Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
vladi, ce.ai facut cu tudor? te.ai razgandit?
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Vladi, stiu eu o fetitzuca ...a unei cunostinte...pana la 7 ani era papusica...pana pe la 13-14 era draguta si acum pur si simplu este uratzica rrrau.Deci nu e regula.
cu
George-Theodor
AMR 15 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ioanaa28 spune:
Incerc sa tin pasul la citit ..da de scris , cam greu... Nu gasesc timp suficient
, as vrea sa va raspund la toate...pe cand gasesc timp, s-a depasit subiectul, sau uit eu ce vroiam sa spun
Of, si as vrea sa va raspund la toate ca toate-mi sunteti dragi.. Sa nu credeti ca fac eu atat de multe cat e ziua de lunga, din contra, da am un spor 

Asa ca vreau sa va trimit pupici la toate, toate si promit sa revin, maine sper. Trebuie neaparat sa va pove despre Alex, nu stiu ce am in ultima vreme (hormonii de sarcina?), da sunt tot mai "indragostita" de puiul meu.
Si nu pot sa ma abtin: Vladi, ai un baietel superb !!!

.mama, ce ochisori !!! sunt convinsa ca mintea e pe masura..![]()
![]()
![]()
Ma duc sa pap...midii, a gatit sotul...si avem si niste prieteni la cina..
, cam tarzie ora..![]()
pupici de noapte buna !!!

Ioana,
23+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
honeybaby spune:
Ella- In copilarie eram grasa, nu acum. la 7 luni avema 11 kg , la un an 13kg.
Am facut 8 ani de inot, care a ajutat la un corp frumos si fara grasime.
Dupa ce m-am lasat de inot, m-am ingrasat. Am slabit iar tot cu inot.
Altfel nu pot. Sportul e de baza la mine.
Mi-am mai amintit o chestie. Vladi- lucrezi cu fotomodele??? Cum poti ?? Urate fiinte. Am ''lucrat'' si eu in liceu, pe la 16 ani. Foarte rele fetele, efectiv un caracter mai urat nu am vazut.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
vladimirescu spune:
Dayanara, nu, nu m-am razgindit cu Tudor, dar nu e 'inclus" la semnatura si am uitat sa-l scriu cu mina :)
Auzi, doamna, da' tu nu cumva stai cam prea mult pe net?? ia vezi, ca si Ivan vrea sa se joace cu tine! 
Sa stii ca ma amuza teribil pasiunea ta pt carucioare... poate cind o sa ai spatiu destul o sa faci colectie? ar fi super-atre, ca n-am mai auzit colectie de asa ceva... Eu am colectie de cescute vechi din portelan si de cutii muzicale, socru'meu are colectie de clopotei din bronz , de ceramica romaneasca si de tricouri de la toate universitatile pamintului... dar tu cred ca ai, de departe, cea mai originala pasiune! ![]()
Pup, si noapte buna!
Lara, mie fetita ta mi se pare f frumoasa in pozele de nou-nascut :)) Si sa stii ca nu mi s-ar parea nimic ciudat daca pe tine te-ar chema Laura si pe fetita ta Lara - think about! Eventual pui si un al doilea nume, sa aiba de ales ea cind o fi mare...
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
dayanara spune:
sunt in repaos ca am colu permeabil :))))
ivan se joaca singur cu plastelina, apoi ia cartile la studiat, masini tren etc, se uita si la desene, iar acum cand e ta.su acasa se joaca cu el, imita un teatru de papusi :)
sa vezi inainte sa adoarma cat vorbeste singur :)))
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mihaelagrosan spune:
Oana ai grija nu te stresa cu alaptatul, ca nici asa nu e bine. Nu te mai gandi la asta. Trebuie sa fii doar informata si sa stii ca multe femei intampina probleme mai mari sau mai mici la inceput si sa vrei cu adevarat sa treci peste ele. Ai noroc ca nu ai zeci de bunici si matusici in preajma sa te innebuneaca de cap cu sfaturi.
Sper sa ai si un doctor de familie sau pediatru deschis la minte si cu siguranta totul va fii bine.
Dayanara am 48,7 kg acum
si 1.60m. Sunt micuta. Din cauza ca nu am reusit sa mananc mai nimic pana pe la 14-16 sapt. am slabit. Acum m-am ingrasat cam 3 kg in ultimele 3-4 saptamani. Deci recuperez. La sarcina precedenta m-am ingrasat cam 15 kg si cand am iesit din spital aveam cu 8 mai putin. Celelalte s-au dus in primele 4 luni cand n-am dormit mai deloc si eram super stresati de colici neintrerupte. Burta mi se vede bine. E mai mare decat era la Elena pe vremea asta, acuma isi da seama toata lumea ca is gravi, mie chiar mi se pare uneori prea mare. Deci cu greutatea nu ma stresez deloc, oricum imi propun sa nu mananc prea multe dulciuri, in rest fara restrictii.
Ellanik tu care esti bine dispusa mereu, in ce butoi ai cazut? Acum e randul notru sa te scuturam bine, asa ca GATA!!! Treci in randuri! Bancurile la raport!
Referitor la nasi, noi vom avea nasii de cununie, la noi nici nu se pune problema, e un fel de traditie in zona, eu nu prea cunosc pe nimeni care sa-si fii chemat alti nasi pt. copil decat cei de cununie.
Si acum va anunt o veste mare
: Sunt in conceediuuu, vreo 2 saptamani, aveam mare nevoie de concediul asta, oricum deja nu mai aveam rabdare cu pacientii, era cazul sa facem o schimbare. Sambata avem o aniversare la finuta noastra si duminica ne luam zborul, plecam la parinti si apoi mai vedem noi.
Noapte buna la bebici si burtici!
Mihaela
20+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
Ioanact spune:
Buna seara!
honeybaby de regula se aleg nasii de cununie ca sa boteze copilul, daca vreti alti nasi, pur si simplu ii intrebati daca sunt de-acord.
Ca si in cazul Rebianei tot nasii de cununie vor boteza si al doilea copil.
dayanara ce dragut e Ivan.
Asa face si Ioana, imi trage bluza, pupa burtica apoi imi aseaza la loc bluza.![]()
nibi_niki Preotul este ortodox sau alta religie? Eu, una nu am auzit de astfel de regula..
Astazi am reusit sa ajung la biroul Indemnizatii din CT si sa intreb ce tb sa fac..completez vreo cerere/formular (asa auzisem ca tb), dar nu a fost asa, imi tb la dosar cererea de reinceperea activitatii (incepand cu 11 Ianuarie) + celelalte acte (care oricum tb sa le am).
In Decembrie voi vb cu dr ginecolog sa-mi dea ceva' scris ca nu pot lucra + ca e un mediu toxic (fabrica de creta macinata) , iar de la dr de fam imi voi lua concediu medical (1 luna zile) apoi prenatalul..
Tot astazi a terminat si nenea' soba..trebuie sa-i transfer hainutele Ioanei in dulapul din camera..dar o mai lasam sa doarma in camera pe care o are acum, 1-2 luni ..si din Februarie-Martie sa ii schimbam camera.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
18+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
Aaa..tot astazi am fost si la acea prietena de care va spuneam , ca a nascut acum 1 luna (fara 5 zile) si ce mic mi s-a parut bebelusul.
S-a nascut si mic, 2,100 g , la 38 de sapt., cand ne-m dus noi, el (Luca) dormea, dar mamica era asa necajita ca plange mult bebe, banuiesc ei si din cauza colicilor, cand doarme bebe , doarme si ea..asa e cand sunt mici, dar dupa cateva luni nu va mai avea probleme.
Ce sa facem, trebuie sa fim langa ei sa-i alinam orice durere, mai ales ca sunt asa mici.. si parintii nostri au 'suferit' si au avut grija de noi si noi la randul nostru tb sa procedam la fel si ei la randul lor la fel..si tot asa.
Cand se fac mai mari, si iti zambesc, te pupa, iti mai spun si lucruri traznite uiti ca ai avut nopti nedormite..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
18+ -posibil tot
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!