Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
babyangel spune:
Vladi, sa stii ca s eu am fost de aceeasi parere cu Oana cu protectia exagerata...Sant de acord sa-l feresc de toate relele , dar intr-o anumita masura si in limitele normalului. Dar partea buna e ca ai reusit sa-ti gasesti bone dispuse sa respecte cu strictete regulile! Vorba Pro tv-ului: Jos Palaria![]()
Anca
24+
Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Andra- preoti ne-au cununat
. Avem prieteni preoti.
Eu nu ma visez in rochie de miseasa ,dar mi-ar place sa fac o mare petrecere cu prieteni si sa ne simtim bine. Pt asa imi trebuie ceva bani si timp si chef . Rochia e misto, nu zic nu, dar nu am fost genul de fetita care s-a visat mireasa. Eu am fost baietoasa rau. Doar mamica m-am visat.
Plus ca daca nu face o cerere de casatorie ca in filme eu nu ma marit nici in 100 de ani.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Aprob!! Si mie-mi place Iris! ... Roxi parca merge mai bine Ines Aroa (se pronunta intr-un fel, amandoua, care-mi place tare)! Oricum ai alege va fi f fain ca-s prenume frumoase!Vladi ![]() Mami de Luca again I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Subscriu pentru Iris...la primul copil daca ar fi fost fetita sotu ar fi vrut Iris...
Si Ines imi place, si Ingrid, si multe..dar trebuie sa fiu fericita de Codrin si sa las numele de fete
Anca
24+
Codrin(Martin sau Fabian)si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
Lara spune:
Vai, fetelor, eu v-am aratat poze cu fiimea mica sa demonstrez ca si-a mea era uratica, mi se pare mie dulce acum, n-am ce face, ca doar e a mea, dar era caraghiosica rau, scumpa de ea la vremurile alea. Va rog nu mai ziceti asta, ca pe bune ca nu am vrut sa ma laud cu ea ca pe bune nu era o frumusete.
Acum ma mandresc cu ea, nu cat e de frumoasa, ci cat e de isteata
Toata ziua e cu cartile dupa ea, tocilara mica, citeste absolut tot ce prinde.
Briza marii, bebele, dragul de el ne-a aratat el de toate, doar ca ecografia de 20 saptamani aici e pentru a vedea eventualele probleme la bebei, Anomaly Scan se numeste, iar politica spitalului la care sunt acum e sa nu dezvaluie sexul copilului. Am inteles ca ar fi din cauza musulmanilor, ar fi existat anumite probleme in trecut din cauza asta. Inainte de a ma muta, la celalalt spital nu era asa, acolo ne-ar fi spus. Mie nu-mi pare rau oricum, va fi cea mai mare surpriza posibila
Asa, ca pe vremuri ![]()
Ce ziceti voi acolo de restrictii la botez? Banuiesc ca preotii astia o cam iau razna. Adica iti interzic sa devii parinte spiritual din cauza sexului copilului?!? Nu are nici un sens, e total aiurea.
Eu tocmai am botezat acum cateva luni o fetita si parintii vor sa le nasesc si urmatorul copil. Mi s-ar parea absurd sa nu o pot face daca ar fi nasca baiat. Of, cu religia asta.. zau ca ajung sa nu mai inteleg nimic. Fiecare face cum are chef.
Lara
22
nibi_niki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andra_s
nu am mai auzit de restrictia asta??? si eu am botezat o fetita cand aveam 18 ani, dar nu mi-a zis nimeni ca nu pot boteza baietei daca nu sunt cununata. mmm, poate nu a avut cine sa ma informeze, dar sincer, nu vad logica??? POZE 24+ - (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!! |
a iesit un talmes balmes din mesajul meu.pe langa faptul ca sunt blonda mai sunt si insarcinata.intelegi?nu mai sunt asa coerenta de la o vreme.am spus ca nu suntem cununati asa ca nu avem nasi ca sa ne boteze ei asa cum e obiceiul.in schimb,s-a oferit o prietena sa ne boteze dar din cauza faptului ca e fetita nu poate.aici,in Rhodos,asa se procedeaza..daca botezi prima data baiat nu ai voie sa botezi fata si invers..daca botezi fata nu ai voie sa botezi baiat.Explicatia:in momentul in care botezi devii parintele spiritual al copilului.Si acum faza cu drobul de sare:daca atunci cand vor creste un fin si o fina se vor"cupla"?Intelegi ideea?
23+
Lara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nibi_niki
aici,in Rhodos,asa se procedeaza..daca botezi prima data baiat nu ai voie sa botezi fata si invers..daca botezi fata nu ai voie sa botezi baiat.Explicatia:in momentul in care botezi devii parintele spiritual al copilului.Si acum faza cu drobul de sare:daca atunci cand vor creste un fin si o fina se vor"cupla"?Intelegi ideea? 23+ ![]() |
Aw, ok, acum am inteles si eu. It makes sense, totusi, acum ca stau si ma gandesc mai bine
Lara
22Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
oanaiacovita spune:
Facut defrisarile de rigoare pe maine la dr, abia astept sa ii vad fatzuca bebelului meu.
Nici eu nu sunt cununata la biserica, doar civil (si asta am facut-o ca vroiam sa luam credit si nu ne luau salariile cumulate daca nu eram casatoriti
). Eu nu o sa ma imbrac in mireasa chiar daca o sa ajung vreodata sa ma cunun in biserica si asta pentru ca visul mamei mele era sa ma vada mireasa si daca ea nu e sa ma vada, nu ma va vedea nimeni altcineva. Eu cu sotul suntem religii diferite, dar bebe o sa il botezam ortodox.
Si eu am botezat o fetita si imi doresc sa mai botez un baiat ca sa am pereche, dar sincer nu mi-ar pasa ce zice un preot cu botezul copiilor de acelasi sex. Nu vad legatura, sincer.
Oana
26+
Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
Eu am botezat un baietel si apoi fetita.In iunie mai botez un baietel.E posibil ca in Rhodos sa fie niste reguli de genul asta.Ceea ce dovedeste inca o data ca religia e atat de manipu l anta....lucru trist....parca daca botezi doi baieti...ei nu pot deveni iubiti( gay fiind)?!
.....hai ca asta e culmea....Nibi_niki sorry ...las' ca gasesti tu nashici.Cat despre Honey chiar ca nu ai toate tziglele pe casa fatuca draga.Auzi la ea....grasa.
Cat despre cununie, fara a parea habotnica, eu sunt pro .Fara argumente!Pur si simplu.Si culmea , noi cand am facut nunta intai am facut cununia religioasa si dupa cea civila.E drept ca sotul meu il cunostea pe preot si s-a putut.Era o chestie de nepotrivire de programari stare civila si biserica.Nici pt mine hartia nu e importanta.
Pe mine ma puneti pe ganduri cu diabetul asta gestational.Hmmm!
Hai tzucaturi!

cu
George-Theodor
AMR 15 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
vladimirescu spune:
Babyangel, uite, baiatul tau o sa fie barbat frumos - are trasaturi f masculine, misto! Al meu, fiind el mai papusel... sper sa mai fie genul dandy la moda cind o fi el mare, sau genul tocilar :)) Desi, las'ca vedem noi pe la 14 ani ce birna le creste in loc de nas, ce mar al lui Adam si ce falci puternice... Cred ca asta-i problema cu baietii, pinala vreo 15 ani habar n-ai cum or sa fie de fapt, la fete e simplu: daca la 9-10 ani arata bine, asa ramin!
22+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
honeybaby spune:
Niki- tare faza cu botezul. Sa nu se cupleze finii
. Feicare regilie cu ale ei, chestie pe care eu nu o voi intelege in veci.
Oana- la noi poti sa botezi ce vrei si cati vrei, nu-i probelma .
Vladi- nu te contrazic, dar nici nu sunt de acord
. Ma tot vait ca am casa neterminata, care tigle pe casa???
De injurat nu te injur, Doamne fereste, fiecare face cum crede el ca e mai bine si cum simte
La baby expo eu cred ca vor fi mai mult gravidute, care nu cred ca sunt virusate. Doar nu ma duc in Europa sau Dragonul Rosu.
Cumparaturile pe mine ma relaxeaza . Ma simt mult mai bine daca stiu eu ca e totul aranjat inainte de nastere. Daca las totul dupa sigur iese prost. E un facut. Acum ceva timp am amanat ceva pt ca eram obosita . Sotul, care trebuia sa se ocupe de asta a lucrat in weekend, dupa care eu a trebuit sa ma duc la cursuri, sotul a racit si a stat acasa in pat pana ieri, a mai venit si surpriza cu TT-ul prost. Uite asa am ramas in urma cu 2 sapt si cu o gramada de rezolvat
.
Poate ca eu nu ma tem de raceli si gripa pt ca nu stiu ce e aia. De racit racesc la cativa ani, strict din cauza mea, nu ca iau de undeva. Gripa nu am avut niciodata. sotul a fost racit si desi am stat bot in bot nu am luat.
De antibiotice in schimb ma tem, pt ca sunt alergica.
Si eu as lasa copilul sa manance fructe din copac de la tara nespalate, dar din supermarket nu. Asta pt ca mi-e frica de hepatita si TBC si nu vreau sa chinui copilul cu regim un an si cu pastile.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE

Si mie-mi place Iris!