Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Facut defrisarile de rigoare pe maine la dr, abia astept sa ii vad fatzuca bebelului meu.

Nici eu nu sunt cununata la biserica, doar civil (si asta am facut-o ca vroiam sa luam credit si nu ne luau salariile cumulate daca nu eram casatoriti ). Eu nu o sa ma imbrac in mireasa chiar daca o sa ajung vreodata sa ma cunun in biserica si asta pentru ca visul mamei mele era sa ma vada mireasa si daca ea nu e sa ma vada, nu ma va vedea nimeni altcineva. Eu cu sotul suntem religii diferite, dar bebe o sa il botezam ortodox.

Si eu am botezat o fetita si imi doresc sa mai botez un baiat ca sa am pereche, dar sincer nu mi-ar pasa ce zice un preot cu botezul copiilor de acelasi sex. Nu vad legatura, sincer.

Oana 26+ Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

mai am o prietena care din acelasi motiv nu se mai vede mireasa. o pt mamica ta, de acolo de unde ne vegheaza, a crescut un copil care a devenit om in adevaratul sens al cuvantului.

POZE

24+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lara

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Citat:

aici,in Rhodos,asa se procedeaza..daca botezi prima data baiat nu ai voie sa botezi fata si invers..daca botezi fata nu ai voie sa botezi baiat.Explicatia:in momentul in care botezi devii parintele spiritual al copilului.Si acum faza cu drobul de sare:daca atunci cand vor creste un fin si o fina se vor"cupla"?Intelegi ideea?

23+

Aw, ok, acum am inteles si eu. It makes sense, totusi, acum ca stau si ma gandesc mai bine

Lara 22

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

da, ar exista o astfel de eplicatie, dar avand in vedere ca si grecii sunt ortodocsi, nu vedeam o astfel de diferenta. la noi sigur nu am auzit de restrictia asta. eu oricum sunt in grafic, am 2 finute pana acum

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Am citit tot din urma dar nu imi amintesc exactcesi cum s-a scris. Ma bucurca nu sunt probleme mari si ca majoritatea mamicilor au un tonus bun!!!

Andira, sanatate multa sa treaca repede febra si durerile de git! Fetele te-au sfatuit foarte bine. Eu am avut o tuse siciitoare-pe fond alergic cred si s-au ferit sa imi dea pina si propolis. Nu as putea spune de ce...Homeovox am mincat si eu toate cele 60 de pastilute si nimic...am auzit ca siropul de ridiche neagra are rezultat garantat.
Multumesc pentru cuvintele frumoase!!!

Ioana act, super ce obicei bun si-a format Ioana ta. Daria doarme intre noi, uneori mai merge in patutul ei dar in general doarme cu noi si noi sfirsim prin a dormi pe cite o margine de pat. La baietel vreau si eu sa il obisnuiesc sa adoarma singur. In primele luni cu Daria eram doar noi doua in timpul saptaminii si de drag o luam linga mine din patutul care oricum era in aceeasi camera. In timp s-a obisnuit asa. Sper ca vara viitoare sa o obisnuiesc sa doarma singura in camera.

Vladimirescu stiu ca ai zis sa nu mai zicem dar... Vladimir e superb!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

Si acum va anunt o veste mare: Sunt in conceediuuu, vreo 2 saptamani, aveam mare nevoie de concediul asta, oricum deja nu mai aveam rabdare cu pacientii, era cazul sa facem o schimbare. Sambata avem o aniversare la finuta noastra si duminica ne luam zborul, plecam la parinti si apoi mai vedem noi.

Noapte buna la bebici si burtici!

Mihaela20+ si Elena Maria (9 aug 2006)

mihaela sa te bucuri de concediu si sa iti traiasca finuta.

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna seara!

dayanara ce dragut e Ivan. Asa face si Ioana, imi trage bluza, pupa burtica apoi imi aseaza la loc bluza.

ALBUM
POZE RECENTE

Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 18+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

pt ioana.

si ca tot a venit vorba de copii si burtica, sa va spun eu ce a facut finuta noastra cea mica, are 1 an si jumatate. i-am zis ca am bebe mic in burtica si vine imi ridica bluza, nimic, nu vede nici un bebe. imi trage de betelia de la pantaloni o data, de doua ori, nimic, nu vede nici un bebe, drept pentru care se enerveaza si incepe sa il caute pe bebe ... pe maneca de la bluza cu care eram imbracata daca o vedeati ce se uita ea pe maneca si a bagat mana si a scotocit ca sa se asigure ca nu e nimic dupa care i-am zis ca e pitit in burtica si am ridicat bluza ca sa vada burtica mare si ea, cu un gest asa plin de sictir, a tras bluza in jos a pus boticul si s-a intors cu spatele ca si cum ar fi zis "ori esti nebuna ori nu inteleg de ce iti bati joc de mine" a fost asa scumpaaaaa!!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Despre botez: Daria are nasi diferiti de ai nostri de cununie. Si in Moldova exista obiceiul de ai intreba pe ei intii. Din ce obiceiuri am mai auzit pe la noi cica e bine ca primul botezat al unui cuplu sa fie baiat si nu e bine ca femeia care boteaza sau cununa sa fie insarcinata.

Pentru David s-a oferit un cuplu de prieteni dar astept sa se nasca intii sa fie sanatos si apoi nasii care vor fi sa fie vor fi.

Despre shopping-ul pentru primul copil: inteleg nerabdarea mamaicilor si cred ca pentru primele lucruri mici si mari Baby Expo
e un prilej bun. Aveti varietate si uneori si preturi atragatoare.
Eu am fost la vreo doua editii acum de cind e Daria mare dar nu am cumparat decit cite ceva de la Coccobello.

Se discutase mai demultdespre carucioare si vroiam a va spun ca am vazut si eu caruciorul acela caruia ii spune Trio nu stiu cum de la Chicco. Acum inteleg mamicile carora nu le-a placut. Pare subred si plasticos. M-am uitat si pe site-ul romanesc la Chicco si modelul pe care il are Daria si depsre care credca vorbea si Deyanara nu il mai au ca sa va spun exact cum ii spune.

Vad ca s-a ridicat ceata, va doresc o zi frumoasa!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Fetelor, va rog frumos un sfat: ce pot sa iau pt gat si temperatura?

Multumesc frumos!

andira pt gat poti lua tinctura de propolis, vit C cu propolis, proposept, dar pt febra, brrrr, habar nu am, ce temperatura ai? nu poti da o fuga la dr ca nu-i tocmai in regula daca ai temperatura.
tine-ne la curent cum te simti, da?

POZE

Mergi la inceput

moaaaaama, am pus monopol pe ultima pagina, rusinica

gata ma recuperat, fug ca trebuie sa ma duc pana la fostul loc de munca sa imi iau o adeverinta.

nibi si mie mi-e dor de o iesire la restaurant cu prietenii, dar nu am mai iesit de vreo 2 luni, ba placenta jos, ba cerclajul, m-au tinut la pat. si inainte ieseam sambata la restaurant cu totii (vreo 3-4 cupluri) si duminica dimineata ne intalneam toti ca sa o taiem la plimbarica prin tara, cam in limita a 300 de km, ca sa ne intoarcem pana seara. ce dor imi e de perioada aceea, dar lasa ca la anul din vara ne reluam programul

toate burticile.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Povestim mai departe, aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
Atat de mult imi doresc sa alaptez, ca fac deja un stres din asta. Ma tot caut de colostru si mi-e ciuda ca nu apare. Sper asta sa nu insemne nimic.

Stresul si alaptatul nu merg impreuna, dimpotriva, stresul dauneaza grav alaptatului...ha-ha, hai ca am scos-o!
Ideea e ca cu cat te stresezi mai tare, cu atat apare colostrul mai greu. Nu trebuie sa te cauti de nimic acum, eu nu am avut nimic la primul bebe, doar niste mici puncte de colostru intarit intre canalele din jurul sfarcului gaseam uneori, dimineata, la dus si atat. Dupa nastere, a venit el. Stai linistita, hormonii stiu ce au de fact si mai ales CAND.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput