Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

piticania mea misca peste tot..ba in zona buricului, ba jos spre ovare, ba in parti.. dar cel mai des ii place sa se faca ghem in partea dreapta...
ieri dupa-amiaza nu am mai rezistat si am dormit vreo 3 ore.. dupa ce m-am trezit am constat ca bebelu este mult mai linistit. Adica misca dar nu atat de des si atat de agitat. Oare activitatea lui intensa este un semn ca nu-i face bine ca sunt asa obosita? ar trebui sa-mi adaptez programul dupa cum vrea organismul meu acum, ziua sa dorm si noaptea sa fac treaba? Adica eu oricum nu dorm noaptea iar ziua nu sunt in stare de nimic din cauza oboselii. si desi incerc sa nu dorm ziua in speranta ca voi adormi seara, seara sunt iar plina de energie. In seara asta fac o supa cu galuste.. poate daca mananc diseara o supa calda ma adoarme

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana, da e nasol pt ca nu prea da simptome ...oricum in caz ca ar da pozitiv nu e grav, se impune un regim destul de strict, si ni se da un aparat cu care ne masuram glicemia inainte de masa dupa amsa, seara dimineata depinde cum spune medicul si in functie de asta ajungi la insulina sau nu

linda chiar ma gandeam, tu cum esti cu colul?

despre contractii la prima sarcina cele nedureroase braxton hicks au aparut cam in jurul saptamani 25

cu nasii am si eu o curiozitate in caz ca vreau alti nasi decat ai lui ivan e ok?

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
linda chiar ma gandeam, tu cum esti cu colul?

Multumesc, sunt bine, desi acum ma gandesc ca poate nu s-a modificat nimic. Sa ma explic. Colul deschis a fost constatat la control pe masa, deci dr. a vazut orificiul extern. Dupa 3 sapt am facut eco si mi-a zis ca orificiul intern este inchis, ceea ce e bine. Deci e posibil ca cel extern sa fie tot deschis, insa sa nu reprezinte o problema. Oricum, restrictiile au ramas: cat mai putin efort, repaos si abstinenta. Asta este, ne conformam pt binele bebelinei.

19+ cu Eliza
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxi banuiesc ca poti avea alti nasi pentru fetita.

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Honeybaby, mi s eintareste burta de 50 d eori dar sa stii ca nu stau in picioare - fac totul asezata, chiar l aorizontala cin dpot (inclusiv la birou, ca am canapea). Si sa stii ca nu mai am absolut nimic de l aVladimir, nici o hainuta, nimic - deci nu ma bag la cumparaturi chiar de frica aglomerarilor de oameni si a microbilor... Sa stii ca fac asta de foarte multi ani, pe Vladimir la fel nu-l duc in magazine deloc si nici in mijloace de transport in comun, bonele (cit era mic, pina la aproape 2 ani) aveau obligatia sa faca dus zilnic in casa la mine inainte de a incepe tura (inclusiv pe par) si se imbracau in haine cumparate de mine si spalate + calcate la mine in casa, tocmai din cauza ca veneau din metrou si oricind pute acinev asa stranute umed peste ele :) Eu si sotul avem fiecare biroul nostru si mica noastra firma, nu n evedem cu multi oameni, cumparaturile ni le face altcineva... asadar chiar nu prea am contact cu oamenii :))
Stiu ca suna exagerat ce spun ca fac eu, dar daca tot imi permit :)) ... de ce sa nu fiu precauta? Rezultatul e ca, de vreo 15 ani, noi n-am mai avut gripa si nici un fel de boala cu remperatura, doar sinuzita ne chinuie pe amindoi ca e cronica si se activeaza l aaer conditionat, geam deschis la masina etc... Iar Vladimir pin al aun an n-a avut nici macar muci, absolut nimic, iar dupa aia s-a imbolnavit f rar si forme usoare in general. Chiar si laringita recent acare ne-a bagat in sperieti a fost f usoara comparativ cu alte cazuri ce-am auzit la cunoscuti. Asadar, eu voi continua sa ma feresc cit pot din calea virusilor, mai ales cit sint gravida. Dupa aia, e altceva, ca nu mai trece singele de l amin el abebe direct, mai pun o masca p efatza, plus ca imi permit sa ma tratez cu medicamente pe care acum nu-mi permit sa l einghit c as anu-l otravesc pe bb...
Scuze ca m-am lungit asa, voiam doar sa ma fac bineinteleasa. Nu ma gindesc ca printre voi mai e vreo nebuna ca mine care o sa puna oamenii sa se dusuiasca si sa se samponeze pe par inainte sa se apropie de bb mic, si o sa-i imbracati cu tricouri sterilizate - asa cum am facut si o sa mai fac eu, dar sa stii ca orice masura de precautie in plus e binevenita, atit cit poate fiecare sa faca fara sa-si schimbe radical modul de viata... Asa ca ai grija de tine, Honey: daca te imbolnavesti dupa ce nasti mai treaca-mearga, dar acum nu uita ca nu vei putea lua antibiotice etc in caz ca... Hai, nu ma injura! :))

Rebiana, nu stiu cum sa pun poze cu Vladimir... n-am album p enet sau din astea, aici direct vad ca nu pot posta (sau pot? si nu stiu eu?)... sa trimit pe contul comun de gmail, sau cum? (am uitat si adresa, de isteata ce sint...)

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Vladi poti adauga poza sau poze (vreau sa-l vad pe Vladi de mor! ) pe contul nostru comun de pe picassa... username-ul e trecut pe prima pagina sclipiciosi2010 iar parola ti-o trimit eu prin PM.

Mami de Luca again

Mergi la inceput

ups.. Vladi nu ai PM-ul activat..

Mami de Luca again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mi.am ridicat si eu bluza sa vad cum misca bebe :) ca asa puternic il simteam si hop vine ivan ma pupa pe burta si.mi trage bluza in jos si.mi spune sa nu.l mai dezvelesc pe bebe

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

mi.am ridicat si eu bluza sa vad cum misca bebe :) ca asa puternic il simteam si hop vine ivan ma pupa pe burta si.mi trage bluza in jos si.mi spune sa nu.l mai dezvelesc pe bebe

POZE

Pupa-l-as eu pe el, ce dulce e!

Mami de Luca again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krys_nico spune:

Doamne, Roxana cat de dulce a fost Ivan! O scumpete, m-a topit total!

22+ cu Larisa Alexandra

Mergi la inceput