Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
Rebiana27 spune:
Briza tare haios sotul
Si-am vazut si pozica cu "bijuteria" printesului! 
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
bordeancavio spune:
rebiana, briza, mercic mult.
vio asteptand pe bebe
17+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
mihaelagrosan spune:
Mersi mult pt. felicitari fetele.
Se pare ca intr-adevar bebe e rusinos sau poate doar ii place sa stea asa in fund si sa ma loveasca pe mine in vezica si in col, de-mi da niste senzatiii...
Eu astept sa se intoarca si sa loveasca mai sus totusi. Deja incep sa ma gandesc sa-i spun doctorului sa nu ne mai spuna, sa fie surpriza. Ma mai gandesc, desi nu cred ca as putea rezista tentatiei
. Medicul m-a chemat doar la 28 saptamani, ma cheama mai rar acum la a doua sarcina, mai ales daca nu am probleme. Mi-a dat sa iau elevit si fier pt. ca am Hb=9,2 mg/dl, cam mica, dar nu ma stresez, doar ca nu stiu daca voi putea tine constipatia sub control cu atata fier
Legat de frica de microbi, eu sunt adepta moderatiei, ca e mai buna chiar si in acest caz. Nici eu nu prea circul cu mijloace de transport in comun, care sunt mai periculoase si acuma am zis ca ar fii bine sa evitam sa facem cumparaturi in zilele mai aglomerate, sa nu mergem chiar vineri sau sambata dupa-amiaza cand se calca lumea in picioare. Dar cu bebelusul ne-am purtat normal, am iesit afara prima oara cand avea 10 zile si apoi am mers in fiecare zi, doar cand ploua stateam in casa. De fapt nici atunci nu stateam, tot mergeam pe undeva, la cumparaturi sau in mall sau la prieteni sau veneau ei la noi, la restaurant, gaseam noi ceva. Am lasat-o sa manance biscuitele de pe jos (in casa) si alte chestii care nu-mi vin acum in cap. Nu am imbracat-o excesiv, chiar e dezbracatica, dar e foarte calduroasa, de ex. ea doarme dezvelita si doar cu o pijama toata noaptea, la 22-23 grade. Asa, si cu toate astea a fost super ok din punct de vedere al sanatatii, doar raceli foarte usoare, febra de 2-3 ori, dar pana in 39, nas curgator, fara tuse. Enterocolita o singura data( a facut febra 38 o zi, 2 scaune urat mirositoare si a varsta de 2 ori). Si nu cred ca e vorba de noroc.
In schimb am avut grija sa manance cat mai sanatos, legume multe cultivate la bunicii mei la tara, fara prostii in ele, fructe foarte multe, sucuri naturale.
Decat sa ne stresam cu microbeii, mai bine sa ne straduim sa alaptam cat mai mult, sa ne intre in cap ideea ca toate femeile pot alapta, laptele nostru e cel mai bun pt. bebeii nostri, nu e nici prea slab si nici prea gras, e numai bun. Sper sa reusesc, pe Elena am alaptat-o doar 8 luni, visul meu e ca acum, ca tot am experienta mai mare sa pot sa-l alaptez pe bebe macar 1 an. Doamne ajuta!
Dayanara ce scump e ivan!
Legat de kilograme, ca vorbea cineva, eu am luat cam 2,5-3 de cand am terminat cu slabitul
. Sunt inca slaba, am 48,5 kg, desi acuma pap bine si din pacate am mancat multa ciocolata.
Va pup pe toate
Mihaela
20+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
mihaelagrosan spune:
vladimirescu acuma cand ma uit la poze nici elena nu pare sa fi fost tare draguta la nastere, era tare rosie, dar mie mi s-a parut draguta. Cred ca am fost cam subiectiva
. Oricum Vladimir e un scump si e foarte frumusel.
Mihaela
20+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
oanaiacovita spune:
Vladi scuze daca am inteles eu gresit. Din al doilea tau post sunt total de acord ca trebuie protejat de oameni raciti si imunizat si sunt foarte de acord cu Mihaela ca laptele de mama ajuta foarte mult. Atat de mult imi doresc sa alaptez, ca fac deja un stres din asta. Ma tot caut de colostru
si mi-e ciuda ca nu apare. Sper asta sa nu insemne nimic.
Cu shoppingul pentru bebe, m-am oprit daca s-a vazut.
Ma apuc de lista mea de spital 
Vio felicitari pentru rezultatele bune la TT.
Briza ce ma distreaza discutiile despre numele copilului. Si la noi au fost si chiar ma intreba tati dimineata cum ii zic eu copilului ca el nu-l scoate din bebe si asa o sa ii zica pana vine sa ne-o prezinte pe nora
. Ehee, ce ti-e si cu barbatii astia, ei se gandesc deja la insuratoare.
Mihaela cum domne' 48.5 kg.
Pai si eu la 20 de sapt aveam luat 3 kg, dar aveam 60.
Si mai esti si la a doua sarcina. Bravo tie.
Burtica se vede?
Oana
26+
Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
vladimirescu cred ca n.ai vazut copil uratel la nastere, pt ca zau daca eu il vad pe vlad uratel , oricum ei se schimba si nu e mare scofala de spus, dar el chiar n.a fost urat, acum nu mai zis cat mi.a placut parul ala zburlit si ochii verzi e superb!
oana pai cand am fost la cele 2 eco de urgenta vineri era in pozitie transversala si marti la eco morfologica in pozitie podalica, se tot schimba :)
cand ma mai uit la tine in album trag cu ochiu si la finuta :)
vio felicitari pt rezultatele bune, ai scapat de.un stres
mihaela 48 de kg?? ce inaltime ai, daca ai peste 1.65 sa nu.mi spui ca mor de ciuda
despre cumparaturi eu n.am facut nici la primul nici acum inainte, dar totusi inteleg ca face mare iluzie, nah daca ar fi dupa capul meu cred ca mai mi.as lua cateva carucioare :)))
al doilea punct ar fi ca in felul asta nu se strang atatea cheltuieli dupa
eu personal am o mare frica de gripa acum in sarcina, mai ales de gripa asta noua si am sa evit cat pot aglomeratiile
va multumesc pt cuvintele frumoase la adresa lui ivan, intr.adevar e un copil foarte bun si cuminte, oricum nu cred ca exista copil rau,. dar in comparatie cu mine chiar, ivan e mult mai bun si cateodata mai intelept, zau, imi zice sa nu tip, sa nu vb urat :)))
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
vladimirescu spune:
Mihaelagrosan, de acord cu tine (mai putin mersul la magazin sau restaurant cu bebe :)) Si eu am alaptat 9 luni - din care 6 luni exclusiv lapte de la sin, nimic altceva, nici macar apa. Copilul meu a cresut in parc, nu in casa: la ora 7 dimineata cel tirziu era bona cu el in parc (in landou), de cind avea 10 zile. Copilul dormea si, cind se trezea, il aduce aacasa, sa-l alaptez (eu lucram de acasa, iar parcul e in capatul strazii, 5 case mai incolo). Dup aaia se intorce ain parc. Bon ade dupa-amiaza venea, facea dus, se schimba, se ducea in parc si o schimba pe aia de dimineata. Si tot asa, mi-l aducea la alaptat, in rest schimbat pamepers si sters cu servetele direct in landou.. venea acasa copilul meu la 9 seara. Chiar p ebune pot zice ca a trait in parc, mai ales ca s-a nascut in mai si pina in sfirsitul lui octombrie asta i-a fost programul :)) Apoi iarna a stat mai putin afara, cite 4-5 ore pe zi "doar", cind er amai frig, in reprize de max 1 ora... vara l-am tinut de multe ori gol-golut in casa si afara, doar cu pampers, ca aerul face bine la piele. De dormit doarme si-n ziua de azi dezvelit, nu suporta nici o patura, nici cearsaf. Ii pun un maieu pe sub pijama si doarme asa, eu infofolita in plapuma, el peste plapuma. Pun noaptea min ape el la picioare si uneori sint ca gheata, dar il las asa, ca vad ca-i prieste, nu raceste. Iar vara l-am tinut cu aer conditionat permanent, si vad ca n-a patit nimic:)) Yes, I know, I'm crazy...
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
dayanara spune:
oana curba de glucoza e alta, aia cu glicemia din sange e altceva si nu are de.a face
asta de ziceam se numeste test O`sullivan, la prima ora pe nemancate ti se da o sticla cu glucoza ceva de genul asta, mie mi.a placut la ivan, era dulce atat , o bei cum iti spun ei, incet incet, in timp de 20 de minute parca, nu.s sigura, si nu te misti de pe scaun,apoi te duci si ti se ia sange sa vada reactia
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Roxana, si daca glicemia e ok, trebuie facuta si chestia cu glucoza, ca la noi aici eu nu am auzit de analiza asta.
Oana
26+
Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana, da se face si acolo si la fel ca aici se da lista unde spune ce si cum sa faci, stiu de la gaby
chiar daca glicemia e ok e bine s.o faci, mie mi.a iesit ok si tot tre sa fac testul asta pe 1 decembrie
roxana
21
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE