Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
vladimirescu spune:
Rebiana: hai ca cica am urcat niste poze cu Vladimir ce aveam prin computer :)
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Vladimirescu#
m aintreb dac aas ase face, sa copii link-ul aici ...
(PM am activat, si mi-am adus aminte ca oanaiacovit ami-a trikis odata demult parolele, asa ca m-am descurcat :)) Pup!
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
krys_nico spune:
Poate cineva sa imi trimita si mie parolele pentru contul de mail?
Mercic muuuult de tot!
22+ cu
Larisa Alexandra
Rebiana27 spune:
Ca tot am vorbit despre botezatul copiilor.. m-au invadat gandurile in legatura cu botezul ce va sa vina!
Am gasit si ceva inspiratie pe un site (m-am uitat la hainute, prosopele pt bebe, pt preot, marturii etc etc etc...) si mi-am planuit zile, spre final de sarcina, in care sa lucrez eu la saculetul in care punem prosopul pentru preot si sapunul, marturiile pentru (putinii) invitati si alte minuni din astea... Asadar, in ultima jumatate de ora am visat cu ochii deschisi asa de frumooooos! 
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Aparui si eu. Am incercat sa vad un film, nu a vrut laptopul, s-a blocat de vreo 3 ori si m-am lasat pagubasa. Am incercat sa dorm iar, a sunat nasa-mea. 
Vladi eu sincer iti zic ca am cam ramas masca cu ce precautii iti iei tu. Esti de admirant, eu una nu as putea si nu cred ca as vrea vreodata sa fac asa ceva, fara suparare zic. Recunosc ca sunt multi microbi in lumea asta, dar nu as putea transforma totul intr-un glob de sticla. La 2,3,4 ani copilul tot va intra in colectivitate si nu cred ca acolo va putea fi cumva protejat. Acum eu nu am experimentat postura de mama, zic din ce stiu ca a facut mama pentru mine si ce am vazut la prietenele mele, dar la cum ma stiu, nu as putea fi asa. Oricum, esti de admirat.
La cumparaturi, nu pot fi de acord din multe multe motive. Cel mai important e ca la mine e o sarcina mult dorita si dupa 2 pierderi, simt ca acum in sfarsit pot face ce am tot visat de ceva ani. Iubesc lucrusoarele de bebei si stiu ca financiar nu o sa pot sa imi permit sa le cumpar pe toate atunci. Si vorba Denisei, nu ma vad umbland prin magazine la o saptamana de la nastere. Iar in altii nu am incredere, nici macar in sot. Gusturile nu se discuta, asa ca ma bazez pe ale mele.
Roxana nu ti-a zis la eco in ce pozitie e bebe? Ca la mine s-au explicat loviturile sub buric,acolo sunt picioarele. Scum incep sa simt cate un cap in ficat, cate o mana prin stanga, dar e si sarcina mai mare.
Anca ce logica frumoasa ai cu numele si lunile.
Exact de asta i-a pus cumnata mea numele finutei Marta(e nascuta in Martie).
Greenfrog care e analiza de diabet gestational? Eu am cerut sa imi faca glicemia si pe foaia de analize era trecut glucoza ser Olympus nu stiu cum si mi-a iesit 63 la un interval de 60-100. Zic eu ca e bine.
Denisa desi eu am unele dubii, tot pe cei ce ne-au fost la cununia civila o sa ii rog(de fapt nasa s-a autoinvitat) asta pentru ca nu am pe nimeni mai apropiat aici. La sotul meu de exemplu, i-am botezat eu surioarei lui, desi altii au fost nasii de cununie. La cununie au fost din partea lui, la botez au vrut sa fie din partea ei, desi ceilalti erau cu ei in Italia, iar noi am mers de aici acolo. Oricum, mi-a placut enorm ca m-au rugat si imi iubesc finuta enorm.
Vio,Denisa vreau si eu la Babyexpo.
Anul trecut a fost si la noi, anul asta pauza.
Bluekidoo exact asa si la mine, de cand stau acasa si ma odihnesc cam mult as zice
, bebe misca mult mai usor si inclin sa cred ca sughite de multe ori ca simt asa unele miscari in interior unele dupa altele. Dar in rest e liniste, si desi mai apar piticii, eu zic ca si el se odihneste, ca l-am chinuit destul.
Roxana ce scump a fost Ivan.
Cand am fost la finuta mea, i-a zis mama ei ca nana are bebe in burtica si venea ea la mine si imi ridica bluza sa il vada pe bebe. I-am zis ca il cheama Erick si ea in limba ei de 1 an jumate tot striga Ecaca.
Si acum la fel cand ma aude ca vorbesc cu mama ei la telefon tot il striga pe Ecaca.![]()
Oana
25+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Fetelor cum e cu nasii copilului : trebuie sa-i alegem noi si sa-i intrebam daca vor, sau sa se ofere ei ??? Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
noi i-am ales pe nasii nostri de cununie, dar i-am intrebat daca vor sa ne boteze si copii.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
20+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
oanaiacovita spune:
Vai cat e de frumusel Vladimir
zici ca e papusica. M-am indragostit nu alta,
Si ce mult s-a schimbat de la nastere.
Off, si iar intra in scena dorinta de a-l vedea si eu pe bebe meu.
Oana
25+
Erick Nicholas
Bebe mic 
Rebiana27 spune:
Doamne Vladi cat de dulceeee e Vladimir!! 
Are niste ochi superbi, o guritza de-ti vine s-o mananci si-o carisma ce reiese din fiecare poza! La capitolul par eu zic sa-i doneze si lui fii-miu, ca al meu e chel de-a dreptul pe langa al tau! E o dulceata! Sa-ti traiasca si sa te implineasca! 
Mami de Luca
again
I can't fake with dignity so i'll not try!!
vladimirescu spune:
Rebiana : Ura, cred c-am reusit :)) Chiar sint curioasa daca se potriveste cu imaginea pe care ti-ai facut-o despre el... banuiesc ca nu :))
Am pus poze cu Vladimir la 1 saptamina si 2 saptamini - ca sa vedeti ca nu vorbesc prostii ca era uritel rau cind l-am nascut :)) Apoi niste poze de 2,3 ani si acum la 4 ani jumatate... In caz ca se uita mamicile care vor avea acum primul copil, sa tina minte ca un copil nascut nu prea frumos, se poate face frumos fara probleme, deci... daca vi se intimpla si voua sa vi se pare uritel la nastere, sa nu disperati, ca dupa 2 luni se face frumusel :))
Erina, Ioanact, Dayanara si fetele care ati pus poze cu copiii nou-nascuti... pai merci! ai vostri erau asa de frumosi la nastere, bafta voastra! Eu n-am avut cum sa nu remarc la "sala de alaptare" ca al meu era cel mai uritel, zau :)) Noroc ca nu m-am amarit deloc, ca m-am gindit eu ca-i trec punctele galbene de p enas, negreata din frunte, petele rosii de peste tot plus umflaturile de sub ochi :))
Dayanara, ce scump e Ivan al tau!!! Si Vladimir al meu s-a obisnuit cu ideea ca o sa aiba fratior - i-am zis de el dupa ce am aflat rezultatul la amniocenteza. Nu l-am anuntat ca "o sa ai" ci l-am luat cu "cind o sa ai tu un fratior, o sa-l inveti sa... ", si raspunsul era ca o sa-l ajute sau nu, dar nu si-a dat seama ca putea nega ca zice nu vrea fratior... ca de cit eori l-am intrebat daca ar vrea sa aiba frate / sora, raspunsul era invariabil NU. Si a izis ca vrea sa-l cheme Floricica, si .. asta e, ne referim la el cu Floricica! Si seara cind ne culcam ma mai mingiie pe burta si ma pupa, mai zice uneori "nani si tu, Floricica"... Tot felul de chestii dragute. Sint nebuna dupa el, zau! :))
22+ cu
cred ca numit Tudor
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
oanaiacovita spune:
Si pentru ca nu mai am rabdare, am schimbat semnatura de azi si am trecut si AMR-ul. 
Oana
26+
Erick Nicholas
AMR 13+
Bebe mic 
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Rebiana : Ura, cred c-am reusit :)) Chiar sint curioasa daca se potriveste cu imaginea pe care ti-ai facut-o despre el... banuiesc ca nu :)) |
Ba daaaaa! Mi-l inchipuiam cu tenul deschis si delicat, cu ochii mari si frumosi... Eu vad in el o delicatete ce nu-i va permite sa fie un infatuat si-i citesc o sclipire jucausa in ochi ce e determinata de inteligenta. Eu clar ma topesc dupa copii!!!

Oana Doamne ajuta la inca 13 saptamani usoare!! Ce putin mai e pana vei strange la piept comoara!!
(Ai trimis tu PM cu parolele sau ma loghez eu sa trimit fetei care solicita?... vorbeste lenea din mine, nu da cu parul
)Mami de Luca
again I can't fake with dignity so i'll not try!!