Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
oanaiacovita spune:
Trimit eu parolele.
Oana
26+
Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Krys_nico am trimis parolele.
Cine mai vroia?
Oana
26+
Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bordeancavio spune:
vladi, foarte dragut vladimir. e un dulce. si ce perisor are. sa va traiasca. si bebe2, la fel. 
vio asteptand pe bebe
17+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
Rebiana27 spune:
Oana
am trimis si eu parolele; gandeam ca vezi mai tarziu mesajul!
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
bordeancavio spune:
fetele, am luat si eu azi rezultatele de la TT. scrie valorile pt risc de varsta, risc calculat, ma rog. si dupa zice la fiecare risc scazut. cel putin eu asa inteleg. la dr am progr abia peste o sapt si ceva, dar sper ca e ok, din ce inteleg eu. voi ce ziceti, daca scrie risc scazut, e ok, nu?? scuze, de intrebare, stresul de prima sarcina e de vina.
plus ca nu prea stiu de testul asta ce si cum si ma cam streseaza.

vio asteptand pe bebe
17+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
Rebiana27 spune:
Vio daca e risc scazut e foarte bine!! Asta e tot ce trebuie sa stii! 
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
briza_marii spune:
Acum am ajuns si eu acasica, si cum eram un pic obosita, m-am pus direct in pat cu masuta si cu laptopul..si ce imi vad mie ochii??!! Pe Vladi!! Incredibila schimbarea si incredibil ce frumos e
. Daca si bebeul meu o sa fie macar pe jumatate ca Valdi, sigur nu o sa mai oftez ca nu am fetita!
In alta ordine de idei, noi nu reusim sa ne hotaram deloc la nume
Tati vrea Eric Mihai, eu acum parca as vrea Darius Mihai ....Stiu ca mai e destula vreme sa ne hotaram, dar parca as vrea sa ii vb cu el si sa ii zic pe nume
. Acum eu ii zic Mihaitza, si sotul ma supara, ca a zis ca dc nu vreau Eric el ii zice Mishu pishu
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
19+
vladimirescu spune:
Oanaiacovita, ai inteles gresit, eu nu-s cu "globul de sticla", am avut grij aexagerata de mine gravida si cit Vladimir a fost mic pentru ca el sa aiba timp sa creasca puternic fara sa-l indop cu medicamente deloc si sa-i stric ficatul sau mai stiu eu ce, sa i se maturizeze cit de cit sistemul imunitar... apoi treptat i-am dat drumul in lume. Iata, anul asta a mers la gradinita, si e copilul cu cele mai putine absente din grupa lui - toti ceilalti s-au imbolnavit mai mult decit el. Imunizarea i-am facut-o controlat, cu vaccinuri. Apoi contact cu virusi masurat, l aciteva petreceri pentru copii, tatru etc, dar intii mai rar, apoi mai des. Nu mai zic ca in weekend trebuie sa-l duc cu tramvaiul si metroul ca-i place la nebunie, si o fac, dar plec imediat de linga cineva care tuseste chiar spre noi etc... Adica, glob de sticla nu (by the way, eu il las sa manince fructe direct din copac, nespalate :)), dar nici sa-l las sa stranute toti direct pe el nu ar fi destept :)) Iar eu, la fel - daca pot, m aferesc, iar cind nu pot... iau vit C, echinaceea, din astae preventiv dupa ce intilnesc oamnei bolnavi... si nu ma imbolnavesc niciodata practic! (Toamna asta am luat laringita de la Vladimir, prima data cin diau cev ade la el, desi doarme mereu cu mine - se imbolnavea toat acasa, bonele, bunica, dar eu nu, care stateam nas in nas cu el :)) Deci gindeste-te bine: imunizare nu inseamna sa te bagi cu capul inainte si sa nu-ti pese, ci sa chibzuiesti atent solicitarile la care te expui pe tine ca gravida si pe bebe mic - cel mai bine e sa nu fortezi mina norocului...
Cit despre shopping, te inteleg, am vazut ca-ti aduce cu adevarat satisfactii cind agonisesti pt bebe :)) dar fii totusi precauta, bine?
Fetele, va multumesc pt complimente la adresa lui Vld. Dar va rog eu, gata, restul sa ignore raspunsuri la asta, ca sa nu umplem paginile astea de complimentre reciproce... N-ati vazut ca eu nu m areped cu complimentele la nimeni? Pt ca mi-e jena, as putea zice de bine de cineva si uita de altcineva, asadar ar fi nedrept... Zau ca nu astept pareri sau reply - am pus pozele doar pt ca a cerut draga de Rebiana, plus pt mamele incepatoare :)) ca sa vada ca un nou-nascut urit nu e deloc o catastrofa, si sa tina minte asta :)) Hai, pup!
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bordeancavio fetele, am luat si eu azi rezultatele de la TT. scrie valorile pt risc de varsta, risc calculat, ma rog. si dupa zice la fiecare risc scazut. |
Bravo, ai mai scapat de un stres. Risc scazut inseamna ca bebelinul e bine sanatos!

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
19+

Larisa Alexandra