Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Fetelor, va rog frumos un sfat: ce pot sa iau pt gat si temperatura?

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Si incerc sa fiu scurta :

Rebiana - revin maine si-ti dau reteta de paine cu ceapa!

Dayanara - si mie imi place Ines Aroa foarte mult!

Vladi - sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el, e un copil tare frumos (pe langa bun si dragastos)

Freedelia - multa sanatate si tie, si copiilor!
Si noi suntem la fel, pe mine ma doare gatul, pe sot la fel, Irinei i-am schimbat tratamentul iar Nati de azi e pe antibiotic, pentru ca nu i-a placut dr ce-a vazut in gatul ei. Asta e, sper sa ne facem toti 7 bine cat mai repede (pe Coleman nu l-am inclus, ca parca am retinut ca el e ok).
Si vroiam sa-ti spun ca mi se pare super ca ii place sa gateasca cu tine. E o un lucru tare frumos, cel putin asa il percep eu.
Asa mi-ar place si mie, dar n-am cu cine. Iar cand fac greva si-l pun sa-si faca omleta singur, tot trebuie sa-l pazesc, ca altfel isi pune jumatate de sticla de ulei in tigaie, pentru 3 oua.

Erina - am vazut pozele voastre. Esti o mamica superba, si pitica la fel .
Mie cel mai mult mi-a placut cum iti statea bruneta.

Si cam atat, ca nu mai tin minte, evident . Ma duc sa fac baie si pe urma in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

andira pt gat poti sa iei tinctura de propolis, dar pt temperatura nu stiu..cat ai temp? sa treaca durerea de gat si temp.

Mai aveam ceva de zis, dar in celelalte 2 mesaje am uitat..
De azi ii dau Ioanei Stodal o lingurita de 3x/zi..vedem daca isi face efectul..am vb si cu dr de fam, si ne-a chemat maine dimineata la cabinet, sa o asculte' si pe Ioana la plamani.
Sa vad maine cand se va trezi, ca azi s-a trezt la 8:30 iar la 8:50 m-am ridicat din pat sa-i pregatesc laptele, si aveam de gand sa fi plecat la CT la 9, asa ca s-a facut 10:30 pana am plecat..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 18+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Ioanact - multumesc frumos, ma infiintez maine la farmacie sa-mi iau.
Mi-am mai luat azi ceva, Homeoge... nu-stiu-cum, sunt pastile homeopate, dar sunt foarte slabe, mi-a trecut durerea de gat pt cca 5 min.
Temperatura n-am mare, aproape 38, mai stau asa ca nu cred ca mai creste, si vad maine.

Am vazut ca ne-a scris Dianami - ce ma bucur ca esti mai bine si bb creste repede!
E un grasun la varsta asta, imi aduc aminte ca Irina avea 1000g la 30 sapt, si dr mi-a zis ca e foarte bine (s-a nascut cu 3950g).
Iti tin pumnii sa fie bine in continuare, si sa treci cu bine de 34 saptamani! (desi pragul psihologic si pt mine e 32 de sapt)

Freedelia - tu pana la urma cum ai ramas cu cezariana? Ca ziceai ca vrei tot in martie, si dr vrea in februarie.
Si vroiam sa te mai intreb ceva de mai demult: tu cum o sa faci, o sa organizezi 3 party-uri in martie? Sau faci una singura pt toti?

Si la mine (daca totul merge bine) bb3 si Irina vor fi apropiate ca zi de nastere, si ma gandeam cum o sa fac sa aiba sarbatori separate.
Si Rebiana cred ca o sa fie cam la fel, din cate mi-am dat seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burticutelor!

Dau un bol de lapte cu cereale si fug la somnul nr.2
Eu ma trezesc sa ii pregatesc sotului pachetul si micul dejun si sa imi beau laptele cu cereale si apoi fuga la somnic.

Revin.

Oana 26+ Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Neata burticute!Poftiti la cu laptic sau ceiut, acum dupa preferinte. De mancat am vazut ca ne-a invitat OANA,la un bol cu lapte si cereale.OANA< ce bine de tine ca poti sa adormi la loc. Eu dk ma trezesc nu mai pot sa ma culc la loc, doar dk il simt pe sot cum se pregateste sa plece la serviciu si ma si trezesc. Am vazut ca si bebeu meu si-a facut orar. Seara incepe sa dea din picioruse mereu dupa ora 10 si de dim. de obicei ma trezesc la 6 sa ma duc la wc si el hop, gata s-a si trezit si bubuie cu putere, dar se linisteste rpd. Ziua mai da din cand in cand, dar nu are ore fixe, cum il apuca. Ieri de ex. cantam si a dat de cateva ori cu piciorusele cred ca saracutu vroia sa doarma si l-am trezit .CE-o fi zis " iar a inceput asta sa urle".

Delia13 23+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

ANDIRA, am uitat ca vroiam sa-ti scriu. Poti sa iei decasept cu propolis este f bun pt gat si nu dauneaza in sarcina. Si mai poti sa faci asa: storci o lamaie ,pui miere si scortisoara si iei cam 3 linguri pe zi din compozitie.Este f buna dk tusesti , pt afectiuni respiratorii.Pt febra nu siu ce sa zic, acum dk e mare cel mai bine anunti medicul. Si dk tot sunt la capitolul miere si scortisoara sa stiti ca au multe beneficii. De ex. pe cine intereseaza pt lipsa de calciu in organism o lingurita de miere si una de scortisoara pe zi ajuta la fixarea calciului in oase.A, ANDIRA, pt gat poti sa ma iei de la Doctor MOOM pastile de supt sunt din plante, dar nu gasesti la toate farmaciile.Homeovox, ce ai luat tu e cam vrajeala nu prea au efect sunt ff slabe.

Delia13 23+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

oanaiacovita,deliamultumim de tratatie.Chiar am nevoie de o cafea sa pot functiona asa cum trebuie.M-a scos iubitul in oras aseara..a fost superb.Am fost intr-un local unde aveau si orechestra cu inca cativa prieteni si bineinteles ca ne-am intors dupa miezul noptii.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira pt febra merge paracetamol, dar paracetamol normal nu combinatii ca am auzit ca pe acolo e sinus sau altul

cereale cu lapte ceai si cafea:) numai eu astept sa dau fuga in frigider sa.mi pun o portie de mancare mare!

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Andra- preoti ne-au cununat. Avem prieteni preoti.
Eu nu ma visez in rochie de miseasa ,dar mi-ar place sa fac o mare petrecere cu prieteni si sa ne simtim bine. Pt asa imi trebuie ceva bani si timp si chef . Rochia e misto, nu zic nu, dar nu am fost genul de fetita care s-a visat mireasa. Eu am fost baietoasa rau. Doar mamica m-am visat.
Plus ca daca nu face o cerere de casatorie ca in filme eu nu ma marit nici in 100 de ani.

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

nu avem mail-ul sotului ca ii forward-am mesajul, ca sa stie sa se pregateasca, poate cerea o parere si sotului ellei, ca tot a regizat niste filmulete, ca sa iasa mai ceva ca in filme.

POZE

24+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput