Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Dayanara, pai n-am pus poze din primele zile, ca nici n-am , asa de urit era si n-am facut deloc, ma jur ! :)) Pozele sint de la 1 saptamina si de la 2 saptamini, cind deja era mult mai dragut- de aia nu ti se pare urit, hi-hi!

Eu va doresc la toate copil sanatos cum am avut eu norocul, si tot asa cooperant si cuminte ca al meu: puteti crede c an-am avut o ceasca sparta in casa, nici pereti pictati, nici el vinatai si cucuie, desi nu i-am interzis niciodata nimic, doar l-am invata cu rabdare c aaia se face asa, aia invers... si copilul a fost mereu precaut si intelegator, de-a dreptul chibzuit? Am incredere in el sa-l las si singur in casa, asa de responsabil e si cind zice ceva, se tine de cuvint !
iar tie, Rebiana, iti doresc cit mai multi elevi ca Vld al meu la scoala: mi-a zis invatoarea ca e singurul copil care n-a luat vreo pedeapsa pina acum, coopereaza in toate si se poarta mereu frumos :))

hai gata, ca v-am innebunit azi cu copilul meu! Promit sa stau cumint eo vreme si sa ma rezum la a va raspunde daca aveti nevoie de ceva l acare as sti eu raspunsul. Iertaciune!!!

22+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am scris catamai mesajul care s-a pierdut.
Revin cand imi trec nervii

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

uite de asta nu-mi plac mie mesajele lungi !!
Cand ti-e lumea mai draga se pierd !!!

In mare :
Nasi de cununie nu avem , nu suntem cununati. Folosesc cuv ''sotul'' pt ca e cel mai scurt.

bebeluna misca pe unde vrea ea. De la linia chilotului pana la cea a buricului. Stanga - dreapta cat poate. Daca ar putea ar ajumge si la coloana. Mare gimnasta.

Vladi- Scrisem un mesaj lung legat de iesit in lume si virusi dar nu-l mai reiau acum.
Stiu ca nu vrei complimente dar eu tot zic, spatiu pe internet e ( schimb eu capitotlul daca se umple).
Ce-mi place parul vulvoi a lui Vladimir. Nici urat nu era cand era mic, doar slabut la fata.
Am vazut si pozele cu Nicholas, Ivan si Ioana . Pai voi faceti copii frumosi, sa ma faceti.

POZE

Mergi la inceput

Roxana- mi-ai amintit cu Ines de Iris. Ce-mi place numele asta . Dar nu am cum sa-l combin, si sunt prea multe nume. Daca se naste de florii ii fac loc

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Roxana- mi-ai amintit cu Ines de Iris. Ce-mi place numele asta . Dar nu am cum sa-l combin, si sunt prea multe nume. Daca se naste de florii ii fac loc

POZE

daca.ai sti cat poate sa.mi placa mie iris...noroc ca mi.ai adus aminte, ca nu stiu de ce nu mi.a trecut prin cap
na acum avem tema cu iris ines silvana, aroa ramane oricum al doilea
sau nu?¡

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna, dragutelor, e o placere sa va citesc Si am si ce..
Si eu zic ca bebeii sunt in mare majoritate uratei cand se nasc. Eu am avut nastere indusa, fiicamea nu se grabea sa vina si in clipa in care am vazut-o eram atat de fericita ca a trecut chinul groaznic, incat mi s-a parut minunata. Cand mi-am revenit... alta poveste. Era uratica, negricioasa, cu cearcane, draga de ea, ca m-am uitat mai atent la bratarica si la hainute sa vad daca a mea-i. Uitati-o aici http://jomacaroana.piczo.com/jobebemic?cr=7&linkvar=000044 Noi o dezmierdam Jo. Acum mi se pare dulce, parca mi-e si dor de ea cand era bebelina, e un sentiment ciudat, copii astia cresc atat de repede, incat uneori ma gandesc ca e cu totul alta acum :)
Aici sunt poze cu bebele surpriza, desi toata lumea ma innebuneste ca ar fi baietel. Eu stiu doar ca vreau sa fie sanatos, sa se nasca usor.. si sa fie totul ok http://jomacaroana.piczo.com/happyness?cr=7&linkvar=000044
OanaIacovita, si mie imi place Lara, daca as mai avea o fetita, tare mi-ar placea sa o cheme asa, numai ca pe mine ma cheama Laura si ar fi cam.. ciudat sa avem nume atat de asemanatoare.
Cumparaturi pt bebe, nici eu nu pot sa zic ca am inceput sa fac, desi nu mai am absolut nimic de la Jo, le-am dat de mult pe toate. Totusi, zic ca ar fi cam timpul sa iau usor, usor, mai ales daca apar reduceri, categoric e mai bine sa fii pregatita cu tot ce trebuie, dacat sa lasi pe mana sotului. Vorbesc in cazul meu cel putin, nu se pricepe el ce e practic si ce nu si chiar nu are sens sa ma umplu de chestii care nu le voi folosi. Si ideal ar fi sa nu luati prea multe hainute foarte mici, bebeii astia cresc intr-un ritm ametitor si mai bine le mai suflecati o manecuta decat sa riscati sa ii dati ceva doar o data de doua ori. Si oricum o sa mai si primiti o gramada de la prieteni. Incercati sa luati doar strictul necesar si dupa aia, mai mare dragul sa mergeti prin magazine cu carucioarele sa va refaceti stocul.

Lara 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Aprob!! Si mie-mi place Iris! ... Roxi parca merge mai bine Ines Aroa (se pronunta intr-un fel, amandoua, care-mi place tare)! Oricum ai alege va fi f fain ca-s prenume frumoase!
Vladi

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Honeybaby, eu m abucur ca ai fetita, ca sa mosteneasca corpul tau :))
Daca veti sa va cununati, acum e momentul ! Ca dupa aia v aobisnuiti asa si patiti ca mine si "sotul", care sintem impreuna de 18 ani, dar nu ne-am gasit timp de cununat... si nici nu avem de gind! N-am avut nimic impotriva casatoriei, doar ca nici eu nici el nu ne-am gindit ca o sa raminem vesnic impreuna, anii au trecut...oricum locuiam impreuna de ani de zile si aveam proprietati in comun, ne purtam exact ca aia casatoriti, asadar aia cu mersul la starea civila ni s-a parut amindurora o oboseala fara sens, si noi n-avem timp de pierdut... La popa m-as fi dus (fara sa fiu habotnica, totusi cred in beneficiile binecuvintarii unui preot cu har), dar am auzit ca nu ne primeste fara "starea civila"... asadar ne-am lasat.
Culmea e ca s- aintimplat cev aciudat cu timpul: cuplurile cam de-o virsta cu noi, casatoriti toti, au divortat intre timp, cu sau fara copii, si am ramas doar noi si inca 2 cupluri impreuna - din vreo 10 la care ma gindesc acum...

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vladi,am vazut flacaul.Hmmm!Ce figura!Pus pe shotii cu ochii aia innebunitori.Mi-a placut poza de la coafor cu clipsul in par.Tare frumusel,zau!Sa va traiasca si sa fie sanatos!Frumos tare,bre!
Eu sunt complet de acord cu tine Vladi(stii ca ti-am mai zis) in ceea ce priveste imunizarea bebelusului si sper sa realizez si eu asta cu bebeGeo al nostru.
Cat despre miscarile lui bebe noi am avansat .Il simt si deasupra buricului (cred ca imi infunda stomacul) si parca e un delfinas.
Incerc sa ies din butoiul cu kko dar nu-mi iese mereu.Sapt viitoare avem eco si vedem ce mai face gugushtiucul nostru.Acum -daca va intereseaza- ciocaneste prin laterale si dupa practica un flick-flack si sare pe vezica mea.Ce ziceti de el?Baiat de trupa nu alta.

cuGeorge-Theodor

AMR 15 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dayanara si mie imi place mult combinatia Ines Aroa, parca au asa, aceeasi tonaliate..nu stiu cum sa zic. Acum depinde si de numele de familie.

Legat de faza cu ciondanitu cu sotu, pt numele lu bebe, la noi e si mai ciudata discutia, ca mie imi place de nu mai pot Eric (asa cum vrea sotul sa ii zicem), dar mi se pare ca nu merge deloc, da' deloc cu numele nostru de familie, si mereu ii zic sotului ca mai bine pastram numele meu de fata, ca asa s-ar fi potrivit perfect
Lara ce clara e poza voastra de la eco, ce nasuc in vant are...pacat ca nu a vrut sa va "trateze si cu fundu"

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

19+

Mergi la inceput