Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
dayanara spune:
briza, cu numele de familie la noi e jale , chiar daca suntem cununati civil ne.am pastrat numele fiecare, asa ca ivan are 2 nume de familie:)))
mie eric imi place si mi se pare destul de natural in romaneste
lara frumoasa jo, o admirasem si in celelalte poze !
ella cand ai inceput sa simti miscarile mai sus de buric?
rebiana acum ca mi.ati spus voi parca si mie imi suna bine combinatia asta de ines aroa :)
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Dayanara simt bebicul desupra buricului de vreo saptamana.Si in varianta "sut scurt" de mai multa vreme.Dar ma gandesc ca loviturile in dreapta sub coaste sunt rezonante ale loviturilor.
cu
George-Theodor
AMR 15 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
honeybaby spune:
Vladi- eu ma bucur ca e fata si are mari sanse sa semene cu tacsu'. Nu vreau sa semene cu mine si mai ales sa mosteneasca picioarele mele cracanate
si tenul dificil.
Corpul ...hmmm..... eu am fost un copil gras, si m-am chinuit ani de zile sa slabesc. tot timpul am tendinta de ingrasare, mai putin acum in sarcina ( chestie uimitoare pt mine).
Fetelor va rog, sa nu indopati copii sa fie grasi si frumosi ca or sa fie niste copii complexati. Stiu din experienta
.
Cu casatoria... nu vreau acum . dupa 8 ani nici nu mai are farmecul care ar trebui.
Nu vreau sa amestec bucuria de a avea un copil si o hartie de la primarie. Suna ciudat dar asa simt.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Fetelor va rog, sa nu indopati copii sa fie grasi si frumosi ca or sa fie niste copii complexati. Stiu din experienta .Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
subscriu si eu aici
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
Rebiana27 spune:
Lara nick-ul tau imi place tare!! Jo este o frumusete!! 
Revin.. sper.. acum sunt la curatenia de seara! Kisses...
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
nibi_niki spune:
Intreba cineva de analiza de diabet gestational.Am facut-o si eu acum doua zile.Mi s-a luat sange pe nemancate dupa care mi s-a dat sa beau 200 g de glucoza am asteptat o ora dupa care mi s-a luat sange din nou.Am luat si rezultatele ieri..totul ok.
am vazut ca vorbeati si de nasii de botez..alta problema pentru noi..pana acum vreo cateva saptamani aveam nasi pentru copil dar numai daca era baiat.Este o prietena de-a mea..nasi nu avem ca nu suntem casatoriti...dar pentru ca ea mai avea botezati inainte,dar baieti nu ne poate boteza fata.Nu-i da voie preotul in biserica sa boteze fata.Daca botezi prima data fata,apoi numai fete tre sa botezi,daca botezi baiat apoi numai baieti..
.
23+ 
vladimirescu spune:
Honeybaby- care picioare cracanate, fata draga?! Vorb aEllei, nu ai toate tigleel pe casa :))) Esti dusa rau! Te rog sa nu ma contrazici, ca eu lucrez de ani de zile cu fotomodele si stiu ce e un corp frumos!
Cit despre semanat cu tata ca e fata... nu e o regula: Vladimir e baiat si nu seamana cu mine (cel mult la gestica si expresie), ci cu tat'su, mai bine zis cu soacra-mea, si la ochi, si la gura, si la sprincene, si la barbie, si la corp e 1:1 ! Las'ca vezi tu pe la 2 ani cu cine seamana mai bine. Maninca cit poti de variat si echilibrat, totul va fi bin ept tine si bebelina!
Pup si-am fugit acasa, ca azi m-am dat in barci cu scrisul aici, si nu doar ca v-am spamuit de nu v-ati vazut, dar n-am lucrat mai nimic! :))
22+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
andra_s spune:
denisa eu si sotul am facut nunta tot dupa 8 ani dupa ce ne-am cunoscut sipt mine a fost ceva minunat, eram genul care ma visam mereu in rochie de mireasa, si in plus a contat f mult si cununia religioasa. M-a certat tare rau un preot ca "traim in pacat", asta se intampla pe la 20 de ani si atunci am decis noi de fapt ca o data in viata asta vom face si nunta.
vladi un
mare pt vladimir. are un sarm!!! deci la cati baietei carismatici avem pe aici nu regret nici un moment caruciorul de la semnatura.
un
mare, mare si pt jo
ca tot vorbeati de miscarile din garsoniera, eu il simt de vreo 2 sapt (maine facem 25 de sapt) deasupra buricului, si tare imi place sa stau cu tati sa vedem cum se misca burta cand zgaiba are activitate. deci noi i-am si partajat garsoniera, in stanga e la balcon, in dreapta iese la geam, cand loveste jos a coborat la subsol, si cum v spuneam, usor, usor incepe s bata tabla pe casa. ![]()
in alta ordine de idei eu sunt super obosita, azi am fost la dr si nu l-am gasit, nu am fost inspirata sa sun 

si am facut un drum degeaba pana la bucuresti
, la intoarcere am zis cu sotul sa mergem la asigurari sa rezolvam o dauna la masina si am alergat de nebuni ca se mutase sediu de constatari daune, du-te la adresa noua, am stat pe acolo o gramada ca erau o gramada de alti clienti cu probleme, apoi am fost la sediul firmei ca sa ne stampileze si accepte la plata dauna si sa ne dea o superveste: s-a introdus fransiza de 750 ron (ca au ajun ei la concluzia ca sunt pierderi f marila politele emise cu 0% fransiza), in conditiile in care semnasem pentru 7 ani o polita cu 0% fransisa si aveam 2 variante: prima dauna fara fransiza si urmatoarele cu fransiza pt care trebuie sa semnaum un act aditional, ori reziliem contractul si mergem la alta firma de asigurari 

normal ca mi-am iesit din pepeni, ca mi s-au parut super nesimtiti, dar dupa cateva telefoane am constatat ca si ceilalti asiguratori agreati de banca (ca masina e luata prin credit) au acelasi sistem de lucru, diferenta consta era ca plateam o prima mai mare si o fransiza mai mica in caz de dauna. toti o apa si-un pamant, asa ca am asemnat actul ala aditional ca nu mai aveam putere sa mai alergam sa schimbam polita + alte hartogaraie la banca, asa ca am zis pas, da' ca sa vedeti si voi in ce tara traim, cum ne iau astia banii cu japca.
va tzuc pe toate si va urez somnic pufos, pt ca eu ma duc la baita si apoi la patut, ca nu mai pot e somn.
POZE
24+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
andra_s spune:
| citat din mesajul lui nibi_niki Intreba cineva de analiza de diabet gestational.Am facut-o si eu acum doua zile.Mi s-a luat sange pe nemancate dupa care mi s-a dat sa beau 200 g de glucoza am asteptat o ora dupa care mi s-a luat sange din nou.Am luat si rezultatele ieri..totul ok. am vazut ca vorbeati si de nasii de botez..alta problema pentru noi..pana acum vreo cateva saptamani aveam nasi pentru copil dar numai daca era baiat.Este o prietena de-a mea..nasi nu avem ca nu suntem casatoriti...dar pentru ca ea mai avea botezati inainte,dar baieti nu ne poate boteza fata.Nu-i da voie preotul in biserica sa boteze fata.Daca botezi prima data fata,apoi numai fete tre sa botezi,daca botezi baiat apoi numai baieti.. . 23+ ![]() |
nu am mai auzit de restrictia asta??? si eu am botezat o fetita cand aveam 18 ani, dar nu mi-a zis nimeni ca nu pot boteza baietei daca nu sunt cununata. mmm, poate nu a avut cine sa ma informeze, dar sincer, nu vad logica???
POZE
24+
- (Iustin???, Iannis???) StefanViitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
babyangel spune:
| citat din mesajul lui vladimirescu Rebiana: hai ca cica am urcat niste poze cu Vladimir ce aveam prin computer :) http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Vladimirescu# m aintreb dac aas ase face, sa copii link-ul aici ... (PM am activat, si mi-am adus aminte ca oanaiacovit ami-a trikis odata demult parolele, asa ca m-am descurcat :)) Pup! mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos) |
Pai mai Vladi,
Cum ai putut sa tii ascunsa o asemenea minune de copil??? Sa nu ne arati tu poze pana acuma
Tot scrii de Vladimir bun si dragastos, dar ai uitat sa ne zici si ca-i frumos foc

Anca
24+
Codrin(Martin sau Fabian)si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca