un om impuscat in casa... Le-am multumit pt.grija (nu m-am supart, bine ca sar oamenii) si am luato de la capt cu nani, nani de nu mai stia bietul copil ce se tot intampla in miez de noapte...

Uite asta am patit eu azi-noapte, cred ca ma stie tot blocul ...

Vad ca voi va incuscriti, insurati sau maritati odorurile. Bafta !!

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?vhost=community&start=84

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput